Officiel kandidatgrad i musikalsk fortolkning og forskning

Generelt

Program beskrivelse

Forskning og fortolkning sameksisterer her i et tværfagligt rum og optager refleksion af fortidens kloge lærere, der foreslog gensidig afhængighed mellem de spekulative og fortolkende grene.

 • spansk
 • Modalitet: Online
 • Kreditter: 60 ECTS
 • Startdato: oktober 2020
 • Indtil 31. juli
  • Sidste steder
  • Op til 28% rabat

Definition af programmet

Den officielle kandidatgrad er et helt unikt postgraduate-program inden for sit videnområde i Spanien, Latinamerika og Europa. Den nye integration mellem fortolkning og forskning skyldes anvendelsen af blandet læring, kombinationen af tilsyneladende eller virtuel tilstedeværelse (e-tilstedeværelse) og reel eller fysisk tilstedeværelse (ansigt til ansigt).

Hvad gør denne mestring unik?

 • Blended format: kombinerer e-ansigt til ansigt undervisning med ansigt til ansigt (mesterklasser, eksterne praktikpladser og officiel endelig kandidatuddannelse).
 • Integration i en enkelt titel af videnområderne i konservatoriet (musikalsk fortolkning) og universitetet (musikalsk forskning).
 • Sakai-platformen har gennem sine undervisningsinvesteringspriser tildelt det "ærefulde betegnelse" i sin 5. udgave (Atlanta, 2012), der placerer det ved siden af ​​universiteter som New York eller Indiana.
 • To rejseplaner: musikalsk forskning og musikalsk fortolkning (violin, viola, cello og klaver).
 • Banebrydende officiel kandidatgrad ved at integrere tre undervisningsmetoder: e-klasseværelse, blandet læring og klasseværelse.
 • Avanceret og tværfaglig uddannelse, der er rettet mod akademisk specialisering og jobplads.

"Universitetets kandidatgrad i musikalsk fortolkning og forskning ved VIU har betydet skabelsen af et akademisk-virtuelt rum, hvor kunstnere, komponister, pædagoger og musikologer udvikler deres træningsproces fra en teoretisk-praktisk tværfaglig oplevelse."

Dra. María Ordiñana Gil

Direktør for universitetets kandidatgrad i musikalsk fortolkning og forskning (forskningsplan). National Award for Excellence af Uddannelsesministeriet.

Francisco Escoda Patron

Direktør for kandidatuddannelsen i musikalsk tolkning og forskning (fortolkningsplan)

Teknisk support til din rådighed

Vi tilbyder support til enhver computerhændelse eller i konfigurationen af vores systemer. Vi hjælper vores studerende gennem specifik træning til at lære, hvordan de bruger alle værktøjer.

Live online klasser fra enhver enhed

To-vejs videokonferencer giver den studerende og læreren mulighed for at interagere og bryde enhver barriere for tilstedeværelse. Derudover registreres undervisningen og er tilgængelig for den studerende 365 dage om året.

Personlige tutorials

Du vil altid have direkte kontakt med dine lærere. Disse står til din rådighed, og du kan arrangere private tutorials ved videokonference for at besvare dine spørgsmål.

Akademisk vejledningstjeneste

En akademisk rådgiver vil ledsage dig gennem din træningsproces med os. Deres mission er at kende dig, guide dig, motivere dig og støtte dig i alle processer og øjeblikke, så du når dine mål.

karrieremuligheder

De mest almindelige professionelle muligheder for kandidater fra denne officielle kandidatgrad er:

Fortolkende praksis:

 • Den officielle kandidatgrad giver mulighed for at blive professionelt involveret i selve den officielle kandidatgrad: studerende vil være i stand til at kontakte velkendte figurer inden for musikalsk fortolkning, violin, viola, cello og klaver, der også tiltrækker andre musikere fagfolk fra andre autonome samfund til at deltage i denne officielle kandidatgrad og skabe et interessant netværk af relationer i det faglige kredsløb for deres specialitet.

Forskningspraksis:

 • Under hensyntagen til den flertalsprofil, som vores tilbud henvender sig til, som f.eks. De højere konservatoriekandidater, giver vores forslag postgraduate uddannelse til disse studerende, der er blevet uddannet i et akademisk miljø, som traditionelt har været fremmed for deres egen forskningspraksis. til universitetsniveau. I sin træningsprogram opdages en mangel på viden om forskningsmetoder, der korrigeres med den akademiske uddannelse af vores grad i dens forskningsaspekt.

Forbedringen i udøvelsen af undervisningen:

 • Selvom dette aspekt ikke er blandt de officielle mål for denne officielle master, har erfaringen, som implementeringen af titlen har givet os, vist os, hvilken interesse der er vekket blandt musiklærere.

Sammenfattende:

 • At deltage i de professionelle kredsløb for musikalsk fortolkning.
 • Kom i gang inden for musikforskning og få adgang til et doktorgradsprogram.
 • Forbedre din træning for at blive mere kompetent som musiklærer.

Optagelse Profil

Højere grad i musik og mennesker med en højere grad fra Bachelor i Musikhistorie og Videnskab eller Diplom i Musikuddannelse eller tilsvarende grader.

Liste over grader, områder og / eller erhverv, hvorfra du kan få adgang til programmet:

 • Overordnet musikafsnit.
 • Grad i historie og musikvidenskab.
 • Grad i musikvidenskab.
 • Diplom i musikuddannelse og tilsvarende grader
 • Grad i musik
 • Andre grader inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab, forudsat at uddannelse i musikalsk viden er akkrediteret.

Adgangskrav

Adgangskravene til og adgangen til den officielle kandidatuddannelse i Det Internationale Valencian Universitet er oprettet i overensstemmelse med artikel 16 i kongeligt dekret 1393/2007, der etablerer organisation af officiel universitetsuddannelse.

De vil kunne få adgang til de officielle universitetsstudier eller de tilhørende master, der opfylder et af følgende krav:

 1. For at få adgang til officielle kandidatuddannelser er det nødvendigt at holde en officiel universitetsgrad i Spanien eller en anden udstedt af en videregående uddannelsesinstitution i det europæiske højere uddannelsesområde, som giver udstederen tilladelse til at få adgang til kandidatuddannelsen.
 2. Også kandidater kan få adgang i henhold til uddannelsessystemer uden for det europæiske videregående uddannelsesområde uden at have behov for homologation af deres grader efter godkendelse af universitetet, at de akkrediterer et uddannelsesniveau svarende til de tilsvarende officielle spanske universitetsgrader, og som giver magt i landet, der udsteder eksamensbeviset for adgang til postgraduate uddannelse. Adgangen på denne måde indebærer ikke under alle omstændigheder homologeringen af ​​den tidligere titel, som er i besiddelse af den interesserede part eller dens anerkendelse til andre formål end studiet af kandidatuddannelsen.

Titlen kan have yderligere specifikke adgangskrav, som du kan konsultere på informationssiden for hver af dem.

vilkår

Forskning Specialitet

Studiehjælpemidler

 • 18% rabat på undervisning indtil 31. juli 2020

Rabat efter betalingsmetode

 • Yderligere 10% til kontant betaling
 • Yderligere 5% til betaling i to rater

Stipendier fra Uddannelsesministeriet

 • Generelt indkaldelse af stipendier studieåret 2020-2021
Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

La VIU es una universidad presencial tecnológica con una enseñanza online y audiovisual. A través de la pantalla del ordenador y desde cualquier parte del mundo, los/las estudiantes reciben clase en t ... Læs mere

La VIU es una universidad presencial tecnológica con una enseñanza online y audiovisual. A través de la pantalla del ordenador y desde cualquier parte del mundo, los/las estudiantes reciben clase en tiempo real a través de videoconferencias interactivas que imparten los mejores expertos internacionales. Minimer
Valencia , Barcelona , Madrid , Bogotá , Lima , Quito + 5 Mere Mindre