Read the Official Description

Den online MSEd i Special Education program ser hele uddannelsen landskab og kombinerer praktisk erfaring med de nyeste gennembrud og teknologi. Du vil lære nye måder at sikre, at elever med særlige behov lykkes.

Online Master of Science i undervisning i specialundervisning på Purdue University fokuserer på mild intervention med en mulighed for at tilføje yderligere kurser i intens indsats. Der er flere muligheder for at opfylde dine karrierebehov:

  • Mesterens eneste: Formålet med dem, der søger viden inden for specialundervisning. Ingen praktik er påkrævet et yderligere valgfag er taget på plads.
  • Kandidatuddannelsen med indledende specialundervisningstilladelse: Formålet med dem, der søger en kandidatgrad samt en første licens i specialundervisning i mild intervention eller mild og intens intervention. Dette spor kræver praktikum og elevundervisning felt erfaringer.
  • Master's med yderligere specialuddannelse licensure: Tiltænkt for dem, der allerede har initial (undervisning) licensure og søger at tilføje en ekstra licensure i mild intervention eller mild og intens intervention. Dette spor kræver praktiske erfaringer.
  • Master's med yderligere specialuddannelse licensure - kun intensiv indgreb: Tiltænkt for dem, der allerede har en særlig uddannelse undervisnings licens i mild intervention og søger yderligere licensure i intensiv indgreb. Dette spor kræver praktiske erfaringer.


Programmet giver dig mulighed for at:

  • Forstå de forskellige karakteristika og kategorier af handicap.
  • Anvend metoder til at lære vurdering for elever med udfordringer.
  • Giv læseplaner tilpasset individuelle studerendes behov og uddannelsesplaner.
  • Brug nuværende teknologier til at fremme øget mobilitet, kommunikation, selvbestemmelse og kognitiv funktion.
  • Lær passende funktionelle og sociale færdigheder til studerende med udfordrende adfærd.

Dette online specialundervisningsprogram er tilpasset edTPA, et præstationsbaseret, fagspecifik evaluerings- og støttesystem, der er designet til at opfylde statslige og nationale standarder - herunder Common Core State Standards og Interstate Teacher Assessment and Support Consortium (InTASC) - for at sikre nye lærere er i stand til at undervise hver elev effektivt. Studerende gennemfører fire professionelle porteføljer og sender ubearbejdede videooptagelser af levende undervisningssessioner for at fuldføre edTPA-krav.

Program taught in:
Engelsk
Purdue University Online

See 8 more programs offered by Purdue University Online »

Last updated May 23, 2018
This course is Online
Start Date
Maj 2019
Aug. 2019
Duration
20 måneder
Deltid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Dec. 31, 2020
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Mar. 31, 2021
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Aug. 31, 2020
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date
Dec. 31, 2020

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date
Mar. 31, 2021

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Aug. 31, 2020