Online Executive MBA (EMBA)

Generelt

Program beskrivelse

En Distinguished Degree designet til fremtidige ledere

Succesfulde virksomhedsledere er ikke bare dygtige og utrættelige; de er sikre, etiske, innovative og fokuserede på at få mest muligt ud af enhver mulighed. Mange fagfolk, der ønsker at overgå til en ledende stilling på højt niveau, ønsker en avanceret erhvervsuddannelse, som supplerer deres eksisterende erfaring og hjælper med at forfine disse karrieredefinerende egenskaber. Dagens fremtidsorienterede virksomhedsledere ønsker en kandidatgrad, der skiller sig ud fra mængden, samtidig med at de leverer aktuelle, praktiske og umiddelbart anvendelige viden.

Howard University Online Executive MBA (EMBA) er en kendetegnet grad fra en national anerkendt business school, fokuseret på undersøgelse af reelle forretningsløsninger. Programmet er udviklet til fagfolk, der ønsker at udvikle sig ikke bare som en konkurrencemæssig fordel, men også de virkelige færdigheder, som de kan skabe en varig karriere på.

Howard Online EMBA dyrker en dyb forståelse af de faktorer, der driver dagens forretningsverden. Det er en erhvervsuddannelse på højt niveau, der giver et indgående kendskab til globale forretningsmetoder, samtidig med at man hjælper med at opbygge de funktionelle og beslutningskompetencer, der kører vellykkede ledere.

Designet til elite forretningsfolk og nye virksomhedsledere, og leveret af en verdensklasse fakultet forretningsfolk, Howard University Online Executive MBA kan give dig den konkurrencefordel, der er behov for i en hurtigt udviklende erhvervsliv.

Lær hvad der kræves for at gøre selv de sværeste forretningsbeslutninger med tillid. Få ekspertisen til at begynde at tænke og handle ud fra senior lederskabs perspektiv og skærpe din overordnede business intelligence med Howard University Online Executive MBA.

Executive Leadership begynder på Howard University

Talrige Fortune 500-virksomheder og mindre virksomheder konkurrerer om ledelseskandidater, der er erfarne i forretningsmæssige retninger, og som er kreative nok til at forestille sig og inspirere de bedste praksis - og andre ledere - i morgen. Mange potentielle ledere og ledelsesmæssige håbede skal udvikle en avanceret styringsfærdighed, der skal forblive konkurrencedygtig og kvalificere sig til disse øverste ledende job.

Online Executive MBA på Howard University hjælper med at dyrke disse væsentlige forretningsfærdigheder og mere. Denne grad tilbyder opadgående mobile fagfolk en omfattende erhvervsuddannelse fokuseret på søjlerne i den øverste ledelse. Hvert kursus i programmet leveres direkte ud fra ledelsesledelse, hvilket giver kandidater fordelene ved erfarne fakultetets indsigt og bevidst forberedelse til succes.

Professionals hensigt at gøre deres karakter i erhvervslivet kan stille spørgsmål, hvis de kan bevare deres nuværende stilling og forfølge en grad. Svaret er et konkret "ja", da fleksibiliteten, der tilbydes af Howard University Online Executive MBA-programmet, giver dig mulighed for at opfylde dine ansvarsområder, samtidig med at du forbedrer din ledelsesformål.

Gennem Howard University eksperthistorie har School of Business produceret prisbelønnede og anerkendte virksomhedsledere. Byg det samme stærke fundament for at forstå, hvordan virksomheder opererer med Online Executive MBA-programmet ved Howard University .

Oversigt

Bygget på pillars of Executive Leadership

I dagens uendeligt konkurrencedygtige forretningsmiljø har organisationer brug for fremtidsorienterede ledere, som vil tage en integreret systematisk tilgang til ledelsen. Virksomheder søger aktivt faglærte ledere, der er i stand til at lede med innovativ beslutningsevne og et højere niveau af strategisk raffinement.

Howard Online Executive MBA-program forbereder aktive fagfolk til succes i fremtiden for erhvervslivet. Howard University EMBA er baseret på de fem søjler i ledende lederskab, der er designet til at forberede de studerende på de nødvendige succesværktøjer til at fuldføre på de højeste niveauer af corporate America.

Executive readiness

Overgang fra funktionelle specialiseringer og mellemledelsesprincipper til omfattende corporate visioning og beslutningstagning. Lær at identificere og mobilisere talenter på tværs af en organisation og maksimere forretningsmuligheder.

Strategisk tænkning

Fokuser på de større problemer, som organisationer skal adressere, da de fungerer på verdensmarkedet. Brug en integreret tilgang til at udforske problemløsning og beslutningstagning. Anerkend hvilken indflydelse hver beslutning har på organisationen som helhed og afbalancer vækstpotentialet med risikostyring.

Frisk perspektiv

Udforsk et helhedsbillede af forretninger, der tager højde for de økonomiske, etiske og menneskelige faktorer, der kan forme dine perspektiver og perspektiver. Opdag nye måder at skabe et miljø, der tilskynder til og operationaliserer innovation i hele organisationen.

Værdier

God corporate citizenship er afgørende for at opbygge en vellykket virksomhed og karriere. Lær at mestere forretning, der gavner det større gode, samtidig med at man er opmærksom og respektfuld for menneskehedens behov. Undersøg vigtige juridiske og etiske forretningsproblemer, som kan påvirke din integritet og moral.

Forbindelse

Få adgang til et omfattende og stolt alumni netværk, der når over hele kloden, åbner dør for mulighed og forbindelse til større virksomheder og organisationer.

En pensum fokuseret på Executive Leadership
Howard Online Executive MBA-programmet kan afsluttes i så lidt som 18 måneder. Studerende er forpligtet til at gennemføre 42 kredit timer, der danner grundlaget for en kvalitet executive business uddannelse.

Howard University Online Executive MBA forbereder erfarne forretningsfolk til ledende stillinger på højt niveau i hele erhvervslivet. Under programmet lærer du fra og netværk med det samme anerkendte fakultet, der lærer vores business-programmer på campus. EMBA-pensumet omhandler emner inden for økonomi, ledelse, regnskab, marketing, statistik, kommunikation, etik, iværksætteri og strategi - ud fra ledelsesledelsens perspektiv.

Hvad er de professionelle krav til at få adgang til dette program?

Fortrinsvis fem (5) års professionel erhvervserfaring i en ledelse eller seniorniveau rolle.

Executive MBA Program Mål

Lås din ledelsespotentiale på Howard University
Howard University Online Executive MBA tilbyder en prestigefyldt uddannelse i bedste grad på uddannelsesniveau, der er designet til at forberede ledere, ledere og iværksættere med den viden og de praktiske færdigheder, de bliver nødt til at blive transformative ledere og beslutningstagere i den globale forretningsmarked.

Leveres online og specielt designet til at imødekomme behovene hos nye forretningsledere. Executive MBA er en vigtig del af Howard University School of Business, som for nylig blev placeret blandt de bedste amerikanske erhvervskoler af Bloomberg Business Week.

Studerende i online EMBA programmet vil drage fordel af den virkelige verden erhvervserfaring og ekstraordinære forskningspraksis ved Howard University anerkendte business fakultet.

Programmål:

  • At udvikle mid-karriere fagfolk og nye ledere til komplette ledere, der er i stand til at anvende avanceret lederpraksis på den globale markedsplads
  • At forberede eleverne til fortsat succes med en læseplan fokuseret på forretningsmæssige emner på højt niveau, herunder økonomi, regnskab, ledelse, kommunikation, etik, markedsføring, teknologi, global forretning, innovation og økonomi
  • At dyrke virksomhedsledere, der kan udvikle økonomisk sunde vækstvirksomheder, mens de handler med det højeste niveau af karakter, integritet og formål
  • At give fremtidige ledere med viden og færdigheder til selvtillid at bidrage til de højeste niveauer af corporate America samtidig fremme socialt ansvarlige forretningspraksis
  • At udvide og styrke den prestigefyldte arv fra Howard University 's School of Business ved at skabe transformative og industrielle formidlingsledere og iværksættere

Hvem har brug for en Executive MBA?

Bygg din professionelle fremtid med Howard University
Graduate uddannelse kan tjene mange formål. For nogle giver den den indledende retning, der er nødvendig for at starte en karriere. For andre er søgen efter en avanceret grad den sidste ende på erfaringerne i mange års hårdt arbejde. Og for mange andre tjener højere uddannelse som en måde at opdatere et eksisterende færdighedssæt på og forberede sig på de nye faglige udfordringer og muligheder på vejen frem.

Howard University Online Executive MBA-program er en avanceret business grad designet til at forberede en udvalgt gruppe af fagfolk med det højt niveau erhvervskundskab og operativ selvtillid, der er nødvendige for at etablere deres plads blandt virksomhedernes elite. Det fleksible online-program omhandler de specifikke kompetencer, fagfolk har brug for at blive faste C-Suite-ledere, kompetente ledere og et aktiv til enhver virksomhed, som de arbejder for.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Howard University's School of Business has been a model for higher education since its founding in 1970. With dynamic academic departments, groundbreaking centers of excellence, esteemed faculty, awar ... Læs mere

Howard University's School of Business has been a model for higher education since its founding in 1970. With dynamic academic departments, groundbreaking centers of excellence, esteemed faculty, award-winning programs, and over 8,000 alumni across the globe, the Howard University School of Business continues to be ranked among the top business programs in the nation. Minimer

Akkrediteringer

AACSB Accredited