The Master of Economic Financial Management har et træningsprogram tilpasset den aktuelle økonomiske og finansielle situation, og for at hjælpe med at forbedre fagfolks færdigheder, reagerer på en efterspørgsel fra faglig specialisering markedet i marken for virksomhedsledelse.

Målet er at erhverve et højt niveau af viden og færdigheder, der sætter den professionelle til at styre aktiviteterne i finansielle og regnskabsmæssige karakter af forretnings- og design planlægning finansielle strategier, fører tilsyn med de områder af Regnskab og Management Control og Treasury, samt da effekten af ​​skattesystemet i planlægningen og strategi for virksomheden.

Det kombinerer den nødvendige for en professionel finansiere udviklingen af ​​vigtige færdigheder i alle ledelsesmæssige spørgsmål, gennem praktiske øvelser, der bringer den teoretiske nødvendige i alle former for uddannelse til virkeligheden i virksomhederne.

Rettet til

Kandidater i Business Administration og HD i Business Studies. De kan også få adgang til Master andre fagfolk, der, uden at besidde de ovennævnte kvalifikationer, har akkrediteret regnskabsmæssig uddannelse.

Anerkendelse

officiel grad

Studerende, der opfylder kravene i Open University of Madrid (UDIMA) blive tildelt titlen Master i Management-Økonomiske og Finansielle leveret af UDIMA, foruden titlen Professional Master udstedt af Center for Financial Studies.

UDIMA KRAV: Akkreditering af universitetsuddannelse. Gør alle vurdering test og afsluttende eksamen UDIMA.

Program

regnskabsvæsen

  • Advanced Accounting (3 ECTS)
  • instrumenter Regnskab Capital (3 ECTS)

ANALYSE OG KONTROL OMRÅDE

  • Økonomisk Analyse af Financial stater og dens indvirkning på forretningsmæssige beslutninger (4 ECTS)
  • Organisering af produktion og omkostninger til beslutningstagning (3 ECTS)
  • Strategisk planlægning og Management Control (3 ECTS)

økonomiområdet

  • Analyse og forvaltning af finansielle ressourcer (7 ECTS)
  • Likviditetsstyring (2 ECTS)
  • Structured Finance: Feasibility investeringsprojekter (3 ECTS)
  • Foreign Trade Finance (2 ECTS)

JURIDISK-skatteområdet Practice Corporate (2 ECTS) Praktisk Skat (2 ECTS) Skat Skat (5 ECTS) Merværdiafgift (moms) (2 ECTS) OMRÅDE færdigheder og kompetencer (8 point ETCS)

Metode

On line tilstedeværelse og

Holdundervisning

Systemet med klasseundervisning er kontinuerlig og områder. Den praktiske karakter af Master afspejles i analysen af ​​en række omfattende og koordineret af ledende medarbejdere af ekspert virksomheder i økonomi, finans, strategisk planlægning, og andre områder tilfælde er målet at tilskynde teamwork tilgang til virkelige situationer selskab og finde sammenhængen mellem de forskellige områder af Master. Udviklingen af ​​ledelsesmæssige færdigheder er også et aspekt behandles i Masters. Ved afslutningen af ​​de præsenteres for en global domstol sagen praktiske studerende.

For eksamensbeviset fremmøde til 90 100 sessioner og passerer de foreslåede hele Master test er påkrævet.

On line træning

Uddannelsen model UDIMA er baseret på fjernundervisning, hvilket gør intensiv brug af informationsteknologi og kommunikation (IKT) for at lette den pædagogiske proces.

Åben tilmelding periode hele året

Program undervist i:
  • Spansk

Se 10 flere kurser fra UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
18 måneder
Deltid
Price
5,160 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date