Master of Science i Performance Coaching (Online)

Generelt

Program beskrivelse

Kursus Baggrund

Et hovedformål med programmet er at sætte praktikere i stand til at integrere viden fra en række felter til generation af præstationsløsninger. Undervisnings- og læringsmetoderne vil være baseret på et blandet læringsformat, der vil omfatte en kombination af online forelæsninger, uafhængig undersøgelse, arbejdsbaserede vurderinger, opholdsugen og regelmæssige forumbidrag. Gennem disse metoder vil praktikere opnå en avanceret viden om teorierne og de videnskabelige principper, der understøtter sportsresultater, motion og coaching.

Dette program udgør grundlaget for makro- og mikroplanlægningsbeslutninger, der understøtter effektiv ydeevnecoaching. I alt giver vi en sammenhængende tilgang til styring og anvendelse af nuværende færdigheder og praksis, der er nødvendige for at fremme konditionerings- og overvågningssystemet for den anvendte træner eller praktiserende læge inden for et udviklings-, elite-bevægelses-, trænings- og sportsmiljø. Disse moduler, sammen med praktikummet, vil gøre det muligt for praktisereren at træffe effektive beslutninger vedrørende programmering af forbedret bevægelseskvalitet og fitness / konditioneringsudvikling på en progressiv måde. Endvidere vil modulerne forbedre udøverens evne til kritisk at vurdere og integrere teknologi i en effektiv præstationsplan inden for deres respektive miljøer.

Dette program omfatter det vigtige område af sport og motion ernæring, der sigter mod at udvide færdigheder og kompetencer af den studerende inden for både motion og ernæringsvidenskab ved hjælp af evidensbaseret videnskab. Præstationslederen vil også få en større forståelse for principperne for anvendt coaching, der vedrører udviklingen af atleten / performeren og de faktorer, der er relateret til hans eller hendes levetid. Desuden vil coachingens psykologi også overveje de "blødere" færdigheder i præstations coaching, som kommunikation og meningsfuld ledelse er vigtige komponenter for praktiserende læger. Desuden vil udøveren kræve en dybdegående forståelse og kapacitet til at overvåge forvaltningen af data inden for et voksende teknologisk baseret præstations- og træningsmiljø. At have kompetence i dataanalysevner er afgørende inden for et præstationsmiljø, hvor der er teknologidrevet datasætning. Dette vil også knytte sammen med bygningsforskningsfærdigheder, der vil fremme arbejdsstandarden og evnen til effektivt at vurdere de beviser, der bruges til at understøtte beslutningstageren fra træner eller motionspersonale og udøverens supportteam.

Moduler dækket:

 1. Advanced Conditioning and Recovery Methods
 2. Coaching
 3. Databehandling og forskningsmetoder
 4. Bevægelsesanalyse og biomedicinske aspekter
 5. Sport og motion ernæring
 6. Anvendt Coaching
 7. Anvendt Projekt

Kursets varighed

Programmets varighed er 84 uger. Dette omfatter:

 • 6 Online Moduler (hvert modul er 12 ugers varighed)
 • 2 separate opholdsugen på stedet, praktisk anvendelse og forelæsninger.
 • Afsluttende projekt (yderligere 3 måneder at afslutte)

beboelse

Meget af læring på kurset sker via en blanding af onlinemoduler og erfaringsmæssig læring, men en vigtig del af kurset vil være bolig. Selvom indholdet af hvert boligområde vil være afhængigt af de moduler, der gennemføres, vil de overordnede mål være ens. Hver bolig vil blive designet til at nå de følgende tre mål:

 • At give praktisk instruktion og erfaring i de praktiske elementer af kursusindholdet. Selvom kurset primært er fokuseret på en evidensbaseret praksis tilgang, vil den praktiske kompetence i anvendelsen af teori til praksis og i "kunst" og "håndværk" af coaching blive fremhævet. Kompetencen i brugen og fortolkningen af data ved hjælp af en bred vifte af coaching-teknologier og coaching-processen vil være centralt for ansigt til ansigt-miljøet, og dermed vil beboerne sikre, at praktikanter modtager undervisning i høj klasse i de vigtigste praktiske elementer kræves for effektiv industri praksis.
 • At give mulighed for praktiske vurderinger og præsentationsbaserede vurderinger.
 • At give kontekstualisering og kritisk diskussion af emnerne i online materiale. Dette vil i det væsentlige være en omdrejning i klasseværelset tilgang til undervisningen. Dette medium vil give praktikere mulighed for at dele erfaringer og give et meget interaktivt læringsmiljø.

Et fælles program af:

Setanta College og det irske amerikanske universitet

Kandidatuddannelsen i Performance Coaching uddeles af det irske amerikanske universitet under akkreditering af Middle States Commission on Higher Education, en af verdens førende akkrediteringsorganer. Desuden har Setanta College Professional Advisory Board, andre fageksperter og internationale sportsorganisationer informeret, gennemgået og godkendt kursusindholdet. Dette omfatter World Rugby, Titleist Performance Institute og NSCA, der anerkender vores programmer og kvalifikationer.

Programpartnere

Vi har samarbejdet med førende sportsteknologiselskaber for dette program. Hver partner har givet et overblik over baggrunden, den nuværende teknologi og den fremtidige udvikling inden for sportspræstationsanalyse, som er inkluderet i vores moduler. I hver uge vil hver af disse virksomheder blive repræsenteret for at demonstrere brugen og anvendelsen af deres produktsortiment.

Hvad vores studerende

Luke Davey - Master of Science Student

Luke Davey er styrke

Des Ryan - Gæst Tutor

Des Ryan, leder af idrætsmedicin og atletisk udvikling ved Arsenal FC Academy, fangede op med Damian Lawlor i løbet af en workshopuge.

Kursusdetaljer

Leveringsmetode

Hvert modul vurderes ved hjælp af et anvendt projekt.

Læringsresultater

Vores internationalt anerkendte og industriel anerkendte kvalifikation vil give dig:

 • En avanceret forståelse af både nuværende og nye teknologier, viden og praksis inden for performance science.
 • Praktiske coaching færdigheder i anvendelsen af teknologi i sport.
 • Forberedelse og opmuntring til at forfølge fremtidige coaching og performance management muligheder.
 • Højere ordens kreative, kritiske og reflekterende tænkningsfærdigheder, der fremmer ansøgning og evaluering.
 • En tværfaglig tilgang til at arbejde trygt i sport og menneskelig præstationer på elite niveau.

Karrieremuligheder

Dette kursus vil producere kandidater i stand til coaching, planlægning, styring og implementering af den nyeste sports teknologi og metoder baseret på nuværende videnskab og dens praktiske anvendelse. Som sådan forventes det, at kandidater vil være godt rustet til at acceptere et stort ansvar inden for en række sports- og fitnessbranchesektorer. De omfatter, men er ikke begrænset til:

 • Elite og Amatør niveauer i Team og Individual Sports
 • Nationale styrende organer af sport (NGB)
 • Sundhed og Offentlig sektor
 • Sundhed og fitness industri
 • Freelance og Consultancy
 • Sportsteknologi, udstyr og præstationsvidenskab

Vores alumni er yderst beskæftigede over hele verden. I øjeblikket er vores kandidater involveret i følgende sektorer:

 • Premiership Football
 • European Golf Tour
 • PGA Tour (USA)
 • AFL Australien
 • Australien Rugby Union
 • England Rugby Union
 • Irish Rugby Football Union
 • Fransk rugby føderation
 • NFL (USA)
 • World Rugby
 • Internationale sportshold

Adgangskrav

Kandidater kan accepteres på programmet med en 2.1 grad i et af følgende:

 • Styrke og konditionering, Idrætsvidenskab, Sportsfysioterapi, Atletisk træning eller lignende fagområde og mindst tre års relevant erhvervserfaring

ELLER

 • En passende faglig kvalifikation (som CSCS, UKSCA) og mindst fem års relevant erfaring

ELLER

 • Særlige sageregistreringer: Prospektive deltagere, der ikke opfylder adgangskravene til det ovenfor beskrevne program, men som kan kvalificere sig til optagelse ved at opfylde visse andre tilsvarende kriterier, bør ansøge til College Administrator for overvejelse. Et interview kan indgå i udvælgelsesprocessen for alle ansøgningsruter.

Engelsk færdighed demonstreres gennem et af følgende:

 • GCSE bestå på engelsk i klasse C eller derover
 • IELTS med en gennemsnitlig total score på 6,5 for postgraduate studie med mindst en 5,5 i hver komponent TOEFL IBT minimum score på 88 IBT for Postgraduate **
 • Cambridge English: Advanced (CAE): eksamen taget fra januar 2015 - samlet score på 176 for postgraduate studier med mindst 162 i hver komponent; eksamener taget før januar 2015 - Grade C og ikke mindre end grænsen i hver færdighed for bachelor og postgraduate
 • Trinity College Engelsk Sprogkvalifikationer: ISE III Kandidatuddannelser og forskningsapplikationer By og Guilds IESOL / ISESOL-test på ekspert- og kandidatniveau (C2 og C1) for de fleste kandidatuddannelser.
 • Pearson-test af engelsk akademisk (PTE-akademisk) med et minimum på 67 point i hvert element for de fleste postgraduate programmer

Anerkendelse og akkreditering

Designet, valideret og akkrediteret af industrieksperter og organisationer

Kandidatuddannelsen i Performance Coaching uddeles af det irske amerikanske universitet under akkreditering af Middle States Commission on Higher Education. Dette er en af verdens førende akkrediteringsorganer, anerkendt globalt og kommer under den amerikanske afdeling for uddannelsesråd for højere uddannelse akkreditering.

Desuden har Setanta College Professional Advisory Board, andre fageksperter og internationale sportsorganisationer informeret, gennemgået og godkendt kursusindholdet. Dette omfatter World Rugby, Titleist Performance Institute og NSCA (National Strength

Gebyrer

 • EU-studerende: € 9.500
 • Internationale studerende: $ 13.500
 • Næste kursus starter: 24. september 2019

VIGTIGT: Der er ingen automatisk adgang til programmet. For at blive overvejet til Master of Science i Performance Coaching, bedes du udfylde ansøgningsskemaet på vores hjemmeside.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Welcome to Setanta College, an internationally renowned centre of excellence in all aspects of strength & conditioning and athletic development. Founded in 2006, our passion is to help people real ... Læs mere

Welcome to Setanta College, an internationally renowned centre of excellence in all aspects of strength & conditioning and athletic development. Founded in 2006, our passion is to help people realise their full potential through bespoke courses in which we deliver both the technical and interpersonal skills that enable our people to shine in their careers. Come join us – and see what we can achieve together. Minimer
Ireland Online