Master of Science in Aviation

Generelt

Program beskrivelse

Saint Louis University's Master of Science in Aviation leverer et konkurrencedygtigt og strengt program, der forbereder kandidater til lederroller inden for luftfartsindustrien. Programmet er velegnet til den arbejdende professionelle, da 100% af kurserne undervises online med undtagelse af et to-kredit praktikopholdskrav. Kursusarbejdet giver et stærkt fundament og forbereder de studerende til at udføre luftfartsrelateret ajourført forskning, som alle positionerer den studerende til en succesrig karriere i en lang række luftfartspositioner.

Oversigt over læseplaner

SLU's kandidatuddannelse i luftfart består af 32 studiepoeng arbejde på kandidatniveau: en fælles kerne og en praktikoplevelse på kandidatniveau. Alle kurser tilbydes online. Hver MS-studerende forbereder et studieprogram, der skal godkendes af deres fakultetsrådgiver, afdelingsformanden og den associerede dekan til kandidatuddannelse og forskning for Parks College. Dette studieprogram er udviklet inden for rammerne af den studerendes baggrund og karrieremål, hvilket gør det muligt for studerende at tilpasse deres kandidatuddannelse til at passe til deres faglige mål.

Karriere

Mulige karriereområder for kandidatuddannelse i luftfart kandidater inkluderer flyvetræning og uddannelse, luftfartsrelateret ledelse og luftfartssikkerhed. Efter uddannelsen er alumner kvalificerede til lederstillinger inden for luftfartsindustrien.

Læringsresultater

 • Kandidater vil være i stand til at vurdere relevant litteratur eller videnskabelige bidrag inden for det eller de studier.
 • Kandidater vil være i stand til at anvende de vigtigste praksis, teorier eller forskningsmetodologier inden for det eller de studier.
 • Kandidater vil være i stand til at anvende viden fra fagområdet / studierne til at tackle problemer i bredere sammenhænge.
 • Kandidater vil være i stand til at formulere argumenter eller forklaringer til både et disciplinært eller professionelt publikum og til et generelt publikum, både i mundtlige og skriftlige former.
 • Kandidater vil være i stand til at bevise videnskabelig og / eller faglig integritet inden for studieretningen.

128371_photo-1522798120812-304f8819f4be.jpgDan Lohmar / Unsplash

Adgangskrav

De fleste optagede studerende opfylder følgende kriterier:

 • GRE kvantitativ score er større end 650 (gammelt klassificeringssystem) eller større end 150 (nyt klassificeringssystem).
 • Undergraduate GPA på mindst 3,0.
 • En fire-årig bacheloruddannelse i luftfart eller beslægtet felt af det ønskede kandidatprogram.

Ansøgningskrav

 • Online ansøgningsformular og gebyr.
 • Officiel transkription (er) af alle tidligere grader.
 • Tre anbefalingsbrev (helst fra nylige instruktører).
 • GRE scoringer.
 • Curriculum vitae / cv.
 • Professionel målsætning.

Krav til internationale studerende

Alle optagelsespolitikker og krav til indenlandske studerende gælder for internationale studerende sammen med følgende:

 • Vis engelsk sprogfærdighed.
 • Bevis for økonomisk støtte skal omfatte:
  • Et brev med økonomisk støtte fra den eller de personer eller et sponsorbureau, der finansierer tiden på Saint Louis University.
  • Et brev fra sponsorens bank, der bekræfter, at midlerne er tilgængelige og vil være det i studietiden ved universitetet.
 • Akademiske optegnelser, i engelsk oversættelse, af studerende, der har foretaget postundersøgelser uden for De Forenede Stater, skal omfatte de kurser, der er taget og / eller forelæsninger, praktisk laboratoriearbejde, opnåede maksimale og minimale karakterer, de opnåede kvaliteter eller resultaterne af alle ender -tidsundersøgelser og alle modtagne udmerkelser eller grader. WES- og ECE-transkripter accepteres.

Ansøgnings- og assistentfrister

Afdelingen gennemgår kun ansøgninger om efterårssemesteret. For at blive taget i betragtning til tilmelding i efterårssemesteret skal studerende indsende deres ansøgningsmateriale inden 31. maj.

Optagede studerende, der ønsker at blive taget i betragtning som assistentskab, skal indsende en separat ansøgning om assistentbehandling inden 1. marts.

Gennemgangsproces

Når alt materialet er modtaget, og online-ansøgningen er afsluttet, gennemgås ansøgningen af Parks College Office of Graduate Education and Research, inden den sendes til Institut for Luftfartsvidenskab for en henstilling. Den endelige beslutning træffes af Parks 'direktør for kandidatuddannelser.

Optagelsesbeslutninger træffes på baggrund af studerendes baggrund og uddannelsesmæssige erfaringer. Ansøgninger gennemgås, når de er afsluttet, og beslutninger træffes generelt inden for et par uger.

Senest opdateret Jan 2020

Om skolen

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the discipline ... Læs mere

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the disciplines we serve. From robots to rockets and everything in between, we’ve developed future-focused programs to address the current and future needs of the profession and society. Minimer