Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging)

Generelt

Program beskrivelse

 • Kursets varighed: 20 måneder på deltid
 • Kursusgebyrer: $ 2.950 pr. Emne. FEE-HELP er tilgængelig.
 • Kursusundersøgelsesperioder: januar, marts, maj, juli, september, oktober
 • Kursusemner: 10

Bliv ekspert inden for det bredere psykologiske felt

En hurtigt skiftende verden og et voksende behov for at forstå den menneskelige hjerne har skabt mange muligheder inden for psykologi. Fagfolk med menneskecentrede roller og håbefulde registrerede psykologer har mulighed for at udvikle deres færdigheder og nå deres karrieremål med JCUs 100% Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging).

Disse ændringer har en positiv indvirkning på industriens vækst, da antallet af mennesker, der arbejder som psykologer i Australien, forventes at vokse med 30% fra 37.500 i 2018 til 48.800 i 2023. *

En pragmatisk og alsidig kvalifikation

Denne grad kan være det første springbræt i vejen mod at blive en praktiserende psykolog ^. Alternativt kan studerende bruge denne grad til at supplere deres nuværende roller i en række brancher, herunder marketing, menneskelige ressourcer, uddannelse, socialt arbejde og rådgivning.

Graduate Diploma of Psychology (Bridging) giver grundlæggende viden om psykologiens historie og udvikler dine faglige færdigheder til at anvende nutidig psykologi til at løse samfundsbaserede udfordringer. Det er designet til at hjælpe kandidater med succes i en kompleks verden og til at levere bedre kundeservices.

* Kilde: joboutlook.com.au
^ Ansøgning om akkreditering hos APAC er i gang

Hvorfor vælge JCU Onlines Graduate Diploma of Psychology (Bridging)?

JCU Online Graduate Diploma of Psychology er en moderne og praktisk kvalifikation designet til fremtiden. Du udvikler faglige færdigheder, lærer om nye tendenser inden for psykologi og studerer en række moderne emner.

Et springbræt for at blive en registreret psykolog

Denne kvalifikation er en Pathway til videre undersøgelse for dem, der ønsker at ændre deres karriere til at blive psykolog. Dette kan omfatte karriere Pathways såsom generel eller klinisk psykologi, klinisk neuropsykologi, retsmedicinsk psykologi og organisationspsykologi.

En vej fremad i menneskets centrerede erhverv

Det er også til fagfolk i menneskets centrerede erhverv, der er fokuseret på karrierevækst og ønsker, at færdighederne hjælper dem med at opnå mere i nuværende og fremtidige roller. Dette kan omfatte undervisning, menneskelige ressourcer, marketing, rådgivning, socialt arbejde og rådgivning.

Adgangskrav

For at være berettiget til at tilmelde sig online Graduate Diploma of Psychology (Bridging), skal ansøgere have:

 • Fuldførte en bacheloruddannelse i enhver disciplin.
 • Ansøgere med ikke-engelsktalende baggrund skal opfylde de engelsksprogede sprogkundskrav i bånd 1– Skema II i JCU Admissions Policy.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående indgangskrav til online Graduate Diploma of Psychology (Bridging), er du velkommen til at tale med en af vores tilmeldingsrådgivere.

Forstå moderne psykologiske discipliner

Udvikle en omfattende forståelse af moderne teoretiske perspektiver af psykologi, deres filosofiske og historiske udvikling og deres indbyrdes sammenhæng.

Har tillid ved brug af data og teknologi

Udvikle dine færdigheder i at bruge teknologi og statistiske metoder for at lette forskning, klientpleje og samfundsresultater og forbedre din karriere i et stadig mere digitalt og datadrevet felt.

Få et globalt perspektiv

Dette kursus er designet til at tilpasse sig FN's mål for bæredygtig udvikling og giver dig et kommunikationsværktøjskit til at løse problemer i forhold til udfordringerne fra de forskellige befolkninger i forskellige samfund.

Hvad du vil studere

Du studerer et bredt omfang af emner unikke for Graduate Diploma of Psychology (Bridging) på JCU Online, herunder Miljøpsykologi og sundhed, velvære

Undersøg 10 online-emner over 20 måneder, som du kan begynde på en af de seks undersøgelsesperioder hele året.

Graduate Diploma fag

 • Socialpsykologi
 • Individuelle forskelle i personlighed
 • Psykologien for sundhed, velvære og modstandsdygtighed
 • Menneskelig udvikling på tværs af levetiden
 • Psykologiske forstyrrelser og interventioner
 • Læring, hukommelseskognition og sprog
 • Neurovidenskab og de biologiske baser af adfærd
 • Miljøpsykologi og bæredygtig fremtid
 • Principper for rådgivning
 • Forskning og statistik for psykologi

Personlig support til din succes

JCU Onlines Graduate Diploma of Psychology (Bridging) er designet til at give den bedst mulige læringsoplevelse for studerende. Du har adgang til en-til-en-support fra en dedikeret succesrådgiver. De vil være der fra starten lige igennem dine studier, holde dig motiveret og på rette spor for at nå dine mål.

For at hjælpe dig med at lære mere effektivt og effektivt har du også adgang til live interaktive sessioner med dine vejledere og klassekammerater - uanset hvor du er.

JCUs innovative og interaktive læringsmiljø med video, lyd, diskussionsfora, chatfora og vurderinger er en smart og effektiv måde at lære online på.

Senest opdateret Sep 2019

Om skolen

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... Læs mere

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Minimer
Australien online