Mode og billedkursus

Generelt

Program beskrivelse

Dette onlinekursus giver et indblik i modebranchen og udforsker, hvordan mode påvirkes af kultur og formidles gennem billedet - en perfekt introduktion til dem der er fascineret og inspireret af mode og image.

Gennem dette kursus i Mode & Image vil du udforske, hvordan mode, image og kultur har formet industrien gennem årtier.

Du lærer, hvordan du genkender, hvem de vigtigste påvirkere er inden for disse felter, og hvordan mode formidles og markedsføres gennem billedet.

Dette kursus dækker:

  • Viden om mode og image historie.
  • Sociale, kulturelle og teknologiske drivkræfter for forandring i mode og image, og hvordan markedsføring i disse brancher fungerer.
  • Etiske dimensioner af mode og image.

Du arbejder på en række aktiviteter hver uge, hvor du kombinerer individuelle projekter og gruppearbejde; dette giver muligheder for at arbejde uafhængigt såvel som i samarbejde sammen med andre studerende, der gennemfører kurset.

Efter vellykket afslutning af kurset, vil du modtage et Condé Nast Certificate of Achievement.

Dette kursus fungerer også som et springbræt til andre Condé Nast College-kurser på højere niveauer for dem, der ønsker at fortsætte deres studier.

135430_photo-1512436991641-6745cdb1723f.jpg

Hvorfor vælge dette kursus?

Condé Nast College har uovertruffen adgang til de bedste og klareste sind i branchen, herunder holdene på Vogue, LOVE, Glamour, GQ og en række andre Condé Nast-titler. Kollegiet er i den hævede position at være i stand til at kombinere akademisk ekspertise med uovertrufne forbindelser til mode- og medieindustrien. Dette skaber et unikt uddannelsesmiljø for studerende at trives i.

Kursusresultater

Ved afslutningen af kurset vil de, der gennemfører og bestå vurderingen, modtage et Conde Nast Certificate of Achievement.

Du vil være i stand til:

  • Vis en grundlæggende forståelse af, hvordan mode, image og kultur har formet industrien gennem årtier.
  • Identificer metoder, kanaler og teknikker til kommunikation og markedsføring af mode og image.
  • Erhverv kreative og praktiske tænkningsevner, der vedrører mode- og kreative brancher.
  • Anerkend de vigtigste påvirkere af mode og image fra fortid til nutid.

Kursudlevering

Kurset er helt online og varer seks uger med 4-5 timers online aktiviteter hver uge sammen med vejledning og råd om, hvad man skal læse, se og lytte.

Hvem underviser i dette kursus?

Alt det ugentlige indhold vil blive leveret af Conde Nast College 's ekspert fakultet såsom:

  • Lisa Mann - Prisvindende underviser og iværksætter
  • Harriet Posner - specialist i marketing og branding til mode og forfatter
  • Sara Hassan - Moderedaktør, stylist og forfatter

Og træk på ekspertise fra topindustriens insidere, herunder Ben Evans, kunstkoordinator for British Vogue .

Kurset er interaktivt, multimediedrevet og akademisk-streng.

Optagelser og adgangskriterier

Dette kursus er ideel for dem, der ønsker at udvide deres viden om, hvordan mode formidles og ønsker at udforske en spændende innovativ måde at lære af akademikere og eksperter inden for modebranchen.

Adgangskrav

Dette kursus har ingen akademiske forudsætninger. Det er designet til alle, der ønsker at udvide deres viden om, hvordan mode formidles, og dem, der ønsker at udforske en spændende og innovativ måde at lære af akademikere og eksperter inden for modebranchen.

Du skal være 18 år eller ældre ved kursets start og have et godt niveau af engelsk.

Engelsk sprogkrav

Der er ingen formelle engelsksprogede krav til dette kursus. Hvis du imidlertid er en ikke-britisk studerende, og engelsk ikke er dit første sprog, anbefaler vi, at du har en akademisk IELTS-score på 5,5 eller være i stand til at bruge engelsk på dette niveau, før du begynder på dine studier. Det er dit ansvar at sikre, at du vil være i stand til at deltage fuldt ud i en kvalifikation leveret og vurderet på engelsk.

Senest opdateret May 2020

Om skolen

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Læs mere

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Minimer