Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere MSc BIM Management på Middlesex?

Byggesektoren er en stor del af den britiske økonomi. Den repræsenterer omkring 7% af BNP eller £ 11 mia om året af udgifterne - 40% af dette er i den offentlige sektor, med central regering branchens største forbruger. Nu ethvert centralt indkøbt projekt vil kræve BIM (BIM) overholdelse.

BIM er en proces, der involverer struktureret deling og koordinering af digitale og ikke-digitale oplysninger om et byggeprojekt i hele dets livscyklus, fra design gennem indkøb og konstruktion og videre ind i driften og regissør, hele vejen igennem til nedrivningen. Det indebærer en effektiv koordinering af processer, arbejdsgange, folk, dokumentation, grafik / ikke-grafiske aktiver og teknologi.

Som en direkte reaktion på denne industri behov, har vi udviklet dette kursus, som har til formål at producere praktikere med en kvalifikation til at blive BIM aktiveret i deres disciplin med en kritisk bevidsthed om nutidige BIM spørgsmål informeret af teknologi, forskning og lederevner i standard og uforudsigelige scenarier . Vigtigt er det, kurset giver praktikere inden for ejendom og byggeri, og relaterede interessenter leverer tjenesteydelser for det, med en kvalifikation at være ansat i en lederstilling i BIM-projekter. Disse omfatter tekniske BIM lederstillinger, operationelle / positioner BIM management administrative og strategiske BIM lederstillinger.

Kursus Højdepunkter

  • Den britiske eneste værk baseret MSc i BIM Management - Fjernundervisning så der er ingen grund til at tage fri fra arbejde - Arbejde-anvendt konkrete projekter - Understøttet peer engagement og udveksling af bedste praksis, herunder en on-campus sommerskole - Online møder og foredrag fra industrien ledere - Business simuleringer - En undersøgelse program tilpasset CPD og faglige organers rammer - Akkreditering for tidligere læring (APL), så du kan få merit for forudgående undersøgelse / erhvervserfaring - muligheder for at påvirke fremtiden for BIM med din afhandling - Som studerende på dette kursus vil du modtage en gratis elektronisk lærebog for hvert modul.

  • Fleksibel undersøgelse gennem fjernundervisning Mange studerende vælger at studere MSc BIM Management vil være praktiserende læger i fuldtidsbeskæftigelse. Med dette i tankerne, har vi designet kurset til at være fleksibel omkring deltagernes arbejde og liv forpligtelser. Du vil være i stand til at gennemføre kurset på deltid gennem fjernundervisning over to år. Det ville dog også være muligt at afkorte denne til 12 måneder i fuldtids-tilstand, afhængigt af hvor meget tid du kan forpligte sig til kurset.

Akkreditering af realkompetencer (APL)

APL er tilgængelig som en del af dette kursus, så du kan få kredit for forstudier eller erhvervserfaring og derfor forkorte dit samlede studie timer.

Hvem skal gøre dette kursus?

Kurset er specielt rettet mod erfarne fagfolk, der vil blive forventes at styre BIM-projekter. Disse vil omfatte personer fra følgende sektorer: arkitekter, arkitektoniske teknologer, byggeri og civilingeniører, mekaniske, elektriske og VVS-service (MEP) ingeniører, varme, ventilation og aircondition (HVAC) ingeniører, teknikere, entreprenører, underleverandører, fabrikanter og producenter, projektledere, faciliteter og driftsledere (FM & OM), mængde landmålere, omkostninger og juridiske rådgivere.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Middlesex University London »

This course is Online
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
5 GBP
- UK og EU; £ 12.000 - Ikke-EU
Deadline
Efter placeringer
Efter dato