MicroMasters-program i forudsigelig analyse til forretningsapplikationer (University of Edinburgh)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Fremskynde din karriere inden for analyse

Programoversigt

Dette er en alder af Big Data. Markedsprognoser tyder på, at verdensomspændende indtægter for big data og forretningsanalyseløsninger forventes at nå $ 189,1 milliarder i år, en stigning på 12% siden 2018. IDC forventer, at verdensomspændende BDA-indtægter vil være 274,3 milliarder dollars i 2022. (Kilde: IDC)

Organisationer har mere information om deres forretningsmiljøer end nogensinde før. I stigende grad anerkender disse organisationer datavidenskabens rolle i at få indsigt og out-tænkende konkurrenter. Som et resultat er der en stigende efterspørgsel efter medarbejdere og ledere, der har avancerede analysefærdigheder og evnen til at tage informerede beslutninger, der driver organisatorisk succes.

Forudsigelsesanalyse vedtages på tværs af mange forretningsområder for at forudsige tendenser og opbygge modeller, der understøtter proaktive forretningsbeslutninger og identificerer både risici og muligheder.

Dette MicroMasters®-program er designet af University of Edinburgh for at udstyre dig med evnerne til succesfuldt at opsætte og implementere din egen forudsigelige analyse. Programmet opdeler processen i fire nøgledele, der hjælper dig med at udvikle stærke kapaciteter på dette felt.

Du vil blive introduceret til de vigtigste koncepter, der bruges i en forudsigelig model, lære at forberede data til modellering og opbygge forudsigelige modeller ved hjælp af en række statistiske og maskinlæringsmetoder på en række virkelige datasæt. Du vil diskutere, evaluere, implementere og teste hver tilgang for at blive bekendt med at udføre en solid forudsigelsesøvelse.

Forudsætninger

Dette MicroMasters-program er beregnet til dem, der har et lavere niveau eller tilsvarende erhvervserfaring / baggrund inden for matematik, statistik eller lignende fagområde (lineær algebra, calculus osv.). Tidligere erfaring med et procedureprogrammeringssprog er gavnligt (Java, C, Python, Visual Basic osv.)

Hvad du vil lære

  • Identificer forskellige forretningsindstillinger, hvor forudsigelig analyse kan bruges.
  • Formulere en forudsigelig model, der er egnet til en bred vifte af problemscenarier.
  • Byg og brug forudsigelige modeller både til klassificerings- og regressionsproblemer.
  • Implementér indsigt i Python.
  • Fortolke forudsigelige modeller for at løse forretningsproblemer og reflekterer kritisk over deres resultater.

Job Outlook

  • Efterspørgsel efter forretnings- / ledelsesanalytikerroller i USA forventes at vokse med 14,3% i løbet af de næste 10 år, hvilket tiltrækker en gennemsnitlig årsløn på $ 81k. (Kilde: Bureau of Labor Statistics (forventet vækst) og Burning Glass-analyse)
  • Færdigheder som Python og maskinlæring er meget efterspurgt i stort set alle erhvervssektorer.
  • En dyb forståelse af forudsigelig analyse er blevet afgørende for forretningssucces.
  • Karrieremuligheder inkluderer forretningsanalytiker, dataforsker og managementkonsulent.

Hvad er et MicroMasters-program?

MicroMasters-programmer er en række kurser på kandidatniveau fra topuniversiteter designet til at fremme din karriere. MicroMasters-programcertifikater viser dyb læring og efterspurgte færdigheder for arbejdsgivere og kan hjælpe dig med at komme i gang på en vej mod at afslutte en avanceret grad.

Sådan tjener du et MicroMasters-programcertifikat
For at få programcertifikatet skal eleverne udfylde og med succes få et bekræftet certifikat i alle fire kurser i dette program ud over det afsluttende projekt.

Fra programcertifikat til en kandidatgrad
MicroMasters-programmer er designet til at tilbyde studerende en Pathway til en avanceret grad og kan tælle som en kredit for at gennemføre et kandidatuddannelse. Studerende, der med succes tjener dette MicroMasters-programcertifikat, kan ansøge om optagelse på et kandidatuddannelse, og hvis det accepteres, tæller MicroMasters-programattesten med til graden.

Elever, der med succes tjener dette MicroMasters-programcertifikat, kan ansøge sig om on-campus Masters in Business Analytics ved University of Edinburgh. Succesfuld gennemførelse af MicroMasters-programmet garanterer ikke accept af kandidatuddannelsen, men hvis de accepteres, vil de 30 point, der er tildelt fra MicroMasters-programmet, blive anerkendt som kredit opnået mod de 180 kreditter, der kræves til den fulde MSc.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners ev ... Læs mere

Founded by Harvard University and MIT in 2012, edX is an online learning destination and MOOC provider, offering high-quality courses from the world’s best universities and institutions to learners everywhere. With more than 90 global partners, we are proud to count the world’s leading universities, nonprofits, and institutions as our members. EdX university members top the QS World University Rankings® with our founders receiving the top honors, and edX partner institutions ranking highly on the full list. Minimer