Niveau 3 diplom i erhvervslivet undersøgelser

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Niveau 3 diplom i erhvervslivet undersøgelser

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Indholdet af Niveau 3 Diplom i Erhvervsstudier kvalifikation er fokuseret på at forvalte kommunikation, forretningsorganisationer i en global kontekst, folks ledelse og økonomi samt en forståelse af de forskningsmæssige færdigheder og personlig udvikling, som en leder forventes. Det omfatter en bred vifte af yderst relevante forretning og forvaltning fagområder, hvilket gør det ideelt for dem, der har startet, eller planlægger at flytte ind i, en karriere i det private af den offentlige sektors virksomhed. Programmet giver eleverne til at tilegne sig viden og forståelse i en række emner og til at udvikle vigtige færdigheder, de har brug for at arbejde i Business Management roller.

GSBF leverer højkvalitets- og akkrediterede programmer, der er aktuelle og relevante. Vi tilbyder mere end 20 programmer, herunder økonomi, konti, marketing, menneskelige ressourcer og generel ledelse, der afspejler det nye erhvervslandskab.

Fordele

  • Easy Fee betalingsplan. Betal så lavt som GBP 140 per måned.
  • Samme diplom som studerende på campus.
  • Diplom anerkendes over hele verden.
  • Vurderinger via opgave indsendelse.

Startkriterier

Til indrejse skal eleverne have et af følgende. Niveau 3 kvalifikationer kan tilbydes til Learners fra 16 år. Det angiver ikke adgangskrav til disse kvalifikationer.

Certificeringer

Du bliver tildelt Level 3 Diploma i Business Studies i slutningen af ​​programmet.

Vurderingerne

Vurdering er gennem opgave. Der er ingen eksamener.

Kursets indhold

Niveau 3 Diploma i Erhvervsstudier består af 4 obligatoriske enheder plus 2 valgfri enhed, der giver samlet 60 studiepoints: Obligatoriske enheder: - Personlig, faglig og faglig udvikling - Brug af IT til Business - Grundlæggende om Business Accounting - Introduktion til Business Environment Valgfri Enheder: - Customer Service Excellence - Håndtering af Business Events - Introduktion til Marketing - Introduktion til People Management

Karrieremulighed

HR Officer, Senior HR Officer, Administrativ chef, Placering Officer, Rekruttering Koordinator, Rekrutterer, HR Konsulent, HR Manager, Uddannelse og Udvikling Officer, Lærings- og Udviklings Officer mv.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
9 måneder
Fuldtid
Price
Pris
950 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - UK Online
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - UK Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen