Læs den officielle beskrivelse

Udvikling ledere, som kan bringe den strategi med forretningsmål Kandidatuddannelsen i IT Management (MITM) program forberede folk til en række IT-relaterede roller som IT projektleder, teknologi konsulent, systemanalytiker, IT strateg og it-direktør. Programmet har en tydelig ledelse snarere end rent teknisk fokus og bygger bro, der ofte eksisterer mellem it og forretning. Programmet er specielt velegnet til it-professionelle, hvis job indebærer et tæt samspil med ikke-IT og erhvervsfolk. Deltagere på MITM program har typisk mellem 5 til 15 års erfaring med erhvervserfaring i IT.

Learning Outcomes

Ved afslutningen af ​​dette program, skal eleverne kunne: - Undersøg forretningsmæssige problemer fra et it-perspektiv - justere det planer og mål med forretningsplaner og mål - Formulere strategiske og taktiske anbefalinger for brugen af ​​IT til at forbedre virksomhedens resultater - Plan og organisere IT-relaterede projekter, aktiviteter og initiativer - træffe beslutninger baseret på organisatoriske faktorer for at sikre en vellykket implementering af it-løsninger - Samarbejd effektivt med både it og ikke-IT interessenter som del af et projektteam

VARIGHED

Ved hjælp af vores Flexi-Pace model, de studerende typisk gennemføre programmet i 18 til 24 måneder, men kan gennemføre programmet i så hurtig som 12 måneder. Den normale kandidatur periode er 3 år, men de studerende kan studere ud over den normale kandidatur periode via forlænget kandidatur.

Adgangskrav

Alle ansøgere vil blive vurderet på deres individuelle fortjeneste. Du kan blive optaget til programmet ved at opfylde følgende kriterier: - Bevis for engelsk sprogfærdighed for ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, og som ikke har gennemført en videregående uddannelse på engelsk. - En bacheloruddannelse i Computer; ELLER non-computer med CGPA 2,5 og derover fra enhver institution, der er godkendt eller anerkendt af regeringen i Malaysia - ansøgere med CGPA under 2,5 men over 2,0 kan tillades underlagt streng intern evaluering. - Ansøgere uden en Bachelor of Computing, kan optages, hvis de tager forudsætning moduler som en del af deres studier.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra GlobalNxt University »

This course is Online
Start Date
Duration
18 - 24 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
6,000 USD
Deadline