Read the Official Description

Ledelsen Ekstern mester forbereder fremtidige ledere af SMV'er, virksomheder og institutioner. Programmet fokuserer på iværksætteri, styring af produkter, projekter, tjenester eller agenturer med omfattende uddannelse i menneskelige ressourcer, regnskab, ERP, ny teknologi og alle de nødvendige redskaber til ledelse.

ledelse

Ledelse Ekstern mester business administration og giver dig vejledning baseret uddannelse og forvaltning og administration ved at mestre de værktøjer til forvaltning af virksomheder og organisationer. Online uddannelse giver først at have kendskab til de discipliner, og de grundlæggende begreber i ledelsen i de menneskelige ressourcer, regnskab, finans ... Og så for at lære de ledelsesmæssige praksis og udviklingen af ​​viden i det økonomiske og juridiske miljø.

Brancher og perspektiver Management Master i International Virtual Tunis Universitet er brede nok i betragtning af udvidelsen af ​​SMV'er og nystartede virksomheder, samt produkter, tjenester, agenturer og projekter i virksomheder. I løbet af de tre teoretiske semestre og speciale, vil du udvikle en økonomisk rentabel virksomhed projekt, der vil blive evalueret i slutningen af ​​hvert semester før du starter dit praktikophold med respekt og hukommelse.

Program taught in:
Fransk

See 10 more programs offered by Université Virtuelle (UIV) »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date