Læs den officielle beskrivelse

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) identificerer 2030 følgesygdomme personskader og ulykker som en førende global burden faktorer, der påvirker sundhed og sikkerhed af befolkningen. I øjeblikket trafikulykker om året forårsager mere end 1,3 millioner dødsfald og mellem 25 og 52 millioner alvorlige skader.

WHO har fremmet årtiet for trafiksikkerhed globalt. Større offentlige myndigheder og virksomheden er ved at indføre nye modeller for ledelse og trafiksystemer, mobilitet og trafiksikkerhed for at mindske risikoen for ulykker og optimere deres mobilitet ressourcer. Denne indsats er lykkedes at reducere antallet af trafikulykker og derudover skabe økonomisk værdi og omkostningsreduktion i balancen.

Denne Master of MFIer i samarbejde med University Camilo Jose Cela giver ekspertisen til at designe vej sikkerhedssystemer, der tillader at opnå ISO 39001 certificeringer, og andre findes på markedet, og fremme bæredygtig mobilitet i deres præstationer miljøer

Sigte på:

Enhver offentlig eller privat enhed, der har drivere (professionelle eller ej) og køretøjer (flåde) eller en kombination af begge.

Hvorfor denne PROGRAM

Master i Trafik, mobilitet og Trafiksikkerhed er primært rettet mod teknisk forebyggelse af erhvervsbetingede risici forsøger at definere programmer for at reducere ulykker i forbindelse med brugen af ​​køretøjet og fodgængere vigtigste kilder til ulykker. Også regionalt og teknikere fra forskellige offentlige organer for at forebygge og reducere ulykker.

Formålet med kurset i trafiksikkerhed er at give de studerende mulighed for at definere mobilitetsplaner og trafiksikkerhed, der giver værktøjer, ideer og testet effektivt for folk med interesse i at forbedre trafiksikkerheden kan gøre både private organisationer og offentlige programmer. Giver en oversigt over erhvervslivet, til ISO-certificeringer for virksomheder demonstrere deres effektivitet og kvaliteten af ​​trafik og trafiksikkerhed.

Det er en ekspanderende sektor, fordybet i årtiet for at forbedre den globale trafiksikkerhed, defineret af De Forenede Nationer. Uddannelsen er knyttet til bestræbelser regeringer og offentlige organisationer til at reducere risikoen for ulykker. Virksomheder og virksomheder indarbejde i deres planer mobilitet management processer, ledelse og optimering i brugen af ​​køretøjet, så der aldrig før havde brug for så mange fagfolk på området.

Metode og evaluering

METODE

IMF tilbyder alle elever en forespørgsel line repositories, permanent og brugerdefinerede, både telefon og e-mail, med en specialiseret tutor. Det er også muligt at arrangere private samtaler nogle anses for hensigtsmæssige med vejleder. Studerende kan vælge at tage kurset på afstand eller e-learning. I tilfælde af fjernundervisning vil de have studievejledninger, fuldt opdateret og meget teknisk, let forståelig og klar praktisk kald stringens. I mellemtiden vil dem, der beslutter for e-læring har adgang til et virtuelt universitet, som kan konsulteres og downloades materiale, adgang lovgivning, aktiviteter foreslået af vejleder, etc..

EVALUERING

Studerende kan tage på de virtuelle campus selvevaluering øvelser af hvert modul af uddannelsen, at selvangive den kendskab til indholdet.

Også opnå titlerne på Master ved MFI Business School og Master af University Camilo José Cela er underlagt passere en afsluttende eksamen i nogen af ​​de tilgængelige modaliteter.

Pris og Stipendier

I MFIer tilbyde vores studerende gode betalingsfaciliteter:

  • Tilskud på op til 65%
  • Finansiering op til 12 måneder uden renter eller bank intervention (se betingelser)
  • Betaling: Kontant (Rabat 5%) / Betaling i rater uden renter
Program undervist i:
Spansk

Se 39 flere kurser fra IMF Business School »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
7,900 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date