Online executive BBA (ebba)

EU Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Online executive BBA (ebba)

EU Business School

Den Executive Bachelor of Business Administration (EBBA) er en etårig, to-semesters intensivt program designet til at arbejde fagfolk i midten eller ledende stillinger og med mindst fem års erhvervserfaring. Formålet er at udstyre fagfolk med teoretisk og begrebsmæssig viden, for at styrke deres omfattende erhvervserfaring og forberede dem til studier.

Varighed: To semestre / et år (Summer Fast Track valgmulighed)

Start Datoer: Oktober, februar

Steder: Online

Undervisning Sprog: English

Adgangskrav: Studerende skal være i det sidste år at færdiggøre eller allerede har afsluttet deres high school (eller tilsvarende) eksamensbevis. Studerende skal også have en mellemliggende engelsk niveau.

Entré periode: Året rundt.

Fast Track din MBA

For studerende, der ønsker at fortsætte deres studier, Online Executive BBA tilbyder også en hurtig vej til EU MBA-program. Efter endt Online Executive BBA program, kan eleverne tilmelde sig enten MBA eller OMBA program med en 20% undervisning rabat. Studerende sigter for denne mulighed vil fuldføre to grader i to år.

Program

Den Online Executive Bachelor i Business Administration er den ideelle tilbud til studerende, der ønsker en mere fleksibel grad program eller en bro til EU Online MBA.

Online Executive BBA er en et-årig, to-semesters intensivt program designet til at arbejde fagfolk i midten eller ledende stillinger med mindst fem års erhvervserfaring. Formålet er at udstyre fagfolk med teoretisk og begrebsmæssig viden, styrke deres omfattende erhvervserfaring og forberede dem til EU Online MBA-program.

Spejling EU direktion BBA, sin online modstykke giver de studerende mulighed for konferencer, eksamener, industrielle besøg og tutorials samt mulighed for at tilbringe en uge på et af EU Business School vigtigste campusser. Den online program præsenteres gennem en nem at bruge web platform, hvor anerkendte undervisere give de studerende en virkelig blandet læring oplevelse, i en to-semester (90 ECTS) struktur.

Beskæftigelsesegnethed

Det brede spektrum af dette program betyder, at kandidater er i stand til at vælge fra en bred vifte af karrieremuligheder på tværs af forskellige brancher. Mange kandidater også gå på at studere kandidatgrader.

BBA kandidater ønsker at arbejde i stillinger som:

 • brand manager
 • pant rådgiver
 • marketingchef
 • aktie erhvervsdrivende
 • managementkonsulent
 • ydeevne analytiker
 • planner markedet
 • projektleder
 • kontrakt analytiker
 • information manager

adgangskrav

Ansøgerne skal:

Bevis deres engelsk fluency: TOEFL score 213 (computer-baseret), 550 (papirbaserede); 80 (Internet-baseret); IELTS 6.0; CAE C; PTE 54; Engelsk native eller tilsvarende. Har en studentereksamen eller tilsvarende Studerende, der ikke opfylder disse kriterier vil have et interview med dekanen og vil blive vurderet på en fortjeneste basis. For yderligere information kontakt venligst Admissions Department af dit valgte campus.

Start Datoer

Den online bachelor / bacheloruddannelser på EU har to startdatoer om året, disse datoer er de samme som på hver campus, generelt semestre begynder i oktober og februar hvert år.

Følgende bachelor / bachelor startdatoer er:

 • Spring Semester: 30 januar 2017
 • Fall Semester: 2 okt 2017
 • Spring Semester: 29 Jan 2018
graduering
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
1 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
4,200 EUR
per semester
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Switzerland Online
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Schweiz - Switzerland Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen