Online MAM i bæredygtig gæstfrihedsstyring

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

116209_BBASHMdistinctions.jpg

Fokuseret på en af verdens hurtigst voksende industrier, giver dette program en praktisk tilgang til bæredygtig gæstfrihed og skiftet i krav fra de samvittighedsfulde rejsende!

Online MBA i bæredygtig gæstfrihedsstyring er innovativ, praktisk og tilpasset den virkelige verden og har til formål at have en indflydelse på din fremtidige karriere i denne livlige branche. Det leveres af enestående fakultet, der kommer fra marken med betydelig erfaring inden for bæredygtige projekter og forretningsstrategi med fokus på gæstfrihed.

SUMAS-studerende er konstant engageret i praksisorienterede projekter, der styres af akademikere, konsulenter og fagfolk. Disse projekter er en del af SUMAS 'innovative undervisningsmetode, som omfatter videokonferencer med førende højttalere i organisationer og i virksomhedspræsentationer i klassen. Disse aktiviteter stimulerer ikke kun videndeling, men giver også værdifulde muligheder for netværk for at forbedre din karriereudvikling. SUMAS-studerende kan vælge at tage et andet valgfrit år og deltage i en praktikplads i et selskab eller en international organisation.

116207_49.jpg

Programorganisation

Længde: 18 måneder - du kan afslutte dit program om op til 3 år.

Indhold: 9 kernemoduler og 5 hovedkurser. Endelig Capstone.

Startdatoer: januar, april, juli og oktober.

Fleksibilitet: Deltag i dine klasser hjemmefra, arbejde eller hvor som helst du er.

Krav til kandidatuddannelserne:

Vores universitet bifalder ansøgninger fra studerende, der har afsluttet en bachelorgrad. Når du har ansøgt, vil vores indlæggelsesteam være i kontakt med dig for yderligere krav.

  • Ansøgningsgebyr på 150 CHF.
  • Fotokopi af et gyldigt pas eller ID.
  • Officielle certificerede transkripsioner og eksamensbeviser for bachelorstudier med certificeret oversættelse (hvis ikke oprindeligt på engelsk).
  • CV / CV, der angiver både komplet uddannelse og enhver erhvervserfaring i omvendt kronologisk rækkefølge.
  • Motivationsbrev, der angiver, hvorfor du vil studere i Schweiz på Sustainability Management School .
  • Hvis du ikke er engelsksprogede eller du ikke har tilbragt de sidste 3 år på en engelsklæret skole eller i et engelskundervist miljø.

116214_MAMtestimonials.jpg

ONLINE programomkostninger

  • Ikke-refunderbart ansøgningsgebyr - 200 CHF.
  • Forudbetaling: 16.170 CHF.

For fleksible betalingsmuligheder henvises til vores hjemmeside.

SUMAS tilbyder i øjeblikket ikke stipendier eller stipendier.

Erfaringslejre

Vores erfaringslejre baseret på hele verden vil bidrage til at øge din bevidsthed om bæredygtig levevis og give dig mulighed for at udvikle praktiske løsninger på miljømæssige udfordringer.

GNH (Bruttonationallykke) - Bhutan

Lær om Bhutans unikke udsigter til bæredygtighed og holistisk lykke, mens du nyder det naturskønne landskab i dette unikke land.

Økoturisme - Island

Foredrag om landets voksende økoturisme-trend og besøg hos deres førende rejsearrangører for at finde ud af, hvordan Island fører en bæredygtig turisme i dag.

Naturbevaring - Costa Rica

Oplev naturbeskyttelse første hånd i Costa Rica og find ud af, hvordan dette frodige Mellemamerikanske land bekæmper bevarelsesproblemer dagligt.

116206_40.jpg

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Læs mere

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Minimer
Kirtel , Schweiz Online , Milano + 2 Mere Mindre