Read the Official Description

Udnyt spillemulighederne til at uddanne, motivere og underholde.

For ikke længe siden blev spil betragtet som et fritidshistorie, der ofte involverede scenarier blandt spillerkampe, et virtuelt alternativ til den traditionelle sport. Nu spiller spil softwareudvikling imidlertid en voksende rolle i den globale økonomi som et middel til at engagere forbrugerne ved at øge motivationen til at interagere med uddannelsesmæssigt, kommercielt, praktisk og endda åndeligt indhold.

Find din plads i et karrierefelt med høj vækst

Kandidater fra Game Art og Design programmer forfølge karriere i spil udvikling, software engineering, computer grafik og kommerciel produktion. Karrieremulighederne for applikationer softwareudviklere er lyse. Ifølge US Department of Labor Bureau of Employment statistics forventes beskæftigelsen i softwareudviklingssektoren at vokse 19 procent fra 2014 til 2024, meget hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv. Den nuværende gennemsnitlige årsløn for softwareudviklere er $ 102.280. Den amerikanske spilindustri har en forventet 2017 omsætning på 23,5 mia.

Leder du efter en udfordrende karriere med sort?

Udforsk det brede udvalg af udfordrende beskæftigelsesmuligheder, der vedrører Game Art og Design:

 • Software udgivere
 • Softwareudviklere
 • Spiludvikling
 • Software Engineering
 • Computer grafik
 • Computer system design og relaterede tjenester
 • webdesign

Hvorfor få en grad?

Arbejdsgivere af applikationsudviklere kræver typisk mindst en bachelorgrad af deres medarbejdere. Concordia-Chicagos spilkunst- og designuddannelse lærer fleksible, cross-market færdigheder, der udstationerer kandidater til jordjob, ikke kun i spildesignvirksomheder, men også andre organisationer, der kræver kreative, tilpasningsfulde og lydhøre softwareudviklere.

Hvad skal jeg lære at gøre?

Spilkunst og design betragtes som en kunst, så de krævede kurser lægger kunstfærdigheder i forgrunden. Derudover lærer uddannelsen:

 • Softwareudvikling til computerspil og interaktive medier
 • Forberedelse i nuværende teknologier, der understøtter animationsdesign
 • Oprettelse af brugerdefineret software til individuelle forbrugere eller kommerciel software designet til markedsføring til offentligheden
 • Udvikling af komplekse databaser for organisationer og oprettelse af programmer, der skal bruges over internettet og / eller inden for virksomhedens intranet

Fordele ved BA i spil kunst og design

Concordia-Chicagos karakteristiske bachelorgrad i Game Art and Design understøtter udviklingen af ​​de teknologiske færdigheder, der er nødvendige for at designe og skabe spiloplevelser, der gavner forbrugergrupper, herunder f.eks.

Et fakultet med praktisk, feltprøvet oplevelse

Concordia-Chicago fuldtids fakultet medlemmer BettyAnn Mocek og Nikkole Huss give programledelse til Game Art og Design grad programmet. Professor Mocek lærer blandet medie, kunstgodkendelse, tegning, maleri og andre kurser; Hun arbejder også med avancerede og kandidatstuderende gennem uafhængige studier, æreprogram og Ferguson Kunstgalleri. Professor Huss lærer en række kunstkurser, herunder Digital Photography I og II, Maleri II, Keramik I og II, Figur Tegning, 2d Design, 3d Design Introduktion til Visual Arts and Art Methods. Yderligere instruktører omfatter personer med erhvervserfaring inden for spilindustrien samt omfattende undervisningsmæssige baggrunde inden for spilkunst og design.

Fordele ved Concordia-Chicagos online accelererede uddannelsesprogram

Vores rådgivere opretter en specialiseret programplan for at imødekomme hver enkelt studerendes behov, så du kan tjene din grad på så lidt som 16 måneder afhængigt af antallet af overførte kreditter, der blev accepteret på tidspunktet for din optagelse:

 • Fleksibel planlægning
 • Accelererede kurser
 • Major kurser er 8 uger lange
 • 100% online (ingen tid til at være online)
 • Adgang til at lære fra hvor som helst i verden

Vores leveringsformer er designet til at passe til de travle enkeltpersoners behov og fremme værdifulde relationer og støtte netværk, som kan skabe værdi i hele din karriere.

Uddannelse lavet overkommelig

Concordia University Chicago er et af de mest overkommelige private universiteter i Midtvesten. Vores Office of Financial Aid vil arbejde sammen med dig for at søge økonomisk støtte og planlægge håndterbare undervisningsbetalinger.

Vores undervisning garanti

Concordia-Chicagos undervisningsgarantiprogram hjælper med at holde undervisning overkommelig ved at give dig mulighed for at forudsige, hvad de samlede udgifter til din uddannelse vil være. Så længe der ikke er afbrydelser i studietiden, garanterer vi, at din undervisning forbliver den samme og aldrig øges, mens du tjener denne grad.

Program taught in:
Engelsk

See 32 more programs offered by Concordia University Chicago - Online Degree Programs »

Last updated June 11, 2018
This course is Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date