Mestrer det-Management (M.Sc.)

AKAD University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Mestrer det-Management (M.Sc.)

AKAD University

I din interesse i teknologi møder entreprenørskab? Du er på udkig efter efter den tætte forbindelse mellem informationsteknologi og erhvervsøkonomi? Fjernundervisning "IT Management - Master of Science"Gør det muligt både: at sætte sig ind i specifikke IT knowhow hurtigt udfordrende spørgsmål af datalogi, mens under hensyntagen til forvaltningen inden for business administration synspunkt. Alle det grundlæggende, at du har brug for som leder af komplekse virksomhedsstrukturer og projekter kan findes i dette program. Er du en it-medarbejder i økonomi tænkning, kommunikative færdigheder og professionel teknisk syn. Deres undersøgelser "IT Management - Master of Science" kvalificerer sig til brug i industrien-uafhængig, krævende professionelle eller ledende stillinger.

Din Kursus Struktur

Uddannet gennem fjernundervisning i kandidatuddannelsen "it-ledelse"Du køber efter fire semestre bygge videre på hinanden:

 • Semester 1: Du uddybe din viden om it-process management. Med IT-understøttet kundestyring organisere gennemførelsen af ​​avancerede applikationer. Videnskab Teoretisk viden med vægt på empirisk forskning er også omfattet dette semester. På området for ledelse du erhverve ikke kun teknisk viden, men også at udvide dine personlige nøglekompetencer - kan bruges til at studere og karriere.
 • Semester 2: Du vil lære de nøgletal baseret it-administration kender og bygge it-arkitektur, under hensyntagen til privatlivets fred af professionelle it-sikkerhedsstyring. Det område af IT-strategi og dens gennemførelse er i fokus. Den praktiske relevans sikrer dine integrerede mester projekt, hvor du designer en e-learning modul for ledere over flere semestre, som du implementerer teknisk.
 • 3. semester: Du får viden inden for markedet positionering af IT-virksomheder og vælg din specialisering (Forvaltning af komplekse IT-systemer og web-baserede applikationer). Alle komponenter er rettet mod den optimale kvalifikation til krævende professionelle opgaver fra - og forberede dig til din speciale før.
 • Semester 4: De specialiseringer allerede skærpe din profil Under deres studier. Kandidatspecialet som en afsluttende eksamen gør det således en klar erklæring om potentielle karriere områder. Auto-generation af afhandlingen vil systematisk gennem formidling af videnskabelige arbejdsmetoder og individualiserede opmærksomhed fra professorer til at give din speciale på et videnskabeligt niveau at skabe.

Brug så AKAD studerende og interessant mulighed for en tre-ugers undersøgelse besøg i Sacramento: California Campus-programmet!

specialisering

 • Forvaltning af komplekse it-projekter MIP61 | MIP62 | MIP63
 • Web-baserede applikationer WEB61 | WEB62 | WEB63

perspektiver

Udsigterne for Bestemt - fjernundervisning at mestre it-ledelse

Virksomheder søger specifikt for kombinationen af ​​ekspertise og ledelse viden - Opfyld med denne Master of Science dette krav og kvalificere sig til krævende lederstillinger. kombinere IT-ekspertise med iværksætterånd og tæller som et tværfagligt uddannede ledere og IT-fagfolk til at være den bedste. Uanset sektoren til rådighed for dig som specialister og øverste ledelse kraft alle karriereveje nationalt og internationalt åben!

Hendes kandidatuddannelse på AKAD: digital, hvor som helst, når som helst

Med den digitale AKAD campus mest effektivt til master

Brug din tid ressourcer optimalt og støtte din læringsstil med skræddersyede studieenheder, fleksibel revisionsplanlægning og den rette blanding af selvstyret og overvåget indlæring!

Den digitale AKAD Campus simplificerer deltid køb af en mester universitetsgrad: Som et centralt knudepunkt i studiet af denne virtuelle markedsplads tilbyder alt brug for en vellykket studier: Hvornår og hvordan vil du stå der Online undervisningsmaterialer forberedt revisionsplanlægning sker effektivt og nemt at holde kontakten med dine medstuderende. Rascher, mens lyd erhvervelse viden over AKAD Campus øge din motivation og viser din læring succes med det samme. AKAD Campus giver dig mulighed for din individuelle vej til Master:

 • Fjernundervisning: praktiske, rettidige og klart strukturerede studiegrupper breve - forstå læring enheder, der kommer nemt til dit hjem!
 • Afstand e-læring: effektiv læring gennem online øvelser, online coaching og web-baseret uddannelse - pålidelighed, så indholdet er sikkert!
 • Interaktiv E-Learning: personligt overvåget af tutorer og i direkte udveksling med medstuderende - viden værditilvækst og direkte adgang til indhold at øge motivationen!
 • Seminarer (valgfrit): ud over de virtuelle læring seminarer på stedet - anvende indlærte metoder i konkrete spørgsmål med det samme!

Adgangskrav

Ved baseline, skal du bevise med speciale i erhvervslivet datalogi eller tilsvarende succes afsluttet dine studier på et universitet, kollegium eller universitet i erhvervslivet, datalogi eller erhvervsøkonomi. Desuden er sproglige færdigheder, der kræves i engelsk for at fuldføre modul med succes i engelsk. Hvis du er usikker på, hvad viden, du har, kan du tage en online test, som vil blive det samme evalueret for dig. Hvis du vil opdatere, tilbyder vi dig en relevant uddannelse på engelsk.

Hvad der præcist kan du forvente i fjernundervisning ledelse: IT Management - Master of Science?

Vigtigste del af din masteruddannelse "IT Management"Er IT Process Management. Virksomheder i den globaliserede verden af ​​i dag skal reagere fleksibelt - til proces-orienteret ledelse er afgørende. Digital informationsstrømme og automatiserede forretningsprocesser brug it-chefer med forsænket forståelse af Business Process Management.

Den erfarne AKAD-lektor Prof. Dr. Ralf Berning er i Undersøgelse Brev MA_IT_Management_PMN106 fjernundervisning "IT Management - Master of Science" det grundlæggende i business process management trin: procesorienterede organisationsstrukturer, moderne informations- og kommunikationsteknologi og virksomhedernes organisation er tematiske prioriteringer.

Den Uddrag af undersøgelsens Briefs opsummerer titlen "Procesorienterede organisatoriske koncepter og business process management" følgende emner sammen:

 • Fundamenter og udvikling af proces orientering
 • Proces-orienteret virksomhed systemdesign
 • Information Tekniske aspekter af processen design
 • Teknikker til procesmodellering

Se selv: Den AKAD campus med sin fleksibel, individuel og effektiv Undersøgelse model gør dig adgang til alt indhold i Masters i it-ledelse let: Fordi du lære, hvor og hvornår du ønsker at arrangere dit job studier bedst med dine individuelle tidsmæssige ressourcer - efter dine ønsker.

Vores tilbud til dig: Test din Master studier ved AKAD Universitet 4 ugers forsøg. For spørgsmål på "deltidsstudium" er vores venlige og kvalificeret AKAD Akademisk Rådgivning ved at ringe 0711 81495-400 ligesom for dig personligt. Vi ser frem til fra dig - og hjælpe dig med en hurtig målopfyldelse!

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Tysk
AKAD University
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
24 - 30 måneder
Deltid
Price
Pris
12,720 EUR
Samlet studieafgifter
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Germany Online
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Tyskland - Germany Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen