Online MA i journalistik

Generelt

Program beskrivelse

127538_forLP196.jpg

I en hurtigt udviklende digital æra er modeller for produktion og distribution af journalistik konstant i forandring. Dagens journalister er nødt til at tænke radikalt, lære at tilpasse og udnytte nye former for nyhedsmedier og være flydende med centrale kreative værktøjer, der bruges til at producere overbevisende nyhedsindhold i forskellige formater - tekst, video, LIVE LIVE-nyheder.

Gennem denne kandidatgrad vil du kritisk engagere dig i mediernes 'forstyrrere', udvikle forståelse for journalistens og publikums skiftende forhold og få indsigt i udfordringerne ved kunstig intelligens, big data og 'churnalism'. Du skal finde dig selv testet og bedt om at sigte højt, når du bliver udstyret til at arbejde uafhængigt af hvor som helst i verden.

Tildelingstitel: MA Journalism
Tildelingsorgan: Falmouth University
Niveau: 7
Studiemetode: online, deltid
Varighed: To år

Masters degree resume

Lært af førende journalister, der har erfaring med at håndtere fordelene og udfordringerne ved at arbejde i en international kontekst, giver dette kursus dig muligheden for at dyrke et innovativt og iværksætterånd. Når du fokuserer på datajournalistik, sociale medier og virkningsfuld historiefortælling, sigter dette program efter at lette innovatører, der er baseret på de bedste journalistikstandarder.

Du vil:

 • Udvikl dine evner som en kreativ og teknisk smidig non-fiction-historiefortæller for at arbejde uafhængigt som journalist
 • Lær hvordan du opretter overbevisende nyheder til formidling på tværs af flere indholdsplatforme med globale målgrupper i tankerne
 • Oplev, hvordan du trives og innoverer i den internationale digitale nyheds- og kommunikationsbranche
 • Udnyt værktøjer til sociale medier og datajournalistik ved at udvikle en kritisk forståelse af de skiftende politiske, sociale og industrielle miljøer, som journalister skal operere rundt omkring i verden.

Hvem er dette kursus for?

Du vil være:

 • Interesseret i nyheder, aktuelle anliggender, politik, skrivning, kreativt indhold, rapportering, redigering, indholdsproduktion, medieplatforme, kommunikation
 • Drevet, forstyrrende, en global tænker, en forsker, innovativ, til tech, samarbejdsvillig, analytisk, en kritisk tænker, nysgerrig, etisk, en historiefortæller.

Du kan være:

 • Ønsker at forstå markeder for nyhedsjournalistik for at fungere som en effektiv selvstændig erhvervsdrivende
 • Arbejder inden for indholdsmarkedsføring, indholdsproduktion eller en midtkarrierejournalist i nyhedspublikationer og ønsker at tage din karriere til nye højder
 • Ønsker at teste nye ideer, udfordre traditionelle former for journalistik og kritisk vurdere effektiviteten af de nuværende medieforstyrrelser
 • På udkig efter at udvikle selvtillid og færdigheder til at arbejde med virkelige verdener, grænseoverskridende nyhedsprojekter
 • Interesseret i kommunikation og PR og ønsker at forstå de processer, der er involveret i nyhedsjournalistik
 • Uddannet fra en bachelorgrad i et andet felt og vil forgrene sig i journalistik
 • På udkig efter at konsolidere dine eksisterende evner, forstå din nuværende praksis og udvikle forsknings-, historiefortællings- og forretningsevner for at blive en kreativ og reflekterende udøver.

Kursusindhold

Du skal færdiggøre fire 30-credit-moduler og et 60-kredit-projekt (samlet 180 credits). Alle moduler på kurset er obligatoriske og skal bestås for at fuldføre prisen.

Kernemoduler
Kreativ professionel praksis 30
Mobiljournalisten 30
Journalisme Innovation og Enterprise 30
Audiovisuel historiefortælling 30
Stort projekt 60

vurderingerne

Alle vurderinger tages og indsendes online.

Vurderingsmetoder for MA-journalistikken kan typisk omfatte:

 • Skriftlige opgaver (ingen eksamener)
 • Porteføljer af redaktionelt arbejde, præsentationer, projekter, reflekterende tidsskrifter, kritiske essays, rapporter og et afsluttende projekt.

Adgangskrav

 • En honours degree eller niveau 6 ækvivalent kvalifikation
 • Bevis for færdighed i engelsk (mindst samlet score på IELTS 6,5 med mindst 6,0 i læsning, skrivning, tale og lytte eller TOEFL IBT (internetbaseret test) med mindst 88 samlet og mindst 21 i alle 4 komponenter).

Vi accepterer også en række tilsvarende anerkendte engelsk kvalifikationer. Kandidater uden en grad eller formel kvalifikation opfordres stadig til at ansøge.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Established in 1902, we’ve previously been the Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design and the University College Falmouth.

Established in 1902, we’ve previously been the Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design and the University College Falmouth. Minimer