Online Logistik & Supply Chain Management Emne Diplom

CMI Communications & Management Institute

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Online Logistik & Supply Chain Management Emne Diplom

CMI Communications & Management Institute

Den Online Logistik og Supply Chain Management enkelt emne Diplom Kurset er en glimrende grundkursus, som dækker de seneste begreberne logistik og supply chain management. Dette kursus er designet til at give dig direkte adgang til CIPS Indkøb & Supply Diploma kursus og er ideel til logistik og transport personale og alle interesserede, i at udvikle en succesfuld karriere i dette voksende område. På trods af den afmatning, er efterspørgslen efter erfarne og kvalificerede supply chain management ledere faktisk steget.

Kursets formål

Dette mål for Logistik og Supply Chain Management enkeltfag diplom kursus er at give dig den viden, færdigheder og kompetencer til effektivt at håndtere forsyningskæden og logistik funktion af enhver stor eller lille organisation.

Supply chain management involverer indkøb og indkøb, sourcing pålidelige leverandører i hele verden og opretholde kontinuitet i forsyningen til den rigtige pris. Logistik involverer en bred vifte af aktiviteter, herunder lagerstyring, oplagring, distribution, transport og kundeservice. Kurset dækker både logistik og supply på fundament niveau, og vil give dig de nyeste teknikker til at gennemføre besparelser, der er nødvendige for at opnå konkurrencemæssige fordele.

Progression

Mange kandidater fra denne post niveau kursus fremskridt direkte til CIPS Diploma i Indkøb & Udbud og indgå en karriere i; Supply chain management til store og små detailhandlende; Logistik service operatører som DHL, Fedex og TNT hvor er afgørende for en effektiv bevægelighed for varer i hele verden fokus på levering og god kundeservice; Logistik for fremstillingsvirksomheder, der indebærer indkøb, oplagring, distribution og transport.

Kurset udbydes online og efter afstand. Fjernundervisning studerende få adgang til CMI online læringsplatform med ugentlige kursus noter, tidligere eksamensopgaver og online live indspillede klasser.

  • Award: Logistik & Supply Chain Management Single Subject Diploma
  • Award Krop: ICM, Institut for Commercial Management (UK)

De samlede udgifter til kurset er 855 £. Gebyret inkluderer alle registrering, vurdering, online undersøgelse ressourcer og online noter.

Ansøgere skal betale et minimum depositum på £ 300 for at sikre en plads på programmet. Den resterende del af gebyrer skal betales på eller før programmet påbegyndes. Vilkår og betingelser gælder.

  • Varighed: 10 uger på deltid,
  • Start: Februar 2016

Da dette er en entry level grundforløb, CMI velkommen bookinger fra studerende fra hele arbejdet og uddannelsesmæssige baggrunde. CMI kursus accept er baseret på gennemgang af oplysninger, du indsender i online reservationsblanket

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 måneder
Deltid
Price
Pris
855 GBP
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2018
Irland - Dublin, County Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen