Read the Official Description

Online Master of Science i datalogi - Finansiel kriminalitet fra Utica College lærer eleverne, hvordan man analyserer og udnytter store data for at få værdifulde indsigter, der kan føre til innovative ideer og løsninger på en række områder. Kernekurser understreger forskningsdesign og kritisk evaluering af data ved hjælp af teoretiske modeller samt den sociale proces til at træffe beslutninger og implementere løsninger baseret på data.

Dette 30 timers online datavidenskabsprogram kræver, at den studerende gennemfører 15 kredit timer i datalogisk kerne inden afslutningen af ​​deres program med 12 kredit timer i et eller flere af deres valg og afslutter med en tre (3) kreditmester s capstone projekt. Programmet er designet, så det kan afsluttes i så få som fem kontinuerlige semestre af studie (ca. 2 år).


Specialer omfatter:

  • Social Science Analytics: Denne specialisering fokuserer på anvendelsen af ​​datalogi til samfundsvidenskabelig forskning og politikudvikling. Du vil udvikle en forståelse af komplekse organisationer og bureaukrati, sociale trends, afstemningsdata og vælgerinformation og forskningsdesign på dette område.

  • Business Analytics: Udforsk, hvordan datavidenskab anvendes til virksomhedsledelse og beslutningstagning. Lær hvordan du bruger demografiske trends, folketællingsoplysninger og andre databaser for at forudsige udviklingen i markeds- og arbejdsstyrken og styre risikoen.

  • Cybersecurity: Designet til studerende, der ønsker at anvende deres videnskabelige viden og færdigheder inden for state-of-the-art cybersikkerhed og computermedicinsk praksis med kurser på ledelse og planlægning, der er tilpasset specifikt til cyberspace-rige. Denne specialisering gør det muligt for eleverne at tage undervisning i Cybersecurity MS-programmet.

  • Finansiel kriminalitet: Designet til studerende, der ønsker at anvende deres videnskabelige viden og færdigheder til at fremme deres kompetencer i styring af corporate og avancerede teknologiske ressourcer afsat til bekæmpelse af økonomisk kriminalitet. Denne specialisering gør det muligt for eleverne at tage undervisning i MS-programmet for finansiel kriminalitet og compliance.

  • Generelt: Studerende har også mulighed for at opbygge deres eget specialiseringsfokus ved at vælge fire firekursuskursusniveauer med godkendelse fra programdirektøren.
Program taught in:
Engelsk
Utica College Online

See 36 more programs offered by Utica College Online »

Last updated October 8, 2018
This course is Online
Start Date
Maj 2019
Aug. 2019
Duration
20 måneder
Deltid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Dec. 31, 2020
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Mar. 31, 2021
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Aug. 31, 2020
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date
Dec. 31, 2020

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date
Mar. 31, 2021

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Aug. 31, 2020