Nanocertificat i integreret iværksætteri

Generelt

Program beskrivelse

  • Fakultet: Chuck Schreiner, ph.d., MBA
  • Nanocourses - 9 del serier
  • 3 timer / uge, 9 uger

Med dette enkelt køb vil du være i stand til at tage alle ni af vores ni-dels serier i integreret iværksætteri undervist af Chuck Schreiner, Ph.D., MBA. Denne serie introducerer dig til en ny integreret måde at se iværksætteri på og giver dig værktøjer til at komme i gang med at skabe din egen fremtid hurtigt. Et hyperkompleks, forstyrret miljø kræver en ny måde at tænke på, hvordan vi nærmer os startende små virksomheder. Du skal holde et klart fokus på dit hjerte samt forbedre dine forretningsevner.

Efter afslutningen får du et nanocertifikat, som du kan dele med jævnaldrende og kolleger og lægge dit på dine sociale mediaprofiler. Hvis du har spørgsmål til serien, så fortæl os det. Nedenfor finder du en beskrivelse af hver nanokurs, der er inkluderet i serien.

Integreret iværksætteri Del 1 - Introduktion

Nanocourse beskrivelse:

Denne nanokurs introducerer Ken Wilbers integrerede teori, da den vedrører et vellykket iværksætteri i det 21. århundrede. Ken Wilber er en produktiv forfatter, hvis indflydelse på tankeledere fortsætter med at vokse. Studerende får en oversigt over nogle af Wilbers nøgleideer, indsigt i arten af de konvergerende trusler mod menneskeheden fra det 21. århundrede og en model for, hvordan iværksættere kan få succes, mens de bidrager til løsningen af vores kollektive velvære.

Integreret iværksætteri Del to - nøglebeslutninger: Mission og strategi

Nanocourse beskrivelse:

Giver et overblik over de første ting, en iværksætter overvejer at starte en virksomhed for at øge sandsynligheden for levedygtighed: Mission, markedsevaluering, omfang og art af det første tilbud, de nødvendige nøglekompetencer, kapitalkrav og indledende milepæle dækkes og derefter indrammet i sammenhæng med imperativer fra det 21. århundrede.

Integreret iværksætteri Del tre - operationer: Kom godt i gang

Nanocourse beskrivelse:

Det giver en ramme for at skabe og udføre de første kritiske milepæle. Vægt på markedsfokus som drivende for, hvordan et tilbud designes og indrammes. Stor opmærksomhed på at skabe fokus og prioritering, så iværksætteren organiserer sit fokus på det, der betyder mest på kort sigt.

Integreret iværksætteri Del fire - Integreret lederudvikling

Nanocourse beskrivelse:

Fokuserer på lederskabet - optimal præstation, udvikling af evnen til at påvirke og opretholde energi og optimisme gennem den uundgåelige turbulens ved at starte en virksomhed. Introduktion af kernevækstpraksis for at uddybe åndelig bevidsthed og udvikle moden psykologisk og moralsk adfærd.

Integreret iværksætteri del fem - Grundlæggende om forretningsøkonomi

Nanocourse beskrivelse:

Understøtt vurdering af kapitalbehov - hvor meget kapital har virksomheden brug for for at nå kritiske milepæle? Introducerer tre hovedregnskaber, der bruges til at evaluere og kommunikere med potentielle investorer med vægt på en pragmatisk vurdering af kontantstrømskrav i den tidlige fase af virksomheden. Introducerer det grundlæggende ved at søge investering.

Integreret iværksætteri Del seks - Forretningsplanlægning for kapital og handling

Nanocourse beskrivelse:

Introducerer at skrive en forretningsplan, der samtidig kan bruges til at drive handling og skaffe kapital. Detaljerer alle de væsentlige handlinger, som virksomheden har brug for at udføre, under hensyntagen til afhængigheder, timing og pengestrøm. Målet er, at iværksætteren skal kunne fremstille et sammenhængende, fokuseret udøvende resume af denne plan.

Integreret iværksætteri del syv - Start af virksomheden

Nanocourse beskrivelse:

Udforsker at tage konkrete handlinger, når planen er på plads - fra at skaffe kapital til produktion til initial markedsføring, salg og distribution.

Integreret iværksætteri del otte - Opbygning af organisationskultur og klima i det 21. århundrede

Nanocourse beskrivelse:

Definerer og differentierer kultur og klima og præsenterer nøglerne til at udvikle sunde miljøer. Udvider idéen om kultur og klima ud over den interne organisation og fokuserer på at opbygge en positiv kultur og klima blandt alle de vigtigste interessenter, hvor virksomheden integrerer moralsk opførsel og økonomiske resultater.

Integreret iværksætteri Del ni - åndelig og moralsk udvikling og imperativet i det 21. århundrede

Nanocourse beskrivelse:

Udvider med introduktionen af lederudvikling. Virksomhedslederen i det 21. århundrede står over for ekstraordinære udfordringer, der tilskynder til væksten i vores kapacitet til at nyde, udføre og føre. Det er muligt at integrere vores indre, individuelle liv med vores forretningsliv, så vi lever, arbejder og fører med moralsk klarhed såvel som økonomisk skarphed. Dette er den ledelse, der er nødvendig i det 21. århundrede.

Fakultet: Chuck Schreiner Ph.D., MBA

2002-2016 administrerende direktør, medstifter af KarmYog Education Network, Pvt Ltd. hovedkvarter, Kolkata Indien. KarmYog Education Network brugte medier / teknologiplatforme og -indhold til at levere uddannelsesprogrammer i stor skala til flere målgrupper, primært i Indien - fra brystkræftpatienter til håbefulde sangere, til taxachauffører til landmænd. Vores programmer havde tre kernekomponenter: brug af medier og teknologi til både individuel, selvstyret læring såvel som gruppesamarbejdsindlæring; indhold, der indbyggede sind, krop og ånd i læringsprocessen for at få det nødvendige engagement fra dem, hvis formelle uddannelse var begrænset tilstrækkelig til at ændre adfærd; og distributionsløsninger baseret på markedet og publikum (ofte uden internetadgang). Min primære rolle var at designe og implementere de økonomiske, strategiske og marketing aspekter af virksomheden, mens min partner ledede de kreative (teknologi, pædagogik og indhold) aspekter.

1996-2002 Management Consultant. Min konsulentkarriere havde to faser. Den første fase (1995-1998) var hos et boutique-adfærdskonsulentfirma, Spencer / Shenk / Capers. Jeg fokuserede på lederudvikling og opbygning af organisationskultur. Den anden fase (1997-2002) var med Deloitte Consulting som senior manager for forandringsledelse og arbejdede med Fortune 1000-klienter (SC Johnson, ARCO, delstaten Californien osv.), Der omstrukturerede deres forretninger og implementerede ERP-løsninger. Min rolle var at støtte virksomhedsledere, når de justerede hele deres forretning og førte en stor omskolingsindsats.

1988-1996 Psykolog i privat praksis. Min praksis fokuserede på børn og derfor på familiedynamik. Jeg var forfatter til et tidligt CD-Rom-baseret interaktivt træningsprogram, hvor jeg lærte forældreevner. Det integrerende tema i mit professionelle liv bruger holistiske tilgange til at hjælpe mennesker og organisationer med at blive modne og trives.

Personlige interesser:

1975-nuværende udøver af meditation og systematiske vækstprocesser for sind, krop og ånd. Når du praktiserer denne slags ting over en lang periode, sker der gode ting, og jeg har fået en følelse af glæde ved at leve, som jeg er dybt taknemmelig for. Jeg forsøger at dele det, jeg har lært, når jeg kan, og mener, at det er vigtigt, at vi genintegrerer moralsk og åndelig udvikling i vores offentlige personligheder. Jeg har menteret mange håbefulde iværksættere i Indien og USA. Jeg har en vedvarende lidenskab for iværksættere og mener, at de har en af nøglerne til, hvordan vi som kollektiv menneskehed løser de konvergerende kriser i det 21. århundrede. I denne sidste fase af mit offentlige liv har jeg til hensigt at gøre, hvad jeg kan for at hjælpe håbefulde iværksættere med succes at bidrage til vores kollektive velvære. Det 21. århundrede vil være udfordrende på måder, som menneskeheden aldrig har stødt på, og jeg vil hjælpe unge mennesker med at blive modne som potente ledere for sundhed og formål.

Nanocourse kontaktoplysninger

Nanocourses er helt on-demand for din bekvemmelighed. Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, kontakt os, og vores helpdesk hjælper dig så hurtigt som muligt.

Enkelt nanokurser kvalificerer sig ikke til akademisk kredit. Tilmeldte studerende kan dog tilføje tolv nanokurser sammen, købe en mulighed for Nanocourse-kreditkonvertering, betale forskellen mellem prisen på nanokurserne og et almindeligt trimester-kursus på deres gradeniveau og indsende en endelig kreativ opgave til klassificering. Kontakt vores registrator for mere information.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you ... Læs mere

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you are here to help bring forth a new world, if you are drawn to cultivating your gifts within an open-minded, diverse learning community, if you are motivated by a question-led life and an exploration of mystery, then Ubiquity might be the right fit for you. Minimer
USA Online , Chartres + 1 Mere Mindre