Master of International Management (MIM) ONLINE

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master of International Management MIM-programmet er designet til at forberede studerende, der allerede har afsluttet et studieforløb i et ikke-erhvervsmæssigt relateret felt. Den 36-kredit MIM uddannelsen kan afsluttes inden for et akademisk år (bestående af to semestre). Kursusarbejdet omfatter en række emner inden for business administration og økonomi, kvalificerende studerende til en fremtid i business administration og PR.

Mange internationale forretningsstillinger er tilgængelige i USA, men mulighederne for at arbejde og rejse i udlandet er i overflod. Ud over de grundlæggende forretningsprincipper vil de studerende blive fortrolige med de sproglige, sociale, økonomiske og politiske forhold og forretningspraksis i flere lande. Principper inden for forretningsadministration såvel som anvendelsen af økonomi og psykologien i markedsføring er dækket.

Der kræves ikke noget specielt område inden for bacheloruddannelse til optagelse i programmet, men et års matematikuddannelse anbefales stærkt.

Oplysninger: www.schiller.edu/disclosures

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Læs mere

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Minimer
Paris , Heidelberg , Madrid , Largo , Tampa + 4 Mere Mindre