Master of Science i regnskab

Generelt

Program beskrivelse

Udvid din viden

Master of Science in Accounting (MSA) -programmet skiller sig ud på statligt og nationalt niveau på grund af dets dybtgående koncentrationer inden for økonomisk regnskab og rapportering, kriminalteknisk regnskab, intern revision og ledelsesregnskab. Studerende lærer færdigheder i den virkelige verden fra fakultetet, der arbejder i regering, privat industri og offentlig regnskab - herunder de prestigefyldte Big Four-firmaer. GGU's bånd til regnskabssamfundet i San Francisco's Financial District går mere end 100 år tilbage og har skabt en naturlig rørledning fra klasseværelset til arbejdspladsen.

Master of Science in Accounting (MSA) er beregnet til at imødekomme behovene hos dem, der har studeret regnskab og ønsker at videreudvikle deres ekspertise. For mange studerende vil MSA opfylde kravet om 150 timers uddannelse for at blive en licenseret certificeret revisor (CPA).

Studerende har mulighed for at tilpasse deres grader ved at vælge valgfag fra en omfattende liste over regnskab, skat og forretningskurser. Studerende har også muligheden for at afslutte MSA-graden med en koncentration i økonomisk regnskab

Støtteberettigede studerende kan tjene op til seks enheder valgfag gennem en praktikplads til godkendt, reel verdenserfaring erhvervet i løbet af deres studium

Master of Science in Accounting kan fås personligt gennem vores aftenprogram i San Francisco og / eller online. Aftenen og onlineformaterne giver studerende mulighed for at optjene deres grader i deres eget tempo.

Path2CPA

Path2CPA- indstillingen gør rejsen til en avanceret grad hurtigere og billigere. Studerende kan optjene en Master of Science in Accounting (MSA) på så lidt som et år efter at have afsluttet GGUs regnskab, BSBusiness, Accounting Concentration, BS. Valgmuligheden Path2CPA kan også opfylde kravet om 150 timers uddannelse for CPA-licens. Forfølgelse af denne mulighed eliminerer kravet om at ansøge om MSA-programmet, og der kræves ingen GMAT / GRE-test score.

Path2CPA inkluderer følgende kurser på kandidatniveau: ACCTG 302 og ACCTG 351B. Kurser på kandidatniveau vil blive inkluderet i enhedstotalerne og GPA'er for begge ansøgers bachelorregnskab og kandidatuddannelsesprogrammer. Studerende, hvis gennemsnitlige GPA i de to kurser på kandidatniveau falder til under en 3,00 GPA, vil blive optaget betinget af kandidatuddannelserne.

Koncentrationer

Beskatning

Master of Science in accounting (MSA) beskatningskoncentration er beregnet til at imødekomme behovene hos dem, der har studeret regnskab og ønsker at specialisere sig yderligere inden for beskatningsområdet. Ved at kræve et omfattende fokus på beskatning udvikler denne koncentration betydelig skattekendskab som en del af et program, der inkluderer oprettelse af et stærkt regnskabsfundament.

School of Accounting's MSA-beskatningskoncentration inkluderer obligatorisk regnskabsuddannelse, med koncentrationskurser i skatteundersøgelser, føderal indkomstbeskatning og ejendomstransaktioner.

Angivelse af koncentrationer

Studerende kan erklære koncentrationer, når de har afsluttet de kurser, der kræves for deres ønskede koncentrationer, eller efter ”Sidste dag til at droppe kursus uden undervisningsafgift” (pr. Akademisk kalender) for deres endelige vilkår, hvis de vil være i stand til at gennemføre deres koncentrationer i deres endelige vilkår.

For at være berettiget til at erklære koncentrationer, skal studerende allerede have gennemført de krævede koncentrationsforløb eller være i stand til at afslutte det i deres endelige vilkår uden at kræve undtagelser, erstatninger eller instrueret studiekurser, medmindre de på forhånd er godkendt af institutformanden, programmet instruktør eller dekan.

Studerende kan erklære op til to koncentrationer i et givet studium. Studerende, der ønsker at erklære mere end to koncentrationer, skal indbringe dekanen eller vicepræsidenten for akademiske anliggender til godkendelse. Studerendes eksamensbeviser viser de koncentrationer, som de havde gennemført på det tidspunkt, hvor deres grader blev tildelt. Studerende må ikke erklære yderligere koncentrationer, efter at deres grader er blevet tildelt.

Adgangskrav

Master of Science in Accounting (MSA) -programmet kræver 30 enheder kandidatuddannelse.

Internationale studerende (F- og J-visumindehavere) optaget til MSA-programmet ved Golden Gate University vil blive pålagt at tage et gateway-kursus om akademisk beredskab og støtte til regnskabskursus i deres første trimester. Dette krav fraviges kun af skolen ved filgennemgang.

Læringsresultater

Kandidater til kandidatuddannelsen i regnskabsprogram vil:

  • være i stand til at identificere regnskabsmæssige spørgsmål, undersøge og effektivt kommunikere resultaterne mundtligt og skriftligt.
  • have en defineret kerne af viden om væsentlige regnskabsprincipper og doktriner, herunder, men ikke begrænset til følgende, og være i stand til kritisk at anvende disse principper i praktiske situationer og tilpasse sig skiftende arbejdsmiljøer: indtægtsgenkendelse; IFRS; revision; intern kontrol; kontrolmiljø; væsentlighed; etik, både praktisk gennemførelse og fagligt ansvar; og svig.
  • være parat til at være effektive regnskabsafgørelser i et stadig mere internationalt forretningsmiljø.
  • have forståelse for den forretningsmæssige, juridiske, professionelle og etiske kontekst for en karriere som professionel revisor, herunder evnen til at identificere og på passende måde handle, når der opstår etiske dilemmaer i en professionel revisor.
  • have erfaring og dygtighed til at nå mål gennem samarbejde.
Senest opdateret Dec 2019

Om skolen

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Læs mere

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Minimer
San Francisco , USA Online , Los Angeles , Seattle + 3 Mere Mindre