Mikrobiologi kandidatgrad online

Generelt

Program beskrivelse

140281_Micro_1400x4000-min.jpg

University of Florida

Oversigt

University of Floridas online kandidatgrad i mikrobiologi og cellevidenskab med en koncentration i medicinsk mikrobiologi og biokemi forbereder de studerende til en fremtid inden for medicinske og videnskabelige områder ved at udstyre dem med en dybdegående viden om mikrobiel genetik, virologi, astrobiologi, miljø mikrobiologi, immunologi, medicinsk mikrobiologi og bioteknologi.

Den online kandidatgrad i mikrobiologi og cellevidenskab med en koncentration i medicinsk mikrobiologi og biokemi og onlineuddannelsescertifikatet i miljømikrobiologi er skræddersyet til fagfolk, så du kan arbejde, mens du tjener din grad eller certifikat. Da klasser tilbydes året rundt, kan du starte programmet, når det passer dig, og der er ikke noget GRE-krav for optagelse.

Dette helt online program kan afsluttes på så lidt som et år og er selvstændigt tempo, så du kan arbejde, mens du tjener din grad. Klasser tilbydes året rundt, og GRE kræves ikke for optagelse.

Muligheder i STEM-felter

Karrieremuligheder inden for videnskab, teknologi, teknik og matematik (STEM) vokser og ændrer sig hurtigt. Ved at tjene University of Florida's online kandidatgrad i mikrobiologi og cellevidenskab eller online miljømikrobiologi kandidatcertifikat, kan du diversificere dine karrieremuligheder og gøre dig selv til et mere alsidigt og efterspurgt aktiv i arbejdsstyrken.

Dette online kandidatuddannelsesprogram på 30 kreditter kan hjælpe studerende med at starte eller fremme karriere inden for farmaceutiske virksomheder, offentlige organisationer, landbrug og andre forskellige områder eller kan hjælpe med at forberede studerende til medicinsk, dental eller veterinærskole.

UF fordele

Stellar omdømme

I 2020 rangerede US News & World Report UF som et top-50 nationalt universitet (inklusive offentlige og private colleges). Vi er også hjemsted for den største mikrobiologiske afdeling i USA.

Komfort og effektivitet

Du kan optjene din kandidatgrad eller kandidatbevis på så lidt som et år uden nødvendige campusbesøg eller laboratorietider. Vores online kurser indeholder asynkrone elementer, der giver dig mulighed for at gennemføre dit kandidatprogram i dit eget tempo.

Samarbejdsmiljø

Vores fakultet fremmer og opmuntrer partnerskaber med andre UF-afdelinger og med forskere over hele verden.

Kandidatgrad

University of Floridas online kandidatgrad i mikrobiologi og cellevidenskab med en koncentration i medicinsk mikrobiologi og biokemi er en online grad, der kan gennemføres på så lidt som et år. Denne grad er skræddersyet til fagfolk, og alle kurser tilbydes bekvemt online. Campusbesøg og laboratorietider er ikke påkrævet.

Den 30-kredit kandidatuddannelse blander korte 1-kredit moduler med 3-kredit kurser og inkluderer et særligt kursus om karrieremuligheder. UF's online kandidatgrad i mikrobiologi og cellevidenskab sætter dig op til succes inden for en række områder inden for videnskaben. Kandidater er kvalificerede til at arbejde i offentlige organisationer, laboratorier og farmaceutiske virksomheder eller til at fortsætte deres uddannelse inden for medicin, tandlæge eller veterinærskole. Mulighederne er uendelige med en velafrundet uddannelse.

Introduktionsspor til mikrobiologi

University of Floridas online MS i mikrobiologi og cellevidenskab med en koncentration i medicinsk mikrobiologi og biokemi-program er akademisk krævende og kræver et solidt fundament i videnskabelige kurser på øverste niveau. For studerende, der skifter fra forskellige baggrunde til programmet, giver et introduktionsspor den nødvendige ramme for at kunne gennemføre de resterende kurser.

De to krævede kurser til introduktionssporet inkluderer:

  • MCB 6937 Grundlæggende biologi af mikroorganismer (3 point)
  • GMS 5905 Fundamentals of Biochemistry and Molecular Biology (4 point)

Adgangskrav

For at ansøge om den online kandidatgrad i mikrobiologi og cellevidenskab har du brug for følgende:

  • En bachelorgrad
  • En øvre division GPA på 3.0
  • Officielle udskrifter fra hvert college eller universitet, der deltog
  • $ 30 ansøgningsgebyr
  • Foretrukne bachelor-kurser i biokemi, organisk kemi, mikrobiologi, biologi eller generel kemi

Studerende uden en foretrukken videnskabelig baggrund er velkomne til at ansøge og vil blive gennemgået fra sag til sag for optagelse. Relevant erhvervserfaring kan erstatte akademiske kurser.

Undervisning og gebyrer

Prisen pr. Kredit time er $ 535 plus gebyrer uanset hvor de studerende bor.

Kandidatstuderende er berettiget til føderal økonomisk støtte. Studerende, der søger føderale studielån, skal udfylde deres gratis ansøgning om føderal studiestøtte (FAFSA) ved hjælp af UF's Federal School Code (001535).

Senest opdateret Sep 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across ... Læs mere

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across the spectrum of basic, translational, and clinical investigation. Minimer