Online Doctor of Business Administration (DBA)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

ONLINE LÆGE FOR FORRETNINGSADMINISTRATION (DBA)

LÆR MERE OM DETTE PROGRAM PÅ PROGRAMSIDEN (https://ebu.lu/doctor-of-business-administration/)

European Business University of Luxembourg (EBU) er dedikeret til at opnå og opretholde en tradition for akademisk ekspertise ved at sikre, at den er i spidsen for innovation i udvikling. EBU er en af de største handelshøjskoler i Luxembourg og stræber efter at blive et benchmark for kvalitetsuddannelse i verdensklasse ved at trække på talentene fra et aktivt støttet team af internationalt anerkendt personale og fakultet for kvinder og mænd med transkulturel baggrund.

Det European Business University of Luxembourgs Online Doctor of Business Administration (DBA) er en professionel online doktorgrad designet til at forbedre udøvende og professionel praksis gennem anvendelse af teori og forskning i komplekse spørgsmål inden for forretning og ledelse.

UNDERVISNINGSMETODER OG STIL

Online DBA giver arbejdende fagfolk mulighed for at opnå en terminalgrad, mens de arbejder på fuld tid uanset geografisk placering. Online-infrastrukturen giver et interaktivt og interkulturelt globalt læringsmiljø med tydelige fordele. Tjen din akkrediterede DBA helt online og benyt muligheden for at specialisere dig i en af fire koncentrationer: Management, International Management, Finance eller Entrepreneurship.

141392_YellowBrownTravelBlogYouTubeChannelArt.jpg

Studerende vil blive inviteret til at deltage i begivenheder og seminarer på campusuge en gang inden de er færdiguddannet. Dog er deltagelse i mere end en campusuge også tilladt og opmuntret. I løbet af campusuge vil studerende afslutte eksamensafslutningen, besøge virksomheder og bemærkelsesværdige industrier og socialisere sig og oprette netværk med hinanden.

Luxembourg er ikke kun et finansielt knudepunkt, men en multikulturel by og sæde for mange europæiske institutioner. Mellem tradition og modernitet. Du vil være i stand til at nyde forskellige landskaber i naturparker, middelalderlige slotte og adskillige vandre- eller bjergcykelstier i hele regionen. Luxembourg og Chateau Wiltz byder dig velkommen.

HVORFOR VÆLG DETTE KURS?

141400_1young-man-working-on-desktop-samsung-pc-mockup4.png

En DBA er en professionel forskningsgrad, hvor fokus er et bidrag til erhvervet eller praksis generelt. DBA er designet til at støtte fagfolk, der ønsker at udvikle de nødvendige færdigheder til at levere unikke løsninger, baseret på en nøjagtig, upartisk analyse af situationen.

DBA-PROGRAMMET LÆRINGSUTKOMSTER

Det European Business University i Luxembourgs DBA giver dig mulighed for at:

  • Udvikle en sund forståelse af de relevante konceptuelle og teoretiske grundlag for dit valgte forskningsområde inden for forretning og ledelse
  • Har en detaljeret forståelse af anvendelige teknikker til forskning og avanceret akademisk og ledelsesforespørgsel
  • Oprette og fortolke viden gennem original forskning. Forbedre både din præstation som reflekterende praktiserende læge og din professionelle praksis
  • Udvikle personlige, konsulent- og forskningskompetencer til at gennemføre streng forskning på et avanceret niveau, der bidrager til teori og praksis inden for forretning og ledelse.

FAKTA

Varighed: 18 måneder (18 måneders undersøgelse, 12-36 måneder for doktorafhandling)

Kreditter: 210 ECTS

Sprog: Engelsk

Indtag: oktober, januar, marts

Format: Heltid eller Deltid

UNDERVISNINGSGebyr: € 36000

PROGRAMSTRUKTUR

(https://ebu.lu/doctor-of-business-administration/ )

141401_DBAPIC.JPG

ADGANGSKRAV

· Kandidatgrad i Business, Management eller et beslægtet område

· Mindst 5 års erhvervserfaring bestående af 3 års ledelseserfaring.

Hvis du ikke opfylder ovenstående krav, bedes du sende e-mail-optagelser for en gennemgang af din oplevelse og akademiske historie. For mere information om adgangskrav, besøg instituttets websted.

KONTAKT OS I DAG!

(https://ebu.lu/ )

Det er muligt at optjene din grad i dit eget hjem og stadig have tid til dig selv og din familie. Optagelseskontoret er her for at hjælpe dig for yderligere oplysninger eller for at se om du er kvalificeret til optagelser, bedes du kontakte os. ( https://ebu.lu/)

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become ... Læs mere

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become of the benchmark of world-class quality education by drawing on the talents of an actively supported team of internationally recognized staff and faculty of women and men from transcultural backgrounds. Minimer
Luxembourg by