Read the Official Description


Kommunikation @ Syracuse er en online mastergrad i kommunikation fra den verdensberømte SI Newhouse School of Public Communications på Syracuse University. Newhouse er førende inden for massekommunikation og stræber efter at uddanne fagfolk, der bruger medier for at gøre verden til et bedre sted. Newhouse er konsekvent toprangeret blandt skoler af kommunikation i nationen.

Med et stærkt fokus på digitale innovationer, der påvirker feltet, tilbyder Communications @ Syracuse eleverne et fundament i kommunikation, digitale medier, sociale medier og digital journalistik. Studerende vælger fra tre specialiseringer - Reklame, PR og Journalistik Innovation - og komplette kurser, der udforsker de etablerede praksis og nye trends i deres fokusområde.

MS i Communications funktioner:

<li> Live online klasser undervist af de samme Newhouse fakultet medlemmer, der underviser på campus.</li> <li> Dynamiske, fordybende kurser, der kan tilgås 24/7 hvor som helst, eleverne har internetforbindelse.</li> <li> On-the-go læring med en mobil app tilgængelig til smartphones og tablets.</li> <li> Personlige læringserfaringer ved nedsænkning i byer rundt om i verden.</li>

Som med ethvert Newhouse-program lærer eleverne fra fakultetet, som er ledere inden for kommunikation og medier. Ved tilmelding til programmet deltager eleverne i Newhouse Alumni Network, et globalt fællesskab, der omfatter nogle af de mest respekterede innovatører i branchen.

Kommunikation @ Syracuse er et 33-kredit-program. Studerende gennemfører centrale kurser og fokuserede specialiseringskurser. Studerende deltager også i to undervisningserfaringer i løbet af deres studier. Neddykninger holdes i byer rundt omkring i verden og giver eleverne mulighed for at mødes med fakultet og klassekammerater personligt i tre dages foredrag, workshops og netværksbegivenheder.

For at være berettiget til Communications @ Syracuse skal kandidaterne have en bachelorgrad fra en akkrediteret fireårig institution med en kumulativ GPA på B (3.0) eller højere. En udfyldt ansøgning skal indeholde følgende:

  • Online ansøgning
  • Tilmeldingsgebyr
  • Genoptag
  • Personlig erklæring
  • Udskrifter
  • Anbefalingsbrev

GRE og GMAT scoringer er ikke nødvendige for optagelse til Communications @ Syracuse, men ansøgere kan indsende officielle scoringer, hvis de føler det vil gavne deres ansøgning.

Internationale ansøgere skal indsende TOEFL-scoringer og afslutte et videointerview.

For at anmode om oplysninger om Communications @ Syracuse, klik her.

Program taught in:
Engelsk
The S.I. Newhouse School of Public Communications; The Newhouse School; Newhouse
This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
Contact school
Deadline
Contact school
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Contact school
Application deadline
Contact school

Sep. 2019

Location
Application deadline
Contact school
End Date
Contact school