MicroMasters-program i integrerede digitale medier (New York University)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Fremme af kreativ praksis, designforskning og tværfaglig eksperimentering med nye medieteknologier

Dette MicroMasters-program tjener som en introduktion til ideologien og oplevelsen af IDM Masters-programmet gennem integration af teori (Teorier om medier og teknologi), sociale implikationer (medieret) og praksis (Creative Coding). Efter afslutningen af treretters sekvens kræves det, at studerende, der forfølger MicroMasters-programcertifikatet, skal oprette et digitalt medieprojekt med tilstrækkelig dybde og kvalitet, der demonstrerer mestring af de dækkede emner. Dette projekt vil trække på kvaliteterne på hvert af de kurser, de studerende har taget, og beder dem om at skrive kode, der er informeret af nutidig medieteori, der tager sociale spørgsmål i betragtning. IDM giver en unik kombination af teori og praksis, der adskiller den fra andre digitale medieprogrammer.

Job Outlook

Studerende kan fremme deres karriere og udforske nye muligheder for at arbejde med digitale medier som multimediekunstnere, grafiske designere, webdesignere / udviklere, mobilapplikationsudviklere eller brugeroplevelsesdesignere. Disse færdigheder styrkes nedenfor:

 • Konceptuelle færdigheder praktiseres i teorierne
 • Professionelle færdigheder øves i klassen Medieret. Eleverne deltager i casestudier og eksempler fra den virkelige verden vedrørende intellektuel ejendomsret og copyright. Dette forbereder dem som både producenter og forbrugere af medieindhold.
 • Tekniske færdigheder øves i Creative Coding. Eleverne får en forståelse af, hvordan computermedier kan bruges som et medium til selvudtryk og lære grundlaget for objektorienteret programmering med javascript.
 • Tekniske, faglige og konceptuelle færdigheder vil blive anvendt i hovedsten kursus. Eleverne får mulighed for at skabe et porteføljeklar stykke med betydelig dybde og kvalitet, der kan bruges som et professionelt udstillingsvindue for deres talent.

Real Career Impact

"Hos Microsoft er vores kerneopgave at styrke enhver person og enhver organisation på planeten til at gøre mere. Da digital påvirker ethvert aspekt af vores liv, fremhæver forestillingen om at" styrke hver person "det presserende behov for designere, udviklere og producenter, der er lidenskabelige og dygtige i at sikre, at fremtidens intelligente enheder og applikationer er designet på en inkluderende og tilgængelig måde.NU Tandons Integrated Digital Media-program har konsekvent demonstreret en forpligtelse til disse centrale idealer for inklusivitet - lige ned til at gøre deres læseplan mere tilgængelig og inkluderende - alle vinder. "
- Margaret Price, Principal Design Strategist, Inclusive Design Lead, Microsoft

Hvad du vil lære:

 • Studerende vil udvikle konceptuel tankegang til at generere ideer og indhold for at løse problemer eller skabe muligheder.
 • Studerende vil udvikle tekniske færdigheder til at realisere deres ideer.
 • Studerende vil forstå og bruge digitale medieværktøjer og teknologier.
 • mens du tilpasser os konstant skiftende paradigmer ved at lære at lære.
 • Studerende vil være i stand til at integrere / interface forskellige teknologier i et teknologisk økosystem.
 • Studerende vil udvikle kritiske tankegangsfærdigheder, der giver dem mulighed for at analysere og placere deres arbejde inden for kulturelle, historiske, æstetiske, økonomiske og teknologiske sammenhænge.

MicroMasters Programdetaljer

Hvad er et MicroMasters-program?
MicroMasters-programmer er en række kurser på kandidatniveau fra topuniversiteter designet til at fremme din karriere. MicroMasters-programcertifikater viser dyb læring og efterspurgte færdigheder for arbejdsgivere og kan hjælpe dig med at komme i gang på en vej mod at afslutte en avanceret grad.

Sådan tjener du et MicroMasters-programcertifikat
For at få programcertifikatet skal eleverne med succes opnå et bekræftet certifikat i alle tre programkurser samt hovedstenskursen. Studerende skal modtage en B eller bedre på hvert kursus for at modtage MicroMasters-programcertifikatet.

Fra programcertifikat til en kandidatgrad
MicroMasters-programmer er designet til at tilbyde studerende en Pathway til en avanceret grad og kan tælle som en kredit for at gennemføre et kandidatuddannelse. Studerende, der med succes tjener dette MicroMasters-programcertifikat, kan ansøge om optagelse på et kandidatuddannelse, og hvis det accepteres, tæller MicroMasters-programattesten med til graden.

Dette programcertifikat tæller 30% af de kurser, der kræves af Integrated Digital Media Master's program ved NYU Tandon School of Engineering.

Mere information

 • Gennemsnitlig længde: 8-14 uger pr. Kursus
 • Indsats: 8-10 timer om ugen pr. Kursus
 • Antal kurser: 4 kurser i programmet
 • Emne: Design, kunst
 • Institution: New York University
 • Institution tilbyder kredit: New York University
 • Sprog: Engelsk
 • Videotranskriptioner: Engelsk
 • Pris (USD): $ 1000 USD. Nu $ 900 USD for hele programmet. Du sparer $ 100 USD.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Læs mere

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Minimer