Den stadig mere kompleks og globaliseret, aktuelle økonomiske og finansielle situation er et problem, hvis løsning kræver dyb teknisk og praktisk i bank- og ekspertise finansielle sektor.

Ved betydningen af ​​bank- og finansielle struktur har på verdensøkonomien, og moderne social organisation, er grunden til undervisning kandidatgrad i Banking og Financial Advisory. Titrering med flere karrieremuligheder i faglig udvikling inden for bank- og finanssektoren.

Master i Banking og Financial Advisory er en officiel titel, hvis studieordningen er offentliggjort i Statstidende nummer 75 af 28. marts 2012.

Rettet til

Master i Banking og Financial Advisory fortrinsvis rettet mod kandidater eller kandidater:

  • Business.
  • Administration og ledelse.
  • Økonomi.

de studerende, der ikke er kandidater eller kandidater i disse kvalifikationer, kan dog tage en række supplerende uddannelse vedrørende "Makroøkonomi og økonomiske situation", som grundlæggende at kende de forskellige elementer, der påvirker de økonomiske udviklinger elementer og "Finansiel Miljø" at lægge grundlaget for økonomistyring og regnskab. For de studerende træning supplerer disse er obligatorisk og kan gøres forud for begyndelsen af ​​Master eller samtidigt på samme måde (se tabel træning kosttilskud i fanebladet "Curriculum").

Alt med det formål, at de studerende er nødt til at udføre denne uddannelse supplerer tidligere og få optimal forberedelse, der opnår hver og en af ​​de beføjelser, der er fastsat i Master.

Hovedformålet med Master

Det overordnede mål for Master i Banking og Financial Advisory er at uddanne fagfolk i den finansielle sektor med solid, omfattende og konstant opdateret om de vigtigste teoretiske teknikker, der anvendes i de bankforretninger viden, samt i udviklingen af ​​betydelige praktiske anvendelser, og give dem adgang til job midten eller stort ansvar, både inden for finansiering og forretningsservice og forsikring. At foretage henblik herpå bør enhver studerende, der afslutter titlen Master i Banking og Financial Advisory kunne henvende sig til enhver problem med videnskabelig stringens, ved hjælp af alle den viden, færdigheder og holdninger, der er nødvendige inden for vores fagområde, men samtidig være opmærksom på, at dens praktiske anvendelse har konsekvenser, der påvirker samfundet (etiske dimension), i betragtning af den særlige betydning, at samfundet giver denne sektor.

Anerkendelse

officielle titel

Studerende, der opfylder kravene i UDIMA opnå titlen Master i Banking og Financial Advisory undervist af UDIMA, foruden titlen Professional Master udstedt af Center for Financial Studies.

UDIMA Krav: Besidder en bachelorgrad, kollegium eksamensbevis eller tilsvarende.

Program [60 point]

Analyse og styring af finansiel analyse og design investering på de finansielle markeder besparelser investeringer af enkeltpersoner, analyse og udvælgelse af investeringer analyse og risikostyring debitorstyring investeringsprodukter bankaktiver Organisering af kreditinstitutter og økonomistyring Beskatning af bankprodukter og computere lovlig handel, bank- og finanssektoren bankpraksis anvendt på lederudvikling finansiel rådgivning i den finansielle sektor

Metode

Kandidatspeciale

Efter træningen End Speciale, som har til formål at uddybe de studerende og indfri erhvervede viden vil blive afholdt. Denne End Speciale består løse en global case studiegrupper og forsvare det ved en domstol.

Face og online

Holdundervisning.

praksis i banker og sparekasser, og vejledes gøres frivillig. Det er hensigten, at studerende, som ikke arbejder kender virkeligheden gennem diskussion i klassen og nyde praktisk erfaring.

On line træning.

De begynder i månederne oktober og februar hvert år. Den normale varighed er 12 måneder. Den anbefalede studietid er 15 timer om ugen.

Program undervist i:
  • Spansk

Se 10 flere kurser fra UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
12 måneder
Deltid
Price
4,800 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date