Vindmøller involverer mange tekniske aspekter: rotorblader, gearkasser, generatorer, styresystemer osv. Disse er baseret på mange fysiske discipliner, såsom dynamik, statik, aerodynamik og elektricitet. Enhver, der ønsker at anvende deres videnskabelige eller tekniske færdigheder til vindmøller, bør have et overblik over den teknologi, som de interagerer med. Dette kursus giver et sådant overblik og hjælper dig med at forstå, hvordan de forskellige komponenter i et vindenergisystem fungerer sammen.

Dette kursus giver eleverne et overblik over de tværfaglige aspekter af vindmøller uden for meget detaljeret undersøgelse af litteraturen om alle disse aspekter. Det vil forklare de relevante teknologier på et tilsvarende tilgængeligt niveau.


Et andet aspekt af vindenergi

Det, du skal medbringe, er en grundlæggende forståelse for ingeniørvidenskaben, og vi vil få dig til at komme i gang med relevansen og anvendelsen på vindmøllefysik og teknologi. Hver uge fremhæves et andet aspekt af vindenergi gennem online forelæsninger, aflæsninger og animationer. Quizzer bruges til at teste dine fremskridt og ugentlige øvelser hjælper dig med at beherske emnet. Du kan diskutere emnerne med medstuderende i diskussionsforumet, hvor du kan hjælpe hinanden. Underviserne vil også hjælpe med at besvare spørgsmål. I slutningen af ​​kurset kan du demonstrere, hvad du har lært i en skriftlig skriftlig eksamen.

Specialist teknisk viden

Studerer du eller specialiserer dig i et teknisk område og ønsker at anvende denne viden til vindmøller? Ved at tage dette kursus vil du starte din karriere inden for vindenergi. Med det afbalancerede overblik over vindmølle-teknologi, der tilbydes i dette kursus, vil du være i stand til at sætte din faglige tekniske viden til praktisk brug og gøre dig selv en værdifuld partner for vindenergiindustrien.


Hvad du vil lære

Ved afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå, hvad en turbine er, og hvordan den interagerer med miljøet: hvordan det er, hvorfor det er sådan, og hvordan man beregner værdier for sine karakteristiske egenskaber.

Specielt vil du kunne:

  • beskrive vindmøllernes komponenter og konfigurationer
  • beskrive vindens egenskaber, brug modeller, der kvantificerer vindhastighedsvariationer og estimere energitilførslen af ​​en vindmølle
  • beskrive de aerodynamiske processer på arbejdspladsen i vindenergi konvertering, beregne kræfterne og kraften genereret og producere et simpelt rotor design
  • redegøre for arbejdspraksis for drivkomponenter og bestemme driftsforholdene, der påvirker effekt, drejningsmoment, stigningsvinkel osv.
  • identificere drivere af dynamisk adfærd og beregne deres typiske værdier
  • beskrive principperne for strukturanalyse af vindmøller og udføre foreløbige forudsigelser af strukturfejl
  • beskrive effekten af ​​vindmøller på nedstrømsforhold og kvantificere vindhastighed og turbulens i vækker
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 12 flere kurser fra TU Delft Open & Online Education »

Senest opdateret December 16, 2018
Dette kursus er Online
Start Date
Duration
7 uger
Deltid
Price
1,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist