Online Digital Leadership & Innovation Course

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

I nutidens digitale verden er det vigtigt, at ledere forstår de forstyrrende teknologier, der skaber økonomien, og har færdighederne til at udnytte de muligheder, de skaber for deres forretning. BrainStation 's Digital Leadership & Innovation Certificate Course er designet til at afmystificere de nyeste teknologier og tendenser, samtidig med at de lærer de rammer, der bruges af førende virksomheder over hele verden til at drive innovation. Undervises af erfarne digitale ledere med en track record af succes inden for digital transformation, giver dette kursus nye og fremtidige forretningsledere mulighed for at udnytte teknologi og drive digital transformation i deres forretning.

Hvad du vil lære

Forstå og udnyt forstyrrende teknologi

Fjern forvirringen omkring de forstyrrende teknologier, der påvirker virksomheder over hele verden. Forstå deres evner, og hvordan de sætter nye forretningsmodeller i stand til at drive digital transformation.

Anvend designtænkning på digitale muligheder

Lær designtænkning og hvordan det bruges til at identificere og udføre innovationsmuligheder uanset branche eller forretning.

Lær at lede digital transformation

Alle ledere har brug for at vide, hvordan man udnytter digital transformation for at muliggøre hurtig innovation gennem anvendelse af teknologi. Lær hvordan du administrerer gennem forstyrrelser med tværfunktionelle teams, digital vejkortlægning og Agile-principper.

Lær af branchehøjttalere

BrainStation studerende får adgang til eksklusive gæsteforelæsninger og paneldiskussionsbegivenheder ledet af nogle af verdens førende BrainStation og fagfolk.

Deltag i et samfund af professionelle i verdensklasse

Når du tager et BrainStation kursus, lærer du det bedste. Tilmeld dig i dag for at benytte dig af et globalt netværk af instruktører og studerende ved nogle af de mest innovative organisationer i verden.

Hvad vores studerende siger

"Min oplevelse på BrainStation var intet mindre end fantastisk. Personalet er yderst professionelt, indsigtsfuldt og opmærksom. Faciliteterne er fremragende og skaber et ideelt miljø til både læring og netværk. Jeg vil bestemt overveje at tage et andet BrainStation kursus for at fortsætte min faglige udvikling ."

David, Google

"Den bedste del af min oplevelse med BrainStation var de store instruktører og det velorganiserede kursusmateriale. Jeg var meget imponeret over, hvad vi gjorde i klassen, som var meget fokuseret på praktiske projekter."

Sonny, kursusrapport

”Jeg har taget flere faglige kurser inden for faglig udvikling, og BrainStation har langtfra været min yndlingsoplevelse ... lærerne er fagfolk i branchen og synes altid at være villige til at tage ekstra tid uden for klassen for at sikre dig, at du holder dig op til hastighed."

Ashleigh, switchup

Fleksible betalingsmuligheder

BrainStation tilbyder nogle af de mest konkurrencedygtige betalingsmuligheder for digital læring med en række fleksible planer og stipendiemuligheder.

Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructor ... Læs mere

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructors from the most innovative companies, developing cutting-edge, real-world digital education that has empowered more than 100,000 professionals and some of the largest corporations in the world. Minimer
New York , Toronto , Vancouver + 2 Mere Mindre