Master of Professional Studies i Sports Industry Management

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Recognized som et af de bedste programmer i verden, er Georgetown Universitets Master of Professional Studies i Sports Industry Management tilgængelig i et online format. Dette program, der tilbydes gennem School of Continuing Studies, giver eleverne de ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at lancere en vellykket og pålidelig karriere i sportsbranchen.

Dette fuldt akkrediterede kandidatuddannelse består af et fakultet af fremtrædende industripraksis, der bringer bemærkelsesværdig ekspertise til hvert kursus og leverer en praktisk og anvendt læringsmodel baseret på principperne om ansvar, etik og service.

Som kandidater fra Sports Industry Management online-programmet, vil de studerende have en omfattende forståelse af sportsbranchen inden for områder, der omfatter anvendt etik, lederskab, kritisk og analytisk tænkning, sport business acumen og ansvar, kommunikation, strategisk planlægning, teamwork og gruppedynamik , globale perspektiver og projektledelse og implementering. Ud over disse områder forbereder den globale tilgang til programmet studerende til at forfølge en lang række stillinger inden for branchen på tværs af organisationer, der omfatter:

  • Professionelle hold og ligaer
  • Collegiate Atletik
  • Sports Marketing og Repræsentation Agenturer
  • Ikke-kommercielle og offentlige myndigheder
  • Medieenheder

Online Master of Professional Studies i Sports Industry Management består af 10 kurser på i alt 30 kredit timer. Læreplanen er designet til at fremvise de praktiske anvendelser af hvert kursus og afspejle den voksende og ændrede dynamik inden for hver sektor i den globale sportsindustri.

I slutningen af ​​programmet vil eleverne færdiggøre et capstone projekt under ledelse af en sportsindustri faglig og program fakultetet. Dette projekt vil hjælpe eleverne med at starte deres sportslederkarriere efter eksamen. Og fordi Georgetown giver eleverne mulighed for at tjene deres kandidatgrad online, kan de forberede sig på en karriere inden for sport, når og hvor det er mest bekvemt.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Georgetown University is a private, not-for-profit, accredited university located in Washington, DC. Founded in 1789 by John Carroll, Georgetown is America’s oldest Catholic and Jesuit University. Tod ... Læs mere

Georgetown University is a private, not-for-profit, accredited university located in Washington, DC. Founded in 1789 by John Carroll, Georgetown is America’s oldest Catholic and Jesuit University. Today, Georgetown is a major international research university. It has nine schools, an affiliated hospital, and many highly-ranked graduate programs. Minimer