Master of Education (M.Ed.)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Oversigt

Gør dig klar til fremtidens undervisningspraksis med denne sidste fase af vores Master of Education-program. Baseret på den viden, der er opnået fra vores PG Cert og PG Dip programmer, vil dette Masters in Education kursus undersøge, hvordan centrale kognitive videnskabelige fakta vedrører læring og undervisning i en pædagogisk sammenhæng, og hvordan dette skal påvirke dine egne tilgange til læring og undervisning.

I løbet af kurset lærer du også at beskrive stadier og konventioner af akademisk undersøgelse, herunder indramning af et forskningsspørgsmål, skrivning af et forslag og valg af forskningsmetoder. Arbejder sammen med faguddannede fagfolk, vil du også finde ud af, hvordan du tilpasser dig selv til en række uddannelsesmæssige sammenhænge ved at bruge færdigheder og strategier til at løse problemer, overvåge fremskridt og ændre dine tilgange, hvor det er nødvendigt.

Endelig vil du også designe, planlægge og gennemføre et akademisk forskningsprojekt, der påvirker undervisning, læring eller vurdering i en bestemt uddannelsesmæssig indstilling.

Med praktiske og overførbare færdigheder til praktikere på næsten alle uddannelsesområder, herunder tidlig karriere og seniorer, giver dette kursus den perfekte mulighed for refleksion og langsigtet karriereudvikling.

Læring og vurdering

Introduktion

At studere online giver dig frihed til at studere, når og hvor det passer dig - hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers har du internetadgang.

Alle vores online kurser har en vejledende studievarighed, som er en guide til, hvor lang tid dit kursus vil tage for at fuldføre. Den faktiske varighed kan være længere eller kortere afhængigt af din studiekurs, undersøgte valgmuligheder og modultilgængelighed. Det er muligt at afslutte dine studier hurtigere end den vejledende kursusvarighed ved at fordoble modulerne på bestemte tidspunkter; dog gælder de mindste studieperioder.

Alle vores kurser har regelmæssige startdatoer i løbet af året. Vores akademiske år er organiseret i moduler, typisk med en eller to ugers pause mellem moduler og en struktureret tre ugers pause til julen. Studerende modtager en kursusplan i ansøgningsprocessen.

Undervisningsmetoder og stil

Da vi er et 100% online universitet, bruger vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en traditionel campus. Systemet sporer og styrer læringsprocessen i realtid og giver dig øjeblikkelig adgang til dine læringsmaterialer.

Denne læringsplatform giver både studerende og vejledere mulighed for aktivt at deltage i kontekster i realtid, og du kan lytte til og se, leve foredrag og seminarer over internettet. Alle kurser leveres kun på engelsk.

Du støttes gennem hele dit kursus af en dedikeret studierådgiver og har mulighed for regelmæssigt at interagere med medstuderende og din vejleder. For at sikre, at du får den støtte, du har brug for fra din vejleder, dækker vi vores klassestørrelser på 20 studerende.

Vurdering

Vores Master of Education kursus indeholder både obligatoriske og valgfrie moduler, så du kan skræddersy indholdet af dit kursus for bedre at passe dine interesser og ambitioner.

Vi vedtager en opgavebaseret tilgang til vurdering i stedet for eksamen. Vurderingen til kandidatuddannelsen er baseret på en kombination af skriftlige kurser, samarbejdsmæssige læringsspørgsmål, præsentationer, bidrag til en elektronisk portefølje og arbejde på en afhandling eller et individuelt projekt.

Du kan se dine nuværende foreløbige varemærker fra starten af ​​programmet, så du kan vurdere succesen af ​​dine nuværende studiemetoder og tydeligt identificere områder, der skal forbedres. Vi mener, at denne gennemsigtighed giver dig de oplysninger, du har brug for for at få mest muligt ud af din kandidats kursus. Vi opnår dette ved at:

  • Viser dine karakterer tydeligt i din karakterbog, som kan ses, når du logger ind på læringsplatformen
  • Den hurtige vending af arbejdet vurderes for at sikre, at din karakterbog altid er opdateret
  • vurdere dit arbejde i hele modulet i stedet for at vente på slutningen af ​​årseksamenerne
  • at du har regelmæssig kontakt med din studievejleder
  • enkelhed og gennemsigtighed i udformningen af ​​vores vurderingskriterier

Vi har også en politik for at sikre, at arbejde indsendt af studerende er autentisk. Ud over det faktum, at alt arbejde bliver vurderet ofte, bruger vi et veletableret elektronisk overvågningssystem til at kontrollere plagiering.
Efter en vellykket gennemførelse af din kandidatuddannelsesgrad vil du blive inviteret til at deltage i en gradueringsceremoni ved University of Essex, Colchester Campus.

Karriereudsigter

Vi er dedikeret til at forbedre beskæftigelsesevnen blandt vores kandidater. Vores online kurser giver dig mulighed for at forbedre dine karrieremuligheder og indtjeningspotentiale med en blanding af centrale færdigheder, som er direkte overførbare til arbejdspladsen.

Fortsat faglig udvikling er hjørnestenen i dette program, hvor kvalifikationen er knyttet til UKPSF's standard for faglige standarder (UKPSF), så deltagerne kan dokumentere bevis for anerkendte CPD-programmer / tilknytninger.

Vurdering og tilbagemelding på programmet giver dig også mulighed for at reflektere over din langsigtede faglige udvikling. Netværk og kommunikation med kolleger og kolleger, giver dig mulighed for at udvikle din egen rolle og engagere sig i faglig udvikling.

Adgangskrav

Indholdet af dette program kræver, at du reflekterer over din egen lærerfaring. derfor skal du være ansat i en undervisningsrolle i øjeblikket eller have en vis erfaring med undervisning i en efteruddannelseskontekst eller have regelmæssig adgang til undervisningskapacitet til en uddannelsesmæssig arbejdsplads eller organisation under dine studier.

Dette begrænser dog ikke ansøgere til dem, der kun arbejder i en skole, et college eller et universitet. Ansøgninger vil også blive behandlet fra sag til sag fra studerende, der arbejder i alternative organisationer, hvor et organiseret uddannelsesprogram leveres, f.eks. gallerier, museer, ngo'er eller andre uddannelsesrelaterede sektorer.

Vi har fleksible adgangskrav, der ser på både din faglige og arbejdsbaserede erfaring samt din motivation til at gøre kurset. Der er to adgangsveje på vores Master of Education-program:

1. Academic Entry Route

For at opfylde kravene til akademisk adgangsvej for vores kandidatuddannelsesprogram skal du mindst have følgende kvalifikationer:

  • En bacheloruddannelse fra en godkendt institution svarende til en UK Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikation.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, IELTS (Academic) 6.5 eller tilsvarende. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

Du behøver ikke at bevise din viden om engelsk, hvis du er statsborger i, eller hvis du har afsluttet en kvalifikation svarende til en britisk grad i, et af disse lande.

2. Arbejdsoplevelse

Vi anerkender, at du kan opnå færdigheder på mange forskellige måder, og at forudgående akademisk præstation ikke er den eneste indikator for en ansøgeres evner. Hvis du ikke opfylder de minimum akademiske standarder ovenfor, kan du alligevel være berettiget til at tilmelde dig via vores Work Experience Entry Route.

For at opfylde kravene til arbejdserfaringens indgangsvilje til vores Master of Education-program skal du som minimum opfylde følgende kriterier:

  • Mindst to års undervisningserfaring i en efteruddannelse.
  • Engelsk sprogfærdigheder bør være på et niveau svarende til IELTS (Academic) 6.5.
  • Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

Du behøver ikke at bevise din viden om engelsk, hvis du er statsborger i, eller hvis du har afsluttet en kvalifikation svarende til en britisk grad i, et af disse lande.

Din ansøgning vil blive overvejet på individuel basis under hensyntagen til din motivation til at udføre kurset, tidligere erhvervserfaring og andre relevante kvalifikationer, der viser din evne til at gennemføre programmet.

21-dages pengene tilbage garanti

Hvis du tilmelder dig vores Master of Education-program, men beslutter at online læring ikke er for dig, tillader vi dig at trække tilbage inden for 21 dage efter startdatoen angivet på dit tilbudsbrev. Hvis du har betalt et indledende depositum foran, modtager du fuld refusion.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Læs mere

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Minimer
Colchester , UK Online + 1 Mere Mindre