Et masterprogram for praktikere med en unik international profil

I vores kandidatuddannelse har du to muligheder: studere heltid på Hasselt Universitet eller kombinere dine masterstudier med et job i vores fleksible fjernundervisningsprogram.

Master of Transportation Sciences ved fjernundervisning er specielt tilpasset behovene hos praktikere, der ønsker at opnå en specialiseret kvalifikation og udvide deres viden og erhvervserfaring i det hurtigt skiftende transportområde. Programmet har en udpræget international orientering. Studerende fra hele Europa deltager i dette program, og udveksling af erfaring og viden mellem den internationale studentegruppe giver merværdi til kurset.

Programmet er undervist af internationalt anerkendte professorer fra Hasselt Universitets Transportforskningsinstitut (IMOB) og andre førende europæiske universiteter, fx kurset "In-Depth Crash Investigation" undervises i samarbejde med dr. Andrew Morris og dr. Richard Frampton fra University of Loughborough (UK) og kurset "Intelligent Transport Systems" undervises i samarbejde med University of Maribor (Slovenien).

For mere information om det almindelige kandidatuddannelsesprogram, klik venligst på følgende link: Master of Transportation Sciences

Som master i transportvidenskab kan du arbejde i et varieret antal organisationer eller erhverv. Der er trods alt behov for transporteksperter både af statslige organer, private virksomheder og i nonprofit-sektoren. Er du på udkig efter et spændende job, der tilbyder mange karrieremuligheder, så er en kandidatgrad i Transportation Sciences det rigtige valg for dig!

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Online
Start Date
Duration
42 måneder
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date