Velkommen til Institut for Computer og Information Sciences. Afdelingen bidrager til missionen fra University i uddannelse af bachelor-og kandidatstuderende med nødvendige kompetencer til at løse komplekse teknologiske problemer i det moderne samfund, og opnåelsen af ​​millenniumudviklingsmålene. Aktuel forskning fokus omfatter Software engineering, IT systemer, og bioinformatik. CIS Afdelingen tilbyder uddannelser, der fører til B.Sc, M.Sc. og Ph.D. i datalogi og Management Information Science hhv.

Institut for datalogi og Information Sciences har 22 fuldtids undervisning og forskning fakultet, 3 forskningsassistenter, og 6 associeret virksomhed eller supplement fakultet. Afdelingen har to ultra-moderne laboratorier til at støtte uddannelsen af ​​de studerende på både bachelor- og kandidatniveau.

Vision, Mission og Filosofi

Afdelingen har vedtaget en bred strategi for udvikling af menneskelige ressourcer, som omfatter uddannelsesmæssige, kulturelle, sociale, politiske og åndelige udvikling, således at vores kandidater vil blive tilstrækkeligt udstyret til at yde værdifulde bidrag til den nationale udvikling i retning af opnåelsen af ​​millenniumudviklingsmålene. Vi har til hensigt at give næring til kandidater, der ved at udnytte på deres lyd grundlæggende uddannelse og færdigheder i computing videnskaber ville blive globalt relevant i den industrielle og akademiske domæner, og i sidste ende fremstår som fremtidige ledere inden for Computing, Computational Sciences, og information og Kommunikationsteknologi, både i Nigeria og det globale samfund. Afdelingen er forpligtet til at producere yderst kreative og innovative kandidater, der er kompetente nok til at søge selvstændig virksomhed inden for informationsteknologi og dets allierede discipliner, eller i det mindste være umiddelbart beskæftigelsesmuligheder.

Forskning-wise, sigter afdelingen at yde væsentlige bidrag til fremme af den brede felt af datalogi og national opnåelsen af ​​millenniumudviklingsmålene. For at opnå dette, afdelingen har to levende forskergrupper, der er involveret i forskning af høj kvalitet. Den Bioinformatik forskningsenheden er aktivt involveret i bioinformatik forskning i deres søgen efter at bekæmpe truslen fra malaria, aids og andre kroniske sygdomme, som er fremherskende i det afrikanske kontinent. Mens Software Engineering og intelligente systemer enhed er forpligtet til forskning i de centrale tematiske områder Mobile Computing, e-sundhed, e-læring, e-Turisme, E-governance, og Data mining, som i sidste ende ville afføde udryddelse af fattigdom, øget velstand, øget læsefærdighed niveau, og reduktion af børnedødeligheden sats.

Formålet med The Unit

Konkret målene for afdelingen er som følger:

  1. At udvikle arbejdskraft med færdigheder og viden er nødvendig for at opfylde kravene i en hurtigt fremme og udfordrende inden for IT og Management.
  2. At producere kandidater med IT-færdigheder og forberede dem til den globale konkurrenceevne
  3. At producere ledere med ånden i selvforsørgelse og tilskynde dem til at vedtage holistisk tilgang i professionel forfølgelse, og derved mindske fattigdommen og øge velstand.
  4. At udvikle den menneskelige kapital med vægt på at skabe et videnbaseret samfund.
  5. At udvikle mandskab til at forfølge en karriere i en bred vifte af erhverv, herunder udvikling af software, web design, og systemadministration, projektledelse, og beregningsmæssige videnskaber, der vil fremme opnåelsen af ​​millenniumudviklingsmålene.

Adgangskrav

generelle krav: Kravet Den mindste indgang for optagelse i Covenant Universitet er en Credit niveau pass i fem (5) emner, herunder engelsk og matematik, to (2) for Fysik, Kemi, Biologi, Jordbrugsvidenskab, Teknisk tegning, geografi og enhver (1 ) of Economics, regering, Konti og Financial Accounting, opnået ved ikke mere end to (2) møder. Desuden Covenant Universitet gennemfører screening for alle kandidater, der søger optagelse i University. Kandidater er også at bemærke, at der er andre krav, som kan være specifikke for et kollegium og / eller et program.

College Krav: Ud over de generelle krav ovenfor, skal der indhentes de fem-(5) emner i SSCE / GCE / Neco O / L eller tilsvarende på ikke mere end to (2) møder og skal omfatte matematik og engelsk sprog.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Covenant University »

Dette kursus er Online
Start Date
Mar 2020
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date