Master of Divinity (MDiv)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

At styrke trofaste kristne ledere for hver generation, kultur og samfund

Program Snapshot

 • Programleder: Dr. Colin Godwin
 • Akademiske kvalifikationer: En anerkendt bachelorgrad fra en akkrediteret institution med mindst et B-gennemsnit i bachelorstudier
 • Egnede kandidater: Typiske studerende forbereder sig på at blive ordineret til tjeneste og til pastoral ledelse i menigheder og andre omgivelser
 • Samlede kredit: 72
 • Programundervisning: $ 345 pr. Kredit
 • Deltid Studietid: 6 år

book, bible, scripture

Strømme af specialisering

prædiken

Målet med denne specialisering er yderligere at udstyre og sætte prædikanter i stand til at prædike de gode nyheder med større indsigt i forkynnelsesopgaven og med en større forståelse af de nyheder, som predikanter prædiker.

Åndelig dannelse (gennem deltagelse af CSF)

Centeret for åndelig dannelse (CSF) findes for at dyrke et dybere, mere intimt forhold til Kristus inden for dets deltagere. Programmet giver en række læringserfaringer, der involverer instruktion og refleksion, tankevækkende praksis og åndelig ledsagerskab, service og bøn.

Bibelstudie og undervisning

Specialiseringen af Bibelstudie og undervisning er designet til at hjælpe kristne ledere og præster med at gå dybere i deres forståelse af Guds ord og udstyre dem med værktøjerne til at undervise Bibelen til andre.

Nordamerikanske kinesiske kirkeministerier (NACCM)

Den nordamerikanske kinesiske kirkeministeries (NACCM) specialisering er designet til at give kontekstualiseret uddannelse for ledelse inden for tosprogede (mandarin, kantonesiske og engelske) og biculturelle (kinesiske og vestlige) nordamerikanske kinesiske kirkesamfund, og hjælpe studerende med at lære, reflektere, dialog, og integrere den universelle kristne tradition i den nordamerikanske kinesiske kirkesammenhæng for at påtage sig roller som anden- og tredjegenerationsledere og for at imødegå de særlige udfordringer og muligheder i den moderne kinesiske kirke.

Campus / College Student Ministries

Gennem et partnerskab med InterVarsity Christian Fellowship har Carey udviklet et diplomuddannelse i Campus / College Student Ministries, som giver uddannelse og ressourcer til at berige ministeriet i et campusmiljø eller blandt unge voksne i den lokale kirke. Kurser på dette område kan tages som valgfag i Careys kandidatuddannelser for at danne en specialisering i campus- og / eller universitetsstuderende ministerier.

Programfunktioner

Programmet Master of Divinity er designet med den overbevisning, at forberedelse til tjeneste er mest effektiv, når den er placeret i den lokale kirke. Som studerende forbliver du rodfæstet i dit primære samfund og fortsætter med at vokse og lære på dit sted, hvor du lever og tjener. Dine studier og tjeneste supplerer hinanden, når du fortsætter med at leve ud af Guds opfordring til dit liv og kald.

Transformational

Carey's M.Div. Programmet er designet ud fra den overbevisning om, at forberedelse til tjeneste er mest effektiv, når den er beliggende i den lokale kirke.

Fællesskab

Studerende skal forblive rodfæstet i deres primære samfund under MDiv-programmet, så de fortsætter med at vokse og lære på deres eget sted og liv.

Praktisk

M.Div-forberedelse er ikke forstyrrende for fortsatte ministerforpligtelser. Faktisk forbedres læring ved hjælp af individualiseret kontekstualisering, når hver studerende integrerer deres studiekurs med deres særlige ministeriets indstilling.

Gennem dette program vil du være i stand til:

 1. Erhverve færdigheder til at forkynde Guds arbejde i verden gennem undervisningen i Skriften, deltage i det arbejde og opfordre andre til discipelskab, der deltager i det arbejde;
 2. Udvikle plejepraksis i et liv med bøn, fest og service;
 3. Øv kulturelt engagement, etisk refleksion og et lidenskabeligt vidne til evangeliet i ord og gerning;
 4. Udvikl et liv og ministerium for gæstfrihed, sandhed, venlighed, medfølelse, tilgivelse, forsoning, taksigelse og generøsitet.

Kursus krav

(I alt: 72 credits)

Grundkurser (18 point)

 • MLOS - Orientering om kandidatstudier (obligatorisk) - 0 point
 • COR510 - Introduktion til Det Gamle Testamente 1 - 3 studiepoeng
 • COR511 - Introduktion til Det Gamle Testamente 2 - 3 studiepoeng
 • COR520 - Introduktion til nyt testamente 1 - 3 point
 • COR521 - Intro til nyt testamente 2 - 3 studiepoeng
 • COR530 - Intro til kristen tanke 1 - 3 credits
 • COR531 - Intro til kristen tanke 2 - 3 credits

Vejledningskurser (12 point)

 • INDS610 - Tro og liv: Kirke - 3 point
 • APPL640 - Pastoral Life: Opkald, ID og etik - 3 point
 • THEO504 - Evangeliet i en multikulturel verden - 3 point
 • APPL624 - Interpersonelle færdigheder og konfliktløsninger - 3 point

Fokuskurser (18 point)

18 point i alt - vælg mindst en fra hver kategori og i alt 6 kurser:

 • proklamation
 • Evangelisation og mission
 • Pastoral Care
 • Ledelse og administration

Specialiseringskurser (15 point)

15 point i alt - vælg en tilgængelig specialisering eller valgfrit kursus op til i alt 15 point.

Syntese-kurser (9 point)

 • CAPS700 - Practicum, Capstone Project & Mentorhip

Ikke-kreditkrav

 • Orientering, tilbagetog, små grupper, åndelige discipliner, kulturel nedsænkning
Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

We provide theological education through accredited programs ranging from certificate to doctoral degrees; equip the local church with online resources, workshops, seminars, retreats, and conferences; ... Læs mere

We provide theological education through accredited programs ranging from certificate to doctoral degrees; equip the local church with online resources, workshops, seminars, retreats, and conferences; and disciple students of the University of British Columbia through our unique Christian community and residence program. Minimer