Biologisk Institut er en førende akademisk afdeling i School of Natural og Applied Sciences i College of Science and Technology. Instituttet driver tre akademiske programmer i Life Sciences - Anvendt Biologi og bioteknologi (tidligere Biology), Biokemi og Mikrobiologi. Alle programmerne har fuld akkreditering status for National Universities Kommissionen (NUC).

Instituttet er forpligtet til at rejse en ny generation af ledere i Life Sciences ved at drive kvalitet i undervisning, forskning og udvikling af lokalsamfundet på linje med vision og mission Covenant Universitet. Fakultetet og personale er meget motiverede og dedikeret til at levere bedste kvalitet uddannelse til de studerende gennem streng overholdelse godt strukturerede kursus kompakte, foredrag tidsplaner, brug af IKT drevne former for Foredrag levering, tutorials, relevante laboratorieforsøg og ekskursioner. Foredrag fremmøde af studerende samt i-loco Parentis og mentorskab rolle fakultet er kraftigt drevet. Den læseplaner af programmerne, forelæsning materialer og manualer opdateres jævnligt for at gøre dem gældende, robust, liv-relevant og tilstrækkelig til at løse aktuelle emner om metoder, produktudvikling, videnskabelige og teknologiske fremskridt i fødevarer, landbrug, medicin og nærstående industrier . Laboratorierne er konstant indrettet med moderne videnskabeligt udstyr og apparater til regelmæssige studerendes eksperimenter, forskning og specialiseret laboratorieydelser. Derfor er valgdeltagelsen af ​​veluddannede kandidater med dybdegående teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for deres undersøgelse, der giver nationen med dedikeret og kompetent arbejdskraft, som fremsættes af Vision 2020. Til dato har afdelingen produceret over 115 kandidater, herunder den overordnede bedste dimitteret studerende af Covenant University i 2010 med en rekord CGPA på 4,99!

Instituttet forfølger grundforskning og anvendt forskning på alle områder er omfattet af de tre akademiske discipliner. Hun er også at gøre fremskridt i den banebrydende forskning og uddannelse i molekylærbiologi og bioteknologi. Igangværende forskningsprojekter i afdelingen omfatter banebrydende forskning i Bioressource udnyttelse, produkt formulering og ekstraudstyr, affald biokonversion, miljø og forurening kontrol, Gene sekventering og molekylære studier af protein sødemiddel planter, lægemiddeludvikling og lægeplante forskning, blandt andre. Antallet af patenter og artikler publiceret i kvalitet tidsskrifter og / eller præsenteres i konferencer årligt af fakultetet i afdelingen afspejler forskning output af afdelingen. Instituttet vært for en workshop om molekylærbiologi i juli 2008 og 1. og 2. International Biotechnology Symposium (IBS) i april 2009 og marts 2010 hhv.

Vores vision

At være en førende, verdensklasse, akademisk afdeling forpligtet til at rejse en ny generation af ledere på områderne Applied Biologi, Bioteknologi, Biokemi, Mikrobiologi og allierede discipliner.

Vores mission

  • At give et sundt, forskningsbaseret, participatorisk, og moderne pædagogisk erfaring i Life Sciences gennem en moderne og levende uddannelsessystem som det er tanken i Parameter 4 af Nigerias Vision 2020.
  • At producere kandidater i Life Sciences, der vil være specialister på deres valgte fagområder og dermed yde tilstrækkelig og kompetent arbejdskraft til nationen i overensstemmelse med Nigerias Vision 2020.
  • At træne de studerende i Life Sciences hjælp praktisk, tværfaglig tilgang, der er værdi drevet og liv-relevant og kan opfylde samfundets behov, især på området for forbedrede afgrøder og dyreracer, udvikling af nye industrielle produkter, effektive lægemidler og vacciner, etc . hvilket vil styrke folks levestandard og forventede levetid, som er indeholdt i Parameter 5 og 6 i Nigerias Vision 2020.
  • At producere verdensklasse forskere, der er udstyret til at lede den biologiske revolution, der vil omdanne landets landbrug, medicin, industri og miljø, og dermed udrydde fattigdom og sult, bekæmpe sygdomme og sikre miljømæssig bæredygtighed i overensstemmelse med millenniumudviklingsmålene (MDG) og Nigerias Vision 2020.

Filosofi af afdelingen

Den Biologisk Institut bestræber sig på at opnå universitetets sæt mål at udvikle den samlede mand gennem undervisning og mentorordninger, participatorisk grundforskning og anvendt forskning samt skabe community-relevant information og teknologier. Programmer i afdelingen er designet til at give de studerende en grundig, bred og afbalanceret fundament i deres fagområder med henblik på at forberede dem til karrieremuligheder eller et miljø, hvor de kunne være kreativ, innovativ og selvtillid i den voksende og udvide discipliner.

Adgangskrav

For at kvalificere sig til optagelse i Applied og Bioteknologi program, skal en kandidat have mindst fem (5) kredit går i Senior sekundære certifikat undersøgelse - SSCE eller Neco (O 'Level), opnået ved ikke mere end to (2) møder, som skal indeholde: engelsk sprog, matematik og andre tre fag fra følgende: biologi, kemi, fysik, Jordbrugsvidenskab og geografi. Desuden skal han / hun have en acceptabel pasning i University studentereksamen (UTME), og opfylde alle andre krav adgangskrav som foreskrevet af Covenant University.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Covenant University »

Dette kursus er Online
Start Date
Mar 2020
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date