Online Indkøb & Forsyning Eksamensbevis

CMI Communications & Management Institute

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Online Indkøb & Forsyning Eksamensbevis

CMI Communications & Management Institute

Den Online Professionel Diplomuddannelse i Indkøb og Supply er et niveau 6 UK post graduate kvalifikation, som er udstedt af de prestigefyldte CIPS, Chartered Institute of Indkøb og Supply. Dette kursus er designet til mellemledere og ledende indkøb og supply ledere, der har gennemført Diploma niveau 4 og Advanced Diploma niveau 5 CIPS kvalifikationer. Dette kursus vil bringe din læring sammen til et nyt niveau.

På dette niveau, er kritisk tænkning fremmes på aktuelle emner i supply chain management og stringent fokus på løsninger og anvendelse af forståelse. Fokus på casestudier er en væsentlig funktion på dette niveau. Den Procurement Supply Kurset har til formål at give dig både en teoretisk og praktisk forståelse af spørgsmål, der berører erhvervsklimaet og indkøb og supply chain-funktion.

Den nyeste funktion med dette kursus er Live Online klasser. Live online klasser giver dig mulighed for at interagere og stille spørgsmål, mens du lytter til din underviser levere deres klasse live online. Hvis du ikke er i stand til at gøre sessionen, registreres alle live klasser for revision og afspilning formål. De er tilgængelige for både klasseværelset og afstand studerende.

Kursets formål

Du får lederevner til at gøre dig i stand til at lede og give retning til alle interessenter inden for forsyningskæden. Du vil også lære at håndtere forandringer og vurdere de risici, der er forbundet med forskellige modeller af forsyningskæden strukturer. Arbejdet baseret projekt mulighed er fremragende, da det giver dig mulighed for at få en dybere forståelse af supply chain teori. En projektledelse forståelse og verdenssyn af SCM vil også erhverves. Finance i forhold til beslutningsprocessen, vil blive analyseret, så du kan lede organisationer i øget lønsomhed.

Fordele ved CIPS medlemskab

Hvert niveau af CIPS kurser, tilbyder flere forskellige medlemskab. Level 4 studerende er forpligtet til at blive studerende medlemmer at tilmelde sig eksamen. For at få fuldt medlemskab af CIPS (MCIPS), er mindst tre års erfaring i en ansvarsfuld stilling i indkøb og forsyning nødvendig. Adgang til de nyeste online-ressourcer, tidligere papirer, noter til rådighed. Hver måned vil du modtage Supply Management Magazine som en del af din medlemsfordele. Du kan også få adgang til en online daglige nyheder opdatering.

CIPS -Den Chartered Institute of Indkøb & Supply er verdens førende indkøb og levering institut. Bliv Chartered Indkøb & Supply udøvende vide, du har opbakning fra de globale ledere.

  • Award: Professionel Diplomuddannelse i Indkøb & Supply niveau 6 UK
  • Award Krop: CIPS Chartered Institute of Indkøb & Supply

Fjernundervisning Omkostninger

Den fjernundervisning Kurset er 6 måneders varighed og koster £ 1700, som omfatter bøger og adgang til noter, tidligere eksamensopgaver og online ressourcer undersøgelse. Afstanden Kurset kan startes når som helst, er dog eksamen møder fast. Dette gebyr udelukker CIP Registrering og eksamen gebyrer, der skal betales direkte til CIPS. En valgfri weekend seminar dækker hvert modul hvert semester er til rådighed.

REGISTRERING

Studerende skal registrere og være medlem af CIPS før sidder eksamener. Tilmeldingsgebyr er 140 Stg. Kun studerende, der er registreret som CIPS medlemmer kan tilmelde januar og maj eksamener.

Starter: Februar 2016 Kun åbent for studerende, der har gennemført Advanced Diploma i Indkøb & Supply - CIPS. Bemærk: MINIMUM klassestørrelse Påkrævet

Berettigelse

Dette kursus er åbent for folk, der allerede har gennemført eller delvist gennemført CIPS Diploma eller Advanced Diploma med CMI. Bestilling er nu taget til dette kursus skal starte i oktober 2013. Studerende, der stadig har et eller flere moduler til at fuldføre fra Advanced Diploma kan stadig gøre fremskridt på at gøre Professional eksamensbevis. Den Professional diplom award ikke frigives dog, indtil alle moduler fra Advanced Diploma & Diploma er blevet gennemført.

Hvad er progression muligheder?

Progression Succesfulde kandidater vil holde titlen Dip.PSM efter deres navn. Studerende er berettiget til at forfølge de CIPS Advanced Diploma level 7 og HD-niveau 8 i Indkøb & Udbud og få fuldt medlemskab af CIPS. 90% af de studerende gør videre til næste fase.

CIPS Indkøb & Supply Chain Management Progression Ruter Bliv Chartered Indkøb & Supply Professional !!!

  • Professionel Diplomuddannelse i Indkøb & Supply CIPS level 8
  • Advanced Diploma i Indkøb & Supply CIPS niveau 7
  • Diplom i Indkøb & Supply CIPS niveau 6
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Sep. 2018
Duration
Varighed
6 måneder
Deltid
Price
Pris
1,700 GBP
Kr 1,700.00+ CIP Gebyrer
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2018
Irland - Dublin, County Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen