York Business School MBA i Entrepreneurship og Innovation giver dig de kompetencer og viden, der kan deltage effektivt i skabelsen og væksten af ​​stærke virksomheder i kreative, sociale og teknologiske sektorer.

Programmet er designet til at fremme iværksætter- og innovationsfærdigheder, der gør det muligt for dig at få en karriere, der forvalter innovation i eksisterende virksomheder og at finansiere nye virksomheder. Du vil lære, hvordan organisationer bygger værdi gennem anvendelse af iværksætterpraksis, de udfordringer og muligheder, der typisk står over for nye og eksisterende virksomheder, og evnen til at designe og gennemføre kreative strategier. Programmet lægger stor vægt på anvendelsen af ​​dine færdigheder og viden til virkelige situationer og organisationer.

Programmet søger at udsætte eleverne for udfordringer, sammenhænge og konsekvenser af iværksætteri og give dig en følelse af de udfordringer, der er forbundet med at starte og drive en ny virksomhed. Du vil udvikle en kritisk forståelse af nutidige diskurser omkring iværksættere og iværksætteri, da de findes i en række nationale kulturer og organisatoriske sammenhænge. Programmet samler relevant moderne akademisk teori og forskning med en praktisk forståelse af aktiviteter inden for organisationer på alle stadier af deres udvikling. Du vil undersøge spørgsmål, der har stor indflydelse på organisationer ved at arbejde sammen med andre og bygge videre på både deres oplevelser og dit eget.

Meget af læring er udviklet gennem etablering af samarbejdende læringsgrupper af programdeltagere og vejledere - og du vil blive en del af det læringsfællesskab. Løsninger til reelle problemer foreslås, diskuteres og analyseres i læringssamfundet med støtte fra vejledere og medstuderende.

Programmet er internationalt i sit design og beskæftiger sig med temaer på internationalt plan. Mange forskellige kulturelle sammenhænge udnyttes til at bidrage til at skabe rammer for diskussioner. Dette program giver mulighed for at vokse globale netværk både stort set og også gennem boligaktiviteten, der skaber et miljø for tværkulturel peer-to-peer learning.

Efter afslutningen af ​​programmet vil du være i stand til kritisk at evaluere en række teorier og modeller i forbindelse med organisationer, iværksætteri, innovation og forandring, og anvende dem til virkelige situationer for at informere din beslutningstagning. Netværket, som du vil udvikle i løbet af programmet, fortsætter ofte med at være et støttende og stærkt fællesskab af praksis efter graduering.

Det meste af programmet leveres online, men du skal deltage i et 5-dages boligområde i enten York eller Zürich som en del af Capstone Project-modulet. Dette er en glimrende mulighed for at samarbejde med kolleger, dele læring og forståelse og opbygge globale relationer, sammen med at lære om, hvordan man udfører akademisk forskning til at støtte dig i færdiggørelsen af ​​dit capstone-projekt.

Varighed

Minimum 12 måneder, højst 3 år.

Leveringsmetode

For det meste online via OnlineCampus (et interaktivt online læringsmiljø) med intensiv diskussion og samarbejde, plus en uges obligatorisk opholdstilladelse. Opholdet afholdes på to steder, Robert Kennedy College i Zürich og York St John University i York, begge undervist af York St John University fakultet.

Steder

Antallet af pladser pr. Sigt er strengt begrænset til 60.

Betingelser

Fire termer om året (vinter, forår, sommer og efterår).

Studieafgifter

13.000 CHF (schweiziske francs). Dette gebyr inkluderer adgang til biblioteket, OnlineCampus adgang, eksamenskrav og Universitets matriculation gebyrer. Gebyrer skal betales i rentefrie rater. Gebyrerne er for hele programmet og omfatter alle kurser samt tilsyn med den endelige afhandling. Opholdsomkostninger, såsom flybillet og indkvartering, plus et studiegebyr på 2.000 CHF (schweiziske franc) for opholdet, og nogle af de lærebøger, du skal bruge til kurset, er ikke inkluderet i disse gebyrer.

Akkreditering og anerkendelse

Dette program tilbydes i eksklusivt samarbejde med York St John University. Efter at have afsluttet dine studier på Robert Kennedy College , vil du modtage en uddannelse fra York St John University, som er behørigt akkrediteret af den britiske regering. York St. John University grader er anerkendt over hele verden.

Du kan bekræfte vores eksklusive partnerskab med York St John University her .

Program undervist i:
  • Engelsk
Robert Kennedy College

Se 32 flere kurser fra Robert Kennedy College »

Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Aug 2019
Duration
1 - 3 år
Price
13,000 CHF
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date