Online Kvalitetsstyring Diplom

CMI Communications & Management Institute

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Online Kvalitetsstyring Diplom

CMI Communications & Management Institute

Den Online Diplom i Quality Management Kurset er en internationalt anerkendt kvalifikation og er den eneste chartrede kvalificering af sin slags, der tilbydes i Det Forenede Kongerige. Kurset er leveret gennem online-læring og tilbyder dig den nyeste viden og færdigheder til at planlægge og styre kvaliteten ledelsesfunktionen af ​​en organisation.

Velegnet til fagfolk, der arbejder inden for tjenesteydelser eller produktsektorer gennem Storbritannien, London, Birmingham og andre større byer. Tidligere elever er kommet fra sundhed, pharma, produktionsanlæg sektorer og beslægtede områder.

Online Diplom i Quality Management kursus er anerkendt af Ofqual til niveau 5 i England. Du vil lære, hvordan man bedst optimerer kvaliteten i forbindelse med forskellige typer af organisationer og strukturer. Hvis du ønsker at opnå en anerkendt statsautoriseret kvalifikation. så er dette kursus noget for dig.

Den nyeste funktion med dette kursus er Live Online klasser og precorded klasser. Live online klasser giver dig mulighed for at interagere og stille spørgsmål, mens du lytter til din underviser levere deres klasse live online. Hvis du ikke er i stand til at gøre sessionen, registreres alle live klasser for revision og afspilning formål.

Typisk studerende kommer fra en række forskellige baggrunde til en vis aspire arbejde som kvalitetschefer og andre arbejder i discipliner, der engagerer med eller understøtte kvaliteten funktionen.

Kursets formål

Fokus for kvalitetsstyring er at sikre, at organisationer har kapacitet til at opfylde konsekvent behovene i deres kunder og interessenter. Dette bryder ned i to hovedområder: At fungere som "samvittighed" af organisationen, der giver tillid til organisationen, kunderne, lovgivere og andre interessenter til at fungere som en mentor og coach på alle niveauer i organisationen ved at hjælpe dem i organisationen og dens forsyningskæde for at forbedre.

Du vil lære ISO 9000 krav og standarder. Ved at undersøge ISO-standarder, vil det forklare metode kvalitetsforbedring, især de forskellige værktøjer og teknikker til analyse. Læring om ISO 9001 fastsætter kravene til et kvalitetsstyringssystem, ISO 9000 dækker de grundlæggende begreber og sprog, ISO 9004 har fokus på, hvordan man laver et kvalitetsstyringssystem mere effektiv, ISO 19011 - fastlægger retningslinjer for interne og eksterne revisioner af, hvordan dets kvalitetsstyringssystem fungerer.

Andre vigtige områder, der dækkes på kurset omfatter forskellige typer af kvalitetsstyringssystemer, forbedring og forandringsledelse, processtyring, revision og kvalitetsværktøj.

Hvis du ønsker at arbejde i overvågning og kontrol kvalitet, vil du lære betydningen af ​​korrekte test og registrering af resultater, og værdien af ​​data management og forebyggelse. Du vil lære, at kvalitetskontrollen er ikke bare om at finde problemer, men handler om at sætte foranstaltninger på plads, så problemer ikke opstår igen. Din viden og forståelse i høj grad vil forbedre på områder som revision, kvalitetsstyringssystemer, kvalitet guruer, kvalitet cirkler, KPI'er og omkostninger kvalitet.

Fakta

Håbefulde kvalitet fagfolk i alle industrisektorer og offentlig service nu læser til Chartered Kvalitet Instituttets Diplom i Quality Management For at imødekomme dette behov på en landsdækkende grundlag, CMI tilbyder en fleksibel måde for dig at studere ved klasseværelset læring eller ved online-læring. Den CQI Diplom består af ni moduler, som omhandler de vigtigste krav til kvalitetsstyring. Studerende, der opnår den CQI Diplom i Kvalitet vinde retten til at bruge de udpegede breve DipQ og opfylder de faglige forudsætninger for CQI medlemskab. Den Diploma er ikke nødvendigvis et mål i sig selv, da der er progression muligheder for højere programmer.

  • Award: Diploma in Quality Management
  • Award Krop: Chartered Kvalitet Institute - CQI
  • Niveau: Ofqual Level 5 UK

Quality Management Job & Karriere

Der er mange muligheder til rådighed for kandidater fra dette prestigefyldte kvalifikationer Typiske stillinger til rådighed, er: Kvalitetschef, kvalitetssikring Manager Quality Control, Business Systems Manager Senior kvalitetschef, Quality Management Specialist / Konsulent, Health & Safety / miljøchef.

Efter vellykket afslutning, vil du være berettiget til at ansøge om medlemskab som en chartrede kvalitet professionel med CQI.

Berettigelse

Minimumsalderen for tilmelding til dette program er 21. Der er ingen specifikke adgangskrav. selvom det anbefales at ansøgerne har 1 -2 år kvalitetsstyring oplevelse. Det er opmuntret, at ansøgere arbejder i kvalitet eller et beslægtet område, men det er ikke obligatorisk.

Afstand Online Learning Course - kr 2,740.00 + (CQI Gebyrer på £ 647 Stg betales direkte)

Mode: Afstand Varighed: 11 måneder Start: TBC - Februar 2016 CMI betales forud for kursets start og udelukker CQI eksamen og registreringsafgifter, der er betalt direkte til CQI. Bemærk venligst steder er begrænsede, og online booking skal indsendes inden fristen dato.

REGISTRERING

Til at begynde at studere for en CQI kvalifikation skal du tilmelde dig med CMI. CQI eksamen indskrivningsgebyrer er ekstra. Alle studerende udfører det CQI Diploma skal betale gebyrerne nedenfor direkte til CQI ud over CMI kursusprisen.

Eksamen Tilmelding

  • CQI Gebyrer Vær med Fee 32 £
  • £ 110 Årlig Medlemskab
  • 8 Unit Tilmeldingsaftaler x £ 60 hver = 480 £
  • 1 x Business Research Unit = £ 85
  • Total gebyrer: £ 687

Klasse tidsplan 2015/2016

  • Start dato: Februar 2016
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Sep. 2018
Duration
Varighed
11 - 16 måneder
Deltid
Price
Pris
2,740 GBP
Kr 2,740.00 + CQI Gebyrer for £ 687 Stg betales direkte
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2018
Irland - Dublin, County Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen