Online Diplom I Detailhandlen Driftsstyring

CMI Communications & Management Institute

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Online Diplom I Detailhandlen Driftsstyring

CMI Communications & Management Institute

Det Online Diplom i Retail Operations Management Kurset er designet til at give dig den nyeste detailstyring viden og færdigheder fra driften til, hvordan du kører en rentabel butik.

Hver gang du indtaster en butik i England, har din shopping oplevelse blevet grundigt planlagt, fra de elementer, du ser til salg til den layout og design af butikken. Mange gange disse beslutninger bliver truffet af en person, der arbejder i detailhandlen, eller området for pågældende med dag-til-dag funktioner butikker detailhandel.

Detailhandel bekymringer, der arbejder i alle typer af butikker, fra små butikker med kun en håndfuld medarbejdere til store kædebutikker med hundredvis af ansatte. Hvis du er interesseret i en karriere inden for dette område, så husk, at du sandsynligvis bliver nødt til at have stærke kommunikationsevner og evnen til at håndtere vanskelige kunder. Hvis du allerede arbejder i marken og er interesseret i at lære mere eller fremme, kan du rykke dine evner og kvalifikationer med denne fremragende Diplom i Retail Operations Management.

Kursets formål

Formålet med dette Retail naturligvis er at introducere dig til de detail strategier og taktikker, der gør en vellykket retail operation. I denne detail kursus, vil du lære, at forbrugeren køber proces, supply chain management, forhandling og hvordan man kan styre personale effektivt.

Processer såsom detail køb, transport og distribution, placering og gemme design betragtes. Efter en vellykket afslutning, vil du være i stand til at integrere teori og praksis og bedre håndtere forskellige detail funktioner og operationer. Områder også omfattet inkluderer butik operationer, merchandising, marketing, reklame og kampagner, kunderelationer, administrerende mennesker, lagerstyring, økonomi og supply chain; samt hvordan at vokse virksomheden.

Programmet tutor er en erfaren detail praktikere og kvalificeret foredragsholder med mange års erfaring inden for detailhandel ledelse.

Eleverne skal kunne:

 • Beskrive og vurdere de vigtigste faktorer for detailhandlen driftsstyring.
 • Forklare processer bag stadier af detailhandel
 • Sammenligne de forskellige taktiske tilgange i forskellige detailhandlere.
 • Foretage målinger via en række forskellige metoder, der anvendes i detailstyring.
 • Kommunikere effektivt med skriftlige og mundtlige midler.
 • Arbejde effektivt i teams.
 • Award (r): Diploma in Retail Operations Management
 • Award Krop (r): CMI

De samlede udgifter til kurset er £ 855,00.Gebyret omfatter alle online noter, registrering og vurdering gebyrer.

Ansøgere skal betale et minimum depositum på £ 300 for at sikre en plads på programmet. Den resterende del af gebyrer skal betales på eller før programmet påbegyndes. Vilkår og betingelser gælder.

 • Varighed: 10 uger på deltid,
 • Start: Februar 2016, Hjem Study 5 + Timer Hjem Undersøgelse om ugen
 • Slut på kursus: Maj 2016

Er jeg berettiget?

På grund af den brede karakter af mennesker, der kommer ind retail driftsstyring, dette kursus er åben for mennesker med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og med forskellige niveauer af erhvervserfaring.

Hvad er min indstilling, efter dette kursus?

Ja dette kursus er en entry level diplom og vil tillade dig at gå videre til nogen af ​​vores sortiment af forvaltnings- og business graduate og post graduate kurser.

Progression

Succesfulde kandidater vil holde titlen Dip.Op.Retail.Mgmt. efter deres navn. Studerende kan gøre fremskridt på at fuldføre en grad i Business eller Management eller Retail Management. Kandidater af kurset kan forfølge en karriere i erhvervslivet, ledelse, rekruttering, business coaching, rådgivning eller psykologi.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 måneder
Deltid
Price
Pris
855 GBP
Information
Deadline
Locations
Irland - Dublin, County Dublin
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2018
Irland - Dublin, County Dublin
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen