Online Indkøb & Levering Diplom

CMI Communications & Management Institute

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Online Indkøb & Levering Diplom

CMI Communications & Management Institute

Den Online Diplom i Indkøb og Supply Chain Kurset er udstedt af de prestigefyldte CIPS, Chartered Institute of Indkøb & Supply. Designet til dem, der ønsker at arbejde som Chartered Procurement & Supply fagfolk, dette er den primære skridt på ruten til Professional Diploma i Indkøb & Supply niveau 6 UK og fuldt medlemskab af CIPS.

På grund af den chartrede karakter af prisen, vil kandidater være i en fremragende position til at kapitalisere på de nationale og multinationale karrieremuligheder, her i Irland og i udlandet. Dette kursus giver dig mulighed for at udvikle viden og færdigheder i indkøb og udbud og vigtigst at udvikle løsninger på uforudsigelige problemer. Du lærer, hvordan dårlige beslutninger indkøb kan føre til økonomisk sammenbrud i organisationer mens god indkøb kan øge lønsomheden og sikre langsigtet vækst.

Denne indkøb og supply chain managment kursus vil give dig de færdigheder og viden til at spare på omkostningerne og køre en effektivt indkøb og leverance. Du vil få mulighed for at vurdere og bruge oplysninger til at udvikle strategier, undersøge case scenarier og demonstrere effektive dom færdigheder i planlægning, indkøb og levering aktivitet. Online Diplom i Indkøb & Supply kursus er anerkendt på det britiske ramme ved Ofqual på niveau 4 Storbritannien. Hvis du ikke har nogen indkøb eller supply chain management erfaring, er det tilrådeligt du overveje at gøre det Logistik og Supply Chain Management Foundation kursus med CMI først, men det er ikke obligatorisk.

Den nyeste funktion i dette kursus er Pre indspillet Online klasser. Tilføjelsen af ​​Live online klasser giver dig mulighed for at interagere og stille spørgsmål, mens du lytter til din underviser levere deres klasse live online. Hvis du ikke er i stand til at gøre sessionen alle live klasser er registreret for revision og afspilning formål.

Online Diplom i Indkøb & Supply kursus er anerkendt i hele Det Forenede Kongerige og internationalt i over 110 lande. Den Diplom uddeles af Chartered Institute of Indkøb & Supply (UK). og er anerkendt til niveau 4 i UK af Ofqual under rammer National kvalifikationer.

Kursus Mål:

Ved kursets afslutning, vil du være i stand til:

 • Påfør en række udtryk på kontrakter, og forstå forskellige kontraktvilkår, som påvirker direkte og indirekte udgifter.
 • Du vil lære at planlægge, forberede og iværksætte effektive forhandlinger, opnå bedste værdi i forsyningskæden.
 • Påfør en række teknikker til at overvåge effektiviteten af ​​forskellige leverandører, undersøge finansielle resultater, og komme med forslag til fremtidige forbedringer.
 • Udvikle nye relationer, styre eksisterende relationer og udnytte muligheder, der vil maksimere forsyningskæden.
 • Award: Indkøb & Supply Diploma
 • Niveau: 4 UK Ofqual
 • Award Krop: CIPS - Chartered Institute of Indkøb & Supply

CMI Fjernundervisning Fee £ 1610 + CIP Gebyrer 565Stg

Den fjernundervisning Kurset er 6 måneders varighed og koster £ 1610, som omfatter bøger og adgang til noter, tidligere eksamensopgaver og online ressourcer undersøgelse. Afstanden Kurset kan startes på datoer annonceret. Eksamen møder er faste. Dette gebyr udelukker CIP Registrering og eksamen gebyrer, der skal betales direkte til CIPS. En valgfri eksamensforberedelse seminar dækker hvert modul er tilgængelig for afstand studerende til at deltage i slutningen af ​​hver periode.

REGISTRERING

Studerende skal registrere og være medlem af CIPS før sidder eksamener. Tilmeldingsgebyr er 140 Stg. Deltag online og Klik her for at registrere. Kun studerende, der er registreret som CIPS medlemmer kan tilmelde for januar og maj & juli eksamener i 2013. Eksamen Tilmelding Deadline: November 2012 for januar 2013 eksamener.

Eksamen gebyrer

Kun studerende med medlemskab af CIPS, kan du registrere dig direkte til at gøre eksamener. Det er 90 Stg pr eksamen tilmelding (5 eksamener i alt), der skal betales direkte online til CIPS. Klik her for CIPS eksamen Indskrivning Form.

Studerende fra UK Centres / Overseas

Studerende, der studerede 1 eller flere moduler på et CIPS godkendt center i Storbritannien eller elsewere kan sidde de CIPS eksamener på CMI godkendte eksamen center, Dublin, Irland. Omkostningerne er € 75 pr eksamen siddende arrangeret med CMI. Ring venligst CMI vurderinger, T: 00 353 1 4927070 eller email info@cmi-ireland.com. Studerende vil stadig nødt til at registrere med CIPS og betale de nødvendige eksamen tilmeldinger gebyrer fra CIPS eksamen ansøgningsfrist som er sædvanlige.

Mode: Afstand

Summer Semester

 • Start: tirsdag 28 APR 2015
 • Times: 18,30-21,30
 • Eksamen: Juli 2015
 • Varighed: 12 uger

Efterårssemestret

 • Start: oktober 2015
 • Times: 18,30-21,30
 • Eksamen: januar 2016
 • Varighed: 12 uger

REGISTRERING

Studerende skal registrere og være medlem af CIPS før sidder eksamener. Tilmeldingsgebyr er 140 Stg. Kun studerende, der er registreret som CIPS medlemmer kan tilmelde sig eksamen.

CMI velkommen bookinger fra studerende fra hele arbejdet og uddannelsesmæssige baggrunde. CMI kursus accept er baseret på gennemgang af oplysninger, du indsender i online reservationsblanket.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Sep. 2018
Duration
Varighed
6 måneder
Deltid
Price
Pris
1,610 GBP
Kr 1,610.00 + CIP Gebyrer
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2018
Irland - Dublin, County Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen