Læs den officielle beskrivelse

Vil du fremme det offentlige gode, påvirke offentlige politikker og starte en karriere i en international organisation, NGO eller privat sektor? Derefter vil dette kursus give dig en tilbundsgående analyse af de begreber, interessenter og processer, der er involveret i international offentlig politik.

Kursusoversigt

Den Internationale Offentlig Politik kursus kan studeres fleksibelt online på Masters, Postgraduate Diploma (PGDip) eller Postgraduate Certificate (PGCert) niveau.

Det kombinerer de specifikke teorier, begreber og tilfælde af offentlig politik med internationale relationer undersøgelser for at sikre dig en fast forståelse af beslutningsprocessen og implementeringsprocesser involveret i international offentlig politik.

I løbet af dette kursus vil du undersøge udviklingen, mulighederne og begrænsningerne i den internationale politiske beslutningstagning, herunder samarbejdsproblemer, international ret og normernes indvirkning, og internationale organisationers og ikke-statslige aktørers rolle i beslutningstagningen.

Når du har gennemført kurset, kan du:

 • Analyser kritisk processerne, problemerne og mulighederne for politiske beslutningstagning på internationalt plan
 • Anvend koncepter og teoretiske argumenter til konkrete tilfælde af international offentlig politik
 • Vurdere og forklare succeser og fiaskoer i den internationale offentlige politik
 • Overholde de komplekse processer i den internationale offentlige politiske beslutningstagning på en kreativ og systematisk måde og træffe informerede og underbyggede vurderinger
 • Kombiner konceptuelle, teoretiske og empiriske materialer i analysen af ​​den internationale offentlige politik
 • Forsøg en meningsfuld karriere i den offentlige orden hos en international organisation som FN, WHO, IMF eller udenlandske kontorer

Hvorfor studere med QMUL online?

Som medlem af den prestigefyldte Russell-gruppe er vores politik for politik og internationale relationer verdenskendt som en grundskole for studier af global politik og ledes af et team af førende forskere, der leverer tanke lederskab og unikke indsigter i lokale og global politik.

Holdet er forpligtet til at udvikle, vedligeholde og understøtte undervisning og forskningspraksis og innovation blandt fakultetet, og at fremme selvstændig læring og kritisk tænkning blandt sine studerende.

Det er dette team af førende akademikere, der vil undervise og støtte dig gennem hele din uddannelse - sikre dig, at du er veludstyret med den dybtgående viden og færdigheder, du har brug for at forstå og trygt bidrage til offentlig politisk beslutningstagning.

Som en International Public Policy studerende med QMUL online, vil du drage fordel af:

 • En innovativ tilgang til politiske beslutningstagning inden for international politik
 • Friheden og fleksibiliteten til at studere, hvornår og hvor det passer dig, og vælge mellem en lang række valgfrie moduler
 • Undervisning i verdensklasse fra branchens førende eksperter inden for avancerede områder som politik for global sundhed, Verdensbankens politik og fremkomsten af ​​nye kræfter i udviklingslandene
 • Vores tætte forbindelser til førende praktikere i Storbritanniens politik
 • Muligheden for at deltage i netværksbegivenheder på vores Mile End Institute - et vigtigt politikcenter på QMUL, der samler politikere, akademikere og forskellige lokalsamfund for at løse store politiske udfordringer i Storbritannien.

Faciliteter

Vores online studerende nyder samme status som dem, der deltager i Queen Mary campus. Du vil have adgang til vores omfattende online ressourcer, og hvis du er i stand til at være velkommen til at deltage i nogle af de ekstra-curriculære arrangementer, der drives af forskellige forskningscentre for at supplere dine studier.

Derudover vil du drage fordel af dedikeret vejledning, forbedret online materiale og en række interaktive funktioner. Der vil være livlige online diskussioner med jeres jævnaldrende og webinars ledet af medlemmer af det akademiske personale, alle tilgængelige i en tid der passer dig.

En studentrådgiver udnævnes til dig, når du først tilmelder dig. De vil hjælpe dig med eventuelle ikke-akademiske spørgsmål og vil sikre din oplevelse med Queen Mary Online er positiv og stressfri.

Struktur

Den internationale offentlige politik MSc kombinerer offentlig politik viden og færdigheder med bred og avanceret kendskab til internationale relationer i dag.

Der er 3 valgmuligheder til rådighed for vores internationale offentlige politik program:

 • MSc International Public Policy - 4 moduler plus afhandling
 • PGDip International Public Policy - 4 moduler uden afhandling
 • PGCert International Public Policy - 2 moduler

Der er 3 studieblokke på 12 uger hvert år. Hvert kursus modul løber for 1 studieblok, bortset fra afhandlingen, der løber over 2 studieblokke.

Afhængigt af hvilket kursusindtag du tilmelder dig (maj eller september) dækker du følgende kernemoduler:

Kan indtag

 • Moderne Verdenspolitik: Teorier, Begreber, Temaer
 • Teorier og begreber i offentlig politik
 • Evaluering og levering i offentlig politik
 • Temaer og sager i amerikansk udenrigspolitik
 • Dissertation - 12.000 ord (kun MSc)

September indtagelse

 • Teorier og begreber i den offentlige orden
 • Evaluering og levering i offentlig politik
 • Moderne Verdenspolitik: Teorier, Begreber, Temaer
 • Globalisering og Den Internationale Politiske økonomi af Udvikling
 • Dissertation - 12.000 ord (kun MSc)

Adgangskrav

For at ansøge om dette kursus skal du have:

 • Mindst 2: 1 grad i politik eller en relateret disciplin og / eller passende erhvervserfaring *
 • En IELTS 7-score (med 6,5 i skrivekomponenten), hvis dit første sprog ikke er engelsk * Vi kan overveje ansøgere med akademisk og / eller erhvervserfaring uden for dette krav, hvis din erfaring og motivation viser din evne til at gennemføre programmet.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til at ansøge, bedes du kontakte vores kursusrådgivere for at kontrollere din valgbarhed.

Internationale ansøgere

På QMUL er vi stolte over vores globale samfund og har en lang historie med at byde studerende velkommen fra hele verden. Gennem årene har mange tusinde af vores internationale kandidater gået videre med succesfulde karriere. Alle QMUL ansøgere skal opfylde de relevante akademiske engelskspråklige standarder for optagelse i deres valgte kursus.

Hvis dit eget sprog ikke er engelsk, skal du dokumentere, at du opfylder IELTS-kravene til kurset, som beskrevet i ovenstående adgangskrav. Se venligst vores retningslinjer for engelskspråklige krav for yderligere information om de nødvendige engelsksprogede niveauer.

Hvis du endnu ikke har opnået det ønskede engelsksprogniveau, kan du være berettiget til at tage et engelskspræget kursus, eller du kan fortsætte med at tage engelsksproglige tests i dit land for at nå det nødvendige niveau. For spørgsmål om vores engelskspråklige krav eller om adgangskrav, der er specifikke for dit land, bedes du kontakte vores kursusrådgivere, som hjælper gerne.

Studieafgifter

Masters: £ 10.000 (2 års deltid, inklusive afhandling)

Som en MSc International Public Policy studerende på QMUL, kan du være berettiget til at modtage et postgraduate lån.

Postgraduate Diploma: £ 6.700 (2 år på deltid, ingen afhandling kræves)

Postgraduate Certificate: £ 3.350 (1 år på deltid, ingen afhandling kræves)

Vi har flere betalingsmuligheder og mulige rabatter til rådighed for at hjælpe dig med at finde dine studier.

Ansøgning

De næste indtag til vores internationale offentlige politik er:

 • April 2019
 • September 2019

En komplet online ansøgning er nødvendig for en retfærdig vurdering og beslutning skal træffes.

Hver ansøger vurderes på deres fortjenester og ved modtagelse af alle relevante ansøgningsdokumenter, herunder et detaljeret CV og bevis for akademiske og faglige kvalifikationer, hvor det er relevant.

Vi tilstræber at behandle din ansøgning inden for 2 uger. For at undgå unødige forsinkelser med ansøgningsprocessen, skal du sørge for, at alle nødvendige dokumenter uploades på ansøgningstidspunktet.

Hvordan man vurderes

Alle vurderinger af kurset er baseret på kursusarbejde og indsendt online. Evalueringer vil primært ske i form af forskningsopgaver, rapportskrivning og en afhandling.

Som studerende på QMUL opfordrer vi dig til at spille en aktiv rolle i din erhvervelse af færdigheder og viden. Vi bruger en blanding af online-tutorials, diskussionsfora og gruppesider, der er designet til at generere informerede og engagerende diskussioner.

Modulledere sætter vurderinger, der passer til indholdet af deres modul, som normalt vil tage form af et forskningsopgave eller kritisk evaluering. De vil også være til rådighed for at rådgive og støtte dig gennem hele kurset.

Den endelige afhandling (kun MSc) vil involvere mere dybdegående undersøgelse og uafhængig forskning om et emne, der er aftalt med din vejleder.

Uafhængig undersøgelse

På QMUL tager vi studierne seriøst, og vi håber, at du vil gøre det samme.

Hver uge skal du investere ekstra tid på individuel undersøgelse. Dette kunne bruges til at forberede eller følge op på formelle studieforløb, læsning, fremstilling af skriftligt arbejde, gennemførelse af projekter eller forskning i din afhandling.

Retningen for dit individuelle studie vil blive styret af de formelle studiemøder, du deltager i, sammen med dine læselister og opgaver. Vi forventer, at du demonstrerer en aktiv rolle i din egen læring ved at læse bredt og udvide din viden, forståelse og kritiske evner.

Uafhængig undersøgelse hjælper med at fremme evnen til at identificere dine egne læringsbehov og bestemme hvilke områder du skal fokusere på for at blive dygtige i dit fagområde. Dette er en vigtig overførbar færdighed, der hjælper dig igennem hele dit arbejdsliv.

Kursusindhold udviklet af førende akademikere

Programmets indhold er dynamisk og fleksibelt med vores forskningsaktive personale, der reagerer på de seneste globale arrangementer for at skabe kursusmoduler.

Modulledere er fageksperter med ansvar for at udvikle akademisk indhold. Vejledere fører den daglige levering af dette indhold via webinars og diskussionsfora.

Hvor vi kunne lede dig

Kandidater fra vores programmer skrider frem til forskellige ansvarsområder i regeringen, ikke-statslige organisationer (NGO'er), internationale organisationer og nonprofit-sektoren samt bredere roller i medie- og finanssektoren. De går også videre til karriere i den akademiske verden, og vores programmer hjælper eleverne med at udvikle de nødvendige forskningsevner.

Kombinationen af ​​teoretisk forståelse, stringent debat, selvstændig forskning, selvrefleksion og kritisk evaluering gør kandidater fra Politik og Internationale Studier meget attraktive for en række potentielle arbejdsgivere.

For at gøre det mere konkret er her et par eksempler på hvor vores studerende har været ansat:

 • Den Internationale Valutafond (IMF)
 • Moodys
 • International Federation of Red Cross og Red Crescent Society
 • Volkswagen
 • Alliance for Peacebuilding
 • De Forenede Nationer - Perú

Du har også adgang til QM Careers, der hjælper dig gennem din tid som QMUL-studerende. Du kan få adgang til rådgivning om karrieremuligheder og hvordan du maksimerer de karrieremuligheder du har til rådighed. QM Careers Office tilbyder også en service til praktikophold, deltidsarbejde og frivilligt arbejde, mens du studerer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Queen Mary Online »

Senest opdateret October 12, 2018
This course is Online
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Price
10,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date