Læs den officielle beskrivelse

Georgetown Universitetets online Master of Science in Finance (MSF) program, omdanner dagens bedste fagfolk til stigende branchens ledere. Udformet af McDonough School of Businesss fremtrædende fakultet leverer denne verdensklasse og den revolutionerende online læringsplatform de væsentlige færdigheder til at tage din økonomikarriere til næste niveau.

Som en MSF-studerende lærer du først og fremmest fra en fakultet af opnåede lærde og lærere. Vores program giver arbejdsprofessionelle, overalt i verden, mulighed for at uddybe deres forretningsmæssige og tekniske økonomi færdigheder og opleve en Georgetown University uddannelse, hvor fakultetet er forpligtet til at undervise i høj kvalitet.

Engagere i et økonomiprogram, der tilbyder en læseplan af intensive kursusarbejde, real-world applikationer, et globalt perspektiv og en forpligtelse til etiske værdier. Når du graduerer fra Georgetown University med din MSF grad, vil du være på vej til at tage din plads blandt globale finansielle ledere med et bibliotek af viden, der omfatter:

 • Evnen til at værdiansætte aktier, obligationer og derivater ved hjælp af avancerede værdiansættelsesmetoder
 • En omfattende forståelse for, hvordan man vurderer virksomhedernes investeringsprojekter i en strategisk sammenhæng
 • En forståelse for betydningen af ​​etisk beslutningstagning
 • Evnen til at konstruere en effektiv portefølje ved hjælp af de nyeste teknikker til estimering af forventede afkast og risici
 • En grundig forståelse af, hvordan markederne fungerer i henhold til den effektive markedshypotes og den alternative hypotese af adfærdsmæssig finansiering
 • Evnen til at blande sofistikeret modellering med et globalt tankegang i forvaltningen af ​​virksomhedernes risici


Det 21-måneders MSF-program består af 32 studiepoeng:

 • Seks Core Kurser
 • Fire selektive kurser
 • Orientering Residency - juli i det første år forud for programstart
 • En Weeklong On-site Residency - oktober i det første år
 • Capstone Global Consulting Project - maj i andet år


Et format, der passer til din læringsstil

Vores teknologiintensive program har vendt klasseværelset på en innovativ måde. Hver uge arbejder eleverne gennem kursusmaterialet - på et tidspunkt efter eget valg - ved hjælp af vores Anytime Media platform. Den primære komponent i denne teknologi er professorpræsentationerne, en sekventiel serie af high-fidelity-videoer, hvor professorer taler direkte til studerende med en virtuel whiteboard. Hver professorpræsentation leveres med et søgbart transkript, så eleverne kan finde nøgleord eller sætninger og med et klik blive taget til det tilsvarende øjeblik i videoen. Vores Anytime Media består også af praksisproblemer, holddiskussionsposter og andet materiale.

Den ugentlige kulmination af hver kursus er den 90-minutters MSFLive aften session hvor elever deltager i en sagen diskussion med deres professor og klassekammerater. Tilfælde involverer virkelige forretningsproblemer, der står over for egentlige virksomheder, og kræver, at de studerende anvender deres tildelte aflæsninger og Anytime Media. Desuden bruger eleverne ofte hvad de har lært at tackle presserende forretningsudfordringer i deres daglige arbejde.

Denne økonomi grad er forbedret med on-site og in-the-field komponenter for yderligere at fordybe dig i det pulserende Georgetown University samfund af studerende, lærde, fakultet, fagfolk og politikere. Under det ugentlige ophold på stedet arbejder eleverne på en case-konkurrence sammen med medstuderende og McDonough School of Business fakultet. Som McDonough-studerende er du velkommen til at besøge campus til seminarer, konferencer og foredrag med vores kendte fakultet og deres kolleger fra andre førende universiteter samt prestigefyldte alumner og topfinansielle fagfolk fra hele verden.

I det globale rådgivnings projekt skal de anvende deres kurser og færdigheder til at gennemføre et konsulentprojekt for et internationalt firma og tage deres endelige præsentation i udlandet i et ugentligt besøg i klientens land. Capstone-projektet markerer slutningen af ​​vores elevernes rejse til deres MSF-grad. Det giver også en uvurderlig og relevant oplevelse, som eleverne straks kan anvende til deres nuværende eller kommende karriere inden for økonomi.

Program undervist i:
Engelsk
Georgetown University Online

Se 3 flere kurser fra Georgetown University Online »

Senest opdateret October 8, 2018
This course is Online
Start Date
Aug 2019
Duration
21 måneder
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date