Ledelsen Ekstern mester forbereder fremtidige ledere af SMV'er, virksomheder og institutioner. Programmet fokuserer på iværksætteri, styring af produkter, projekter, tjenester eller agenturer med omfattende uddannelse i menneskelige ressourcer, regnskab, ERP, ny teknologi og alle de nødvendige redskaber til ledelse.

ledelse

Ledelse Ekstern mester business administration og giver dig vejledning baseret uddannelse og forvaltning og administration ved at mestre de værktøjer til forvaltning af virksomheder og organisationer. Online uddannelse giver først at have kendskab til de discipliner, og de grundlæggende begreber i ledelsen i de menneskelige ressourcer, regnskab, finans ... Og så for at lære de ledelsesmæssige praksis og udviklingen af ​​viden i det økonomiske og juridiske miljø.

Brancher og perspektiver Management Master i International Virtual Tunis Universitet er brede nok i betragtning af udvidelsen af ​​SMV'er og nystartede virksomheder, samt produkter, tjenester, agenturer og projekter i virksomheder. I løbet af de tre teoretiske semestre og speciale, vil du udvikle en økonomisk rentabel virksomhed projekt, der vil blive evalueret i slutningen af ​​hvert semester før du starter dit praktikophold med respekt og hukommelse.

Program undervist i:
  • Fransk

Se 10 flere kurser fra Université Virtuelle (UIV) »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist