Læs den officielle beskrivelse

Den Master of Science i International Policy Management (MSIPM) er et kohorte-baserede online grad program, der bygger videre på Kennesaw State University stærke tradition og mangeårige engagement i international uddannelse. Programmet forbereder fremtidens ledere i den private og den offentlige sektor til at forstå samspillet mellem politiske og økonomiske dynamik i den globale kontekst.

Studieordningen, der tilbydes af programmet, vil øge forståelsen af ​​international politik i et interaktivt samarbejdende læringsmiljø, om eleverne er de seneste college kandidater eller har erfaring med at arbejde i det offentlige, private eller statslige organisationer. Studerende vil lære at vurdere den politiske risiko, bedre at forstå de lovgivningsmæssige rammer, som virksomheder fungerer, og beskæftige sig med de kulturelle nuancer iboende til den globale forhandlingsproces. Den online karakter af programmet giver fleksibilitet for de studerende at gennemføre en fagligt solid uddannelse samtidig med nuværende beskæftigelse, uanset om du arbejder i-state, landsdækkende, eller i udlandet. Derudover kohorte model bygger et lærende samfund for gensidig støtte.

Mission

Vi er forpligtet til at levere en teoretisk-jordet og politisk orienteret kandidat oplevelse at udstyre de studerende til at lykkes i en stadig mere globaliseret professionelle verden.

Learning Outcomes

Som kandidat i Master of Science i International Policy Management, vil du være i stand til:

 • Demonstrere viden om begreber og problemstillinger i relation til internationale politikker eller politik.
 • Demonstrere analytiske evner, der beskæftiger passende metoder til at løse problemer i forbindelse med internationale politikker eller politik.
 • Demonstrere færdigheder til at vurdere og evaluere begreber og problemstillinger i relation til internationale politikker eller politik.
 • Demonstrere effektive kommunikationsevner til at formidle viden eller ideer relateret til internationale politikker eller politik.

Orientering

Leveringen af ​​programmet kurser er alt online; Men i begyndelsen af ​​første semester studerende deltage i et obligatorisk orientering afholdt på Kennesaw State University campus. Orienteringen fokuserer på programmets forventninger interaktion med fakultetet og administratorer, og hands-on læring med Desire2Learn (tidligere GeorgiaView Vista), fjernundervisning teknologi platform, der anvendes i programmet.

Kohorte Model

Det MSIPM programmet er en 33 semester timers forløb, der bruger en kohorte base online stil selvfølgelig levering. Eleverne begynder som en gruppe i efterårssemestret i år et og gennemføre programmet i maj af den afsluttende forårssemestret i år to. Da kurserne udbydes i en forudbestemt rækkefølge, kan de studerende afslutter uddannelsen i 20 måneder.

Praktikophold

Muligheder for din praktikplads eller practicum er varierede og afhænger af dine personlige interesser og politisk fokus. Som eksempler kan nævnes en lokal logistik-relateret praktik på Interra International, en global fødevare handelsselskab, og et globalt praktik lejlighed i Buenos Aires, Argentina med Antarktis-traktaten sekretariat. Den MSIPM direktør vil være glad for at drøfte det store udvalg af praktik muligheder til rådighed for studerende indskrevet på uddannelsen.

Kurser

 • IPM 7720: World Politics og Governance
 • IPM 7725: Komparativ Politik og Politik
 • IPM 7730: International Konflikthåndtering
 • IPM 7735: International Development: Politik og Praksis
 • IPM 7740: Strategisk Forhandling og beslutningsprocesser
 • IPM 7745: International Political Economy
 • IPM 7750: Global Trade: Politik og Praksis
 • IPM 7755: Politisk Risk Management
 • IPM 7756: Global Regulatory Policy
 • IPM 7760: Global Experience
 • IPM 7765: Capstone: Practicum eller Speciale
 • IPM 7790: Specielle emner
Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurser fra Kennesaw State University »

This course is Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
290 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Aug 31, 2020
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Aug 31, 2020