UCFB

Outline

Som det første forsøg på UCFB har eleverne nu mulighed for at lære UCFB respekterede International Master of Science i Sports Management i komplet online levering, som normalt læres på campus.

Dette kursus er designet til folk, der er interesserede i at holde ledende stillinger i de sportslige ledelsesindustriers centrale funktionelle afdelinger.

UCFB unikke International Master of Science i Sports Management (online) giver aspirerende sportsledere med uovertruffen uddannelses- og oplevelsesmuligheder. Denne banebrydende pensum har udviklet sig til en overgangsrejse for kandidater fra alle discipliner såvel som eksisterende fagfolk inden for alle områder inden for sportsindustrien, såsom ledelse, marketing eller drift.

Den Internationale Master of Science i Sports Management (online) kandidater vil blive tildelt af Bucks New University i Buckinghamshire, vores respekterede akademiske partner institution.

bucks_150px.jpg

 • Timer: et år
 • Læringstilstand: fuld tid
 • Undervisning: £ 7.995 (Bemærk venligst, at dette beløb kun gælder for indskrevne studerende i 2018. Antallet af undervisning, der skal tilmeldes i 2019, vil være £ 9,995 .)

Graduate aktiviteter

Tilmeld dig nogen af ​​vores kommende begivenheder

Hvis du ikke er i stand til at deltage i vores postgraduate aktiviteter eller ønsker mere information, kan du ringe 03332207898 eller email @ mastersenquiries UCFB .com, kontakte vores indlæggelser og indlæggelser team.

Kursusarrangement

Første semester

 • Finans og Human Capital Management (20 point)
 • Sportsledelse og indflydelse (20 point)
 • Bæredygtig forvaltning af gymnasier og aktiviteter (20 point)
 • Global Strategic Sports Marketing Management (20 point)

Andet semester

 • Sports Business Strategy (20 point)
 • Globalisering af Sports Management (20 point)
 • Forskningsmetoder og papirer (forberedelsesfase) (60 point)

Term 3

 • Papir (komplet)

Flere oplysninger

For mere information om den internationale Master of Sport Management (web uddannelse), kalder 03332207898 eller email @ mastersenquiries UCFB .com, kontakte vores indlæggelser og indlæggelser team.

Ansøgningskrav

Han besidder en anden bachelorgrad i sportsrelaterede majors. Indehavere af bachelorgrader på anden- og andengrad, ikke-sportslige faglige grader og højtstående erhvervserfaring i sportsrelaterede majors vil blive vurderet fra sag til sag, og det kan være nødvendigt at indsende relevante bevis for at demonstrere deres egen sportsforvaltning erfaring.

Studerende, der tidligere har studeret på postgraduate niveau eller som har stor erfaring, kan også betragtes som berettigede.

Ansøgere skal deltage i og bestå et akademisk interview gennemført af et højtstående medlem af UCFB holdet. De skal også indsende en fremragende personlig erklæring og stærke faglige og faglige anbefalinger.

Interviews kan udføres via Skype online video eller på UCFB campus i Storbritannien. UCFB ansøgere, der bestiller ansøgnings materiale review vil blive inviteret til at deltage i et af vores interviews.

Adgangs- og udvælgelseskriterier

 • Har et væld af viden inden for sport ledelse, akademisk arbejde for kandidatuddannelsen
 • Bevis for deltagelse i CPD relateret faglig og akademisk litteratur / publikationer
 • Evne til at håndtere selvstændigt og professionelt arbejde, hvor det er relevant
 • Bevis for uafhængig ledelsesevne
 • Bevist at håndtere komplekse og tværfaglige spørgsmål relateret til det valgte emneområde

Ansøgningsproces

For at ansøge om dette kursus, skal du downloade og udfylde ansøgningsskemaet, den udfyldte formular og relaterede materialer og forpligtet til at betale @ mastersenquiries UCFB .com.

Læreomkostninger

Undervisningen til International Sports Management Master of Science (Online) kursus for skoleåret 2018-2019 er nu fastsat til £ 7,995 * . Ovennævnte beløb for gebyrer for Det Forenede Kongerige, EU-medlemsstater og internationale ansøgere er de samme.

* Bemærk venligst, at dette beløb kun er optaget til skole i 2018. Antallet af undervisning for optagelse til en skole i 2019 vil være £ 9,995.

Studielån

Det maksimale beløb på et postgraduate lån er £ 10.609, hvilket hjælper studerende med at betale kursusgebyrer i deres kandidatstudier. Klik her for mere information.

Karrieremuligheder

Sportens særlige forhold kombineret med dens høje mediedækning og mange interessenter kræver, at ledere har ekstremt dygtige erhvervskompetencer og en dyb forståelse af principperne om sportsforvaltning. Derfor har vores skole en kandidatuddannelse i sports management videnskab for dem, der ønsker at stige til et højt niveau eller ledelse position i de centrale funktionelle afdelinger i sportsforvaltning industrien.

Dette kursus er designet til personer, der er interesserede i at holde ledende stillinger inden for forretningsudvikling, marketing, økonomi, drift og medier i sportsforvaltningsindustriens centrale funktionelle afdelinger.

De internationale elementer i denne grad giver eleverne de færdigheder og erfaringer, der gør fremskridt i den globale industri med flere milliarder pund.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra UCFB »

Senest opdateret August 10, 2018
Dette kursus er Online
Start Date
Okt 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
7,950 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date