Kursus detaljer

Udvikle din ledelsesstil og blive en strategisk tænker ved at kombinere moderne teori med praksis og forberede dig på det usikre økonomiske miljø, der nu står overfor virksomheder over hele verden.

Hvis du er leder eller kandidat med erhvervserfaring, vil dette akkrediterede online kursus maksimere din tid til at lære. Det giver dig mulighed for at omdanne dig selv til en selvsikker og dygtig strategisk leder uden kravet om at deltage i forelæsninger.

Du vil studere via webseminarer, podcasts, aktiviteter og vores Online Library. Dine vejledere vil støtte dig og give feedback via diskussionsfora, email, live chat, telefonopkald og videoopkaldsoftware. Vi er på dette kursus understøttet af en avanceret læringsplatform, og du får adgang til teknisk support.

Du vil modtage en online induktion inden du studerer de væsentlige emner inden for moderne marketing, regnskab og human resource management og derefter gå videre til avancerede strategiske koncepter og specialiteter. Endelig vil du fokusere på din faglige praksis og integrere alle de elementer, du har studeret inden for et konsulentprojekt.

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: To gange så mange af vores medarbejdere - 220 - blev indgået i forskningsevalueringen for 2014 i forhold til det antal, der blev indgået i 2008.

Kursusfordele

Hvor og hvor som helst, hjemme eller på kontoret, er dette et let tilgængeligt kursus bygget til din bekvemmelighed. Hvis du i øjeblikket er ansat i branchen, kan du straks anvende din forbedrede ekspertise på arbejdspladsen og fortsætte med din karriere, samtidig med at du nyder din organisation.

Online levering af dette kursus sikrer, at læring altid er inden for rækkevidde og uden rejseomkostninger. Det er en mulighed for at kombinere arbejde og studere, tjene, mens du lærer, eller måske endda din uddannelse under en karriereferie. Vi vil opfordre dig til at sætte pris på dine nuværende styrker og områder for udvikling, og få et indblik i både dine ledelsesmæssige kompetencer og de ledelsesmæssige udfordringer, du står overfor. Vi hjælper dig med at anvende nye afgørende ledelsesmetoder, der gør det muligt for dig at hæve dit spil og inspirere dine medarbejdere og udarbejde praktiske løsninger på eventuelle ledelsesmæssige udfordringer, du måtte møde i enhver organisation, hvor som helst i verden.

Her er hvad du har brug for: For at studere dette kursus skal du bruge Windows, Mac OS eller en iPad. Hvis du arbejder på en pc, laptop eller Mac, skal du bruge et 56k modem eller højere med lydkort og højttalere. Windows-brugere skal have version 7, XP eller Vista og have adgang til Firefox, Chrome eller Microsoft Internet Explorer. Mac-brugere vil have brug for OS X eller nyere version og adgang til Apple Safari, mens hvis du har til hensigt at studere via en iPad, skal den være iOS 5.1 eller den nyeste version.

Adgangskrav

Ansøgere skal enten have mindst en anden klasse honnør grad eller have tilsvarende erfaring eller uddannelse, normalt fra arbejdsmiljøet. Alle ansøgere skal også have mindst 2 års relevant erhvervserfaring, hvor de gør input til den strategiske ledelse af en organisation.

Ansøgere med Chartered Institute of Public Finance

Alle ansøgninger skal understøttes af en reference, enten akademisk eller professionel. Alle ansøgere skal opfylde vores engelskspråklige sprogkrav.

IELTS:

IELTS 6.0 med ingen færdigheder under 5,5, eller en tilsvarende kvalifikation. Universitetet yder fremragende støtte til enhver ansøger, som måtte være forpligtet til at foretage yderligere engelsksprogskurser.

MATURE APPLICANTS

Vores universitet bifalder ansøgninger fra modne ansøgere, der demonstrerer akademisk potentiale. Vi kræver sædvanligvis nogle tegn på nylig akademisk undersøgelse, for eksempel færdiggørelse af et adgangskursus, men nyere relevant erhvervserfaring kan også overvejes. Bemærk venligst, at for nogle af vores faglige kurser skal alle ansøgere opfylde de angivne adgangskriterier, og i disse tilfælde kan erhvervserfaring ikke overvejes i stedet.

Hvis du ønsker at søge gennem denne rute, skal du henvise til vores universitets anerkendelse af prior learning-politik.

Bemærk venligst, at alle ansøgere til vores universitet skal opfylde vores standard engelsksprogskrav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variationer heri vil blive opført på de enkelte kursuskrav.

Jobudsigter

Universitetet er et godkendt center for Institut for Direktion, og vores MBA-program kan bruges som platform til at blive en Chartered Director. Du vil være i stand til at optage ledelseshverv i alle brancher og brancher, og du vil kunne levere den effektive retning og ledelse, som alle organisationer, uanset om i Storbritannien eller i udlandet, har brug for.

 • Ledelsens regnskabsfører
 • Planlægning og resultatanalytiker
 • Købschef
 • Forretningskonsulent

Karriere Råd

Vores dedikeret job og karriere team tilbyder ekspertrådgivning og en masse ressourcer til at hjælpe dig med at vælge og få beskæftigelse. Uanset om du er i dit første eller sidste år, kan du tale med medarbejdere fra vores Careers Office, der kan tilbyde dig råd om at skrive et CV til at søge efter job.

moduler

Kernemoduler

 • Regnskab
 • MBA Consultancy Project
 • Moderne Marketing
 • Organisering
 • Self-Effectiveness
 • Strategisk ledelse

Mulighedsmoduler

 • Avanceret Projekt
 • Krydskulturel Human Resource Management
 • Forensic Accounting
 • Agile Consumer Insight
 • Grøn Supply Chain Management

Gebyrer

UK

At studere på deltid giver dig fleksibilitet til at lære i dit eget tempo. På grund af dette beregnes vores studieafgifter ved hjælp af kreditpoint. Hvert modul du studerer har en kredit point værdi. De fleste undervisede postgraduate moduler har en kredit point værdi på 20. Undervisningsafgiften for studerende, der indtaster i 2017/18 på dette kursus er £ 780 for hvert 20 kredit point modul. For moduler med en anden kreditpoint værdi kan deres omkostninger beregnes ved at multiplicere kreditværdien af ​​modulet med prisen pr. Kreditpunkt på £ 39. Det beløb, du vil betale, kan stige hvert år i takt med inflationen.

International 2018/19

At studere på deltid giver dig fleksibilitet til at lære i dit eget tempo. På grund af dette beregnes vores studieafgifter ved hjælp af kreditpoint. Hvert modul du studerer har en kredit point værdi. De fleste undervisede postgraduate moduler har en kredit point værdi på 20. Undervisningsafgiften for studerende, der indtaster i 2017/18 på dette kursus er £ 780 for hvert 20 kredit point modul. For moduler med en anden kreditpoint værdi kan deres omkostninger beregnes ved at multiplicere kreditværdien af ​​modulet med prisen pr. Kreditpunkt på £ 39. Det beløb, du vil betale, kan stige hvert år i takt med inflationen.

Faciliteter

Bibliotek

Tusinder af vores biblioteks digitale ressourcer, herunder e-bøger, e-tidsskrifter og databaser, kan fås online på et tidspunkt og sted, der passer til dig, og biblioteket er åbent 24/7, hvis du gerne vil besøge. Vores offsite-team tilbyder også specialunderstøttelse til fjernundervisningsstuderende.

Dedikeret Support Team

Bare fordi du ikke lærer på campus betyder det ikke, at du bliver nødt til at klare dig selv - du vil få støtte fra en personlig vejleder sammen med universitetets Student Hub og Wellbeing Center. De står til rådighed for at give dig råd om alt fra akademiske spørgsmål til stress og angst.

Virtuelt læringsmiljø

VLE giver dig adgang til kursusmaterialer som videoer, e-bøger og andre dokumenter. Du bruger også den til at indsende dine opgaver og modtage feedback.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Leeds Beckett University »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
780 GBP
Undervisningsgebyret for studerende, der kommer ind i 2017/18 på dette kursus, er 780 £ for hvert 20 point-modul.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato