Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Om os

Seton Hall blev grundlagt i 1856 og er et af landets førende katolske universiteter. Seton Hall er også rig på historie, og den er også en stigende institution. Amerikanske Nyheder rangerer os blandt de top 125 nationale universiteter, og vi har flyttet op 13 steder på bare fem år. Vores forskningsbevillinger er steget med 75 procent i de sidste fem år, og 11 af vores fakulteter har modtaget Fulbright-priser de seneste tre år.

Gennem online-programmer som vores MS i Accounting tilbyder vi et intellektuelt udfordrende miljø, oplevelser i virkeligheden og støtte fra et nært samfund, der driver store tanker. Vi dyrker ledere, som tilpasser personlig præstation med en dyb engagement i samfundsmæssig god.


Akkreditering

Alle Seton Hall University-programmer er regionalt akkrediteret af Middle States Association of Colleges and Schools. Stillman School of Business er blandt de øverste 1 procent af institutionerne verden over for at modtage både erhvervsliv og regnskabsmæssig akkreditering fra Association til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International).


Rankings og Awards

Seton Hall University og dets Stillman Business School er nationalt anerkendt for deres akademiske ekspertise og uddannelsesmæssige værdi. Vores seneste placeringer omfatter:

  • # 124 National Universities - US News
  • En af America's Top Colleges - Forbes
  • En af de øverste kollegier i nationen for kvinder - Amerikas bedste kollegier
  • En af de bedste kollegier i nationen for dine penge - CNNMoney
  • En af Amerikas bedste Bang-for-Buck-kollegier - Washington Monthly


Programbeskrivelse

Online Master of Science i Accounting (MSAC) fra Seton Hall University's Stillman School of Business gør mere end at forberede eleverne til licensure som en certificeret revisor. I dette uddannelsesprogram, der er designet til personer med en bachelorgrad i erhvervslivet, bygger eleverne fundamentet for en regnskabskarriere, forbereder CPA-eksamen og udvikler de netværk, der kræves for succes. Studerende kan også skræddersy deres læring til et bestemt område af interesse gennem et valg af valgfag og få mulighed for at udforske karrieremuligheder ved hjælp af en dedikeret karriereådgiver. Studerende lærer fra fuldtids fakultet, som er eksperter på deres områder og har stærke relationer med store offentlige regnskabsfirmaer og regionale regnskabsfirmaer.


Karrieremuligheder

Ifølge US Bureau of Labor Statistics forventes beskæftigelse af erhvervsliv og finansielle operationer at vokse med 8 procent fra 2014 til 2024. Jobs for revisorer og revisorer forventes også at stige med 11 procent. MSAC-graden forbereder eleverne til økonomisk belønning af roller på disse områder, som omfatter jobtitler som revisor, budgetanalytiker, controller, driftsdirektør, finansanalytiker, retsmedicinsk revisor, personlig finansiel rådgiver og direktør for operationer. Seton Hall har en seks måneders beskæftigelsesgrad på 90 procent, et tal betydeligt højere end det nationale gennemsnit. Kandidater fra Seton Hall MSAC-program rekrutteres aktivt af Big Four og andre fremtrædende offentlige og private regnskabsfirmaer, og vores alumner er ansat hos prestigefyldte organisationer, der omfatter EY, KPMG, Johnson

Program undervist i:
Engelsk
Seton Hall University Online

Se 6 flere kurser fra Seton Hall University Online »

Senest opdateret October 8, 2018
This course is Online
Start Date
Sep 2019
Duration
18 måneder
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date