Read the Official Description

Clarks Summit University's online Master's Degrees er designet med den voksne elever i tankerne. CSUs kursuslayout og otte ugers sessioner giver eleverne mulighed for at optjene deres kandidatuddannelse, mens de forfølger, hvad Gud har for dem nu. Hver klasse giver dig mulighed for at engagere dig med dine kursusarbejde og jævnaldrende, når du beslutter dig for at give dig fleksibilitet til at styre din tidsplan.

Graduate studerende vil drage fordel af kerneværdierne i CSU's missionsopgørelse, da de forbereder sig på enten at fremme inden for deres nuværende beskæftigelse eller overgang til en ny ministerium eller karrieremulighed. Hvert programs kerne giver rammerne for videregående uddannelse for alle vores elever. Dette vil forberede dem til:

  • Livet med betydelig tjeneste til Jesus Kristus
  • Livet med at styrke den lokale kirke
  • Livet til at påvirke og påvirke samfundet

Afhængigt af graden mulighed, vil eleverne enten forfølge studier på Baptist Bible Seminar eller på CSU's Graduate School. Find den grad, der interesserer dig og tag det næste skridt til at anvende i dag!

Mester af guddommelighed

Den 94-kredit, online Master of Divinity program på Baptist Bible Seminary er en professionel ministerium grad, der forbereder mænd og kvinder for kristent lederskab gennem en bibelsk rige og teologisk fast uddannelse.

Otte koncentrationer er tilgængelige at vælge imellem for at tilpasse din uddannelse til dine ministermål. M.Div-programmet afbalancerer kerneplanen for græsk, hebraisk, teologi, bibel og kirkeledelse med specialkurser og førstehånds erfaring for maksimal praktisk og ekspertise i ministeriet.

Koncentrationer er skræddersyet til dine interesser og ministerium fokus med hjælp fra akademiske rådgivere og veteran professorer. Hver koncentration omfatter en 18-kredit time, et års betalt praktikophold, der giver dig øjeblikkelig ministerieoplevelse. Praktikopholdet styrker dine lederskabsfærdigheder i et håndgribeligt, lyd og praktisk læringsmiljø.

Krav

For at komme ind i online Master of Divinity programmet, er en kvalificeret bacheloruddannelse med en kumulativ GPA påkrævet. Den tidligere lærerfaring vil blive overvejet, når du planlægger en elevs personlige læseplaner.

Program taught in:
Engelsk
Clarks Summit University Online

See 7 more programs offered by Clarks Summit University Online »

Last updated April 12, 2018
This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
34,000 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date