Master of Divinity (M.Div.)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

NationsUniversity tilbyder overkommelige, tilgængelige og akkrediterede online-programmer. Alle vores programmer er 100% online og tempo. Undersøg hvornår og hvor du vil i henhold til din skema.

NationsUniversity 'donorer er dedikeret til vores tilgang til at undervise i skrifter og mener, at Guds ord er nøglen til en bedre verden. Disse generøse donorer er villige til at betale for dine første tre måneder af studiet. Denne gave giver dig mulighed for at studere uden omkostninger undtagen registreringsgebyret på $ 25.

Disse donorer er villige til at investere i dig og hjælpe dig med at få en bibelsk undervisning, så du kan ændre din verden. I slutningen af dit første kvartal vil du være i stand til at tage en beslutning, der er bedst for dig.

Alle nye studerende, der ikke er berettigede til andre rabatter, der tilmelder sig den 3. august 2019 eller senere er kvalificerede til denne gave. Dette tilbud slutter 31. december 2019.

Vil du gerne være minister, lede en non-profit mission, blive missionær eller begynde en karrierevej til undervisning i religiøse studier? Dette er eksempler på nogle af de positioner, som vores online religionsstudieprogram muligvis kan åbne for dig efter din eksamen.

NationsUniversity Bachelor of Religious Studies-programmet giver en tilgængelig og overkommelig vej til at optjene en grad online. Du vil udvikle bibelsk viden og færdigheder gennem en selvstyret undersøgelse med kvalificeret fakultet til at hjælpe dig med udviklingen af eksegetiske og hermeneutiske metoder.

Alle fakulteter i programmet kender onlineundervisning, hvilket giver dig den bedst mulige vejledning. Alle NU-programmer inkluderer dine lærebøger med undervisningsomkostningerne. Lærebøgerne leveres gennem et online bibliotek, der understøttes af universitetsmecenater. Oversættelsesværktøjer stilles også til rådighed uden omkostninger for ESL-studerende.

Inden for vores Master of Divinity-uddannelse udvikler du de praktiske færdigheder til din fremtidige karriere. Din forståelse af hellige tekster og skrifter vil blive forbedret. Med hjælp fra vores internationale fakultet, der trækker på ekspertise fra forskellige ministerier og missionsområder, vil du have muligheden for at uddybe din viden og udvikle kritisk tænkningskompetence.

For mere peer support og yderligere information, se vores NU Facebook-side eller tilmeld dig informative e-mails om vores programmer.

Hvad er en Master of Divinity Degree?

NationsUniversity 's Master of Divinity - program søger at uddanne kristne ledere, der er tilbøjelige til anvendt kristen livsstil og tjeneste. Universitetets Master of Divinity-program er et 84 kredittimer-program designet som en generel faglig grad af ministeriet.

NationsU tilbyder dig en fleksibel måde at erhverve en M.Div. grad helt online. Vores program giver dig den perfekte mulighed for at kombinere dine studier med dine livsbehov.

Hvis du arbejder på et fuldtidsjob eller bor i missionens felt, er det vanskeligt at droppe alt og gå til et campusprogram. Everyday NU uddanner studerende, der bor på vanskelige steder og når ud til mennesker, der typisk ikke har nogen muligheder eller ingen midler til videregående uddannelse.

NationsU-kurser er designet til at give en orientering til grundlæggende verdensanskuelser, den bibelske tekst, videnskaben om at fortolke den bibelske tekst, indstillingen til at tjene til at arbejde i multikulturelle situationer og principper for kristen tjeneste. NationsUniversity M.Div. kandidater er uddannelsesmæssigt forberedt på følgende mulige karrierer som minister, bibellærer eller anden kirkeleder.

Hvad siger vores studerende om NationsU?

Hvorfor tage en online grad?

 • Få adgang til den globalt anerkendte amerikanske uddannelse ved at bo overalt i verden.
 • Undersøg i dit eget tempo i dit hjemlige komfort uden at ændre din livsstil.
 • Udvid dine digitale arbejdskompetencer ved hjælp af digitale værktøjer som en del af dine studier.
 • Opret forbindelse med studerende fra hele verden i et autentisk internationalt miljø.

Hvordan vil du studere online?

 • Uafhængige kurser giver en chance for at fokusere på studier af dit på dit eget tidspunkt og tempo.
 • Der er ingen frister eller semestre, der skal opfyldes.
 • Interessante, ajourførte online materialer for at få viden på vores online læringsplatform.
 • Rådgivere, der er uddannet i onlineundervisning, er tilgængelige for at yde fuld støtte gennem dine studier.

Hvad vil du studere?

 • Programmet indeholder tre komponenter: et generelt fundament for ministeriets arbejde, feltbaseret erfaring og dybdegående akademisk uddannelse.
 • NationsUniversity læseplanen er struktureret til at hjælpe fjernundervisningsstuderende med at få erhvervserfaring på deres eget sted, som normalt er forskellig og langt væk fra det amerikanske ministerium.
 • Læreplanen er ikke organiseret omkring et spørgsmål eller tema, der er særegent for en given kultur, men er mere universel i omfang.
 • De spørgsmål, der er mest bekymret for personalet på NationsUniversity er de spørgsmål, der er defineret af Det Nye Testamente. Mens de inkluderer nogle af de samme kulturelle genstande, inkluderer de også bredere, globale bekymringer, såsom (1) Jesu guddommelighed over for muslimske, buddhistiske, hinduistiske eller traditionelle overbevisninger, (2) bibelsk versus sekulær etik, og (3) at leve som kristen i et miljø domineret af kommunistisk eller muslimsk ideologi.

Optagelse til Master of Divinity

Bestå to (2) kvalificerende prøver, og følgende:

Adgangskrav:

 • Indsendelse af en trans cial transkription, der angiver færdiggørelse af en bachelorgrad (mindst 120 point med passende generelle uddannelseskurser) eller en højere grad fra en godkendt eller nationalt godkendt institution.
 • Gennemførelse af 15 studiepoeng grundlæggende kurser (MRS 622, M 1, M 2, M 3 og M 4) med et 3.00 karakterpoint gennemsnit.
 • Indsendelse af alle påkrævede aktiviteter, papirer og forumindlæg i forbindelse med Foundation-kurserne.
 • Bestå to (2) kvalificerende prøver.
 • Tilfredshed med alle fi nansielle forpligtelser over for universitetet.
 • Indsendelse af en TOEFL-score på 550 eller derover eller acceptabel erstatning (80 iBT, 6,5 IELPS, 58 PTE-score) af studerende, hvis modersmål ikke er engelsk, eller hvis bacheloruddannelse ikke er på engelsk.

Nøgle Fakta

 • Uddannelsesprogram: Religiøse studier online
 • Uddannelsestype: kandidatgrad
 • Grad titel: Master of Divinity (M.Div.)
 • Varighed og arbejdsbyrde: 120 point / 4 år
 • Undersøgelsessted: Helt online
 • Næste ansøgningsperiode: Åbn tilmelding
 • Undersøgelser begynder: Efter afsluttet registrering

Hvordan registrerer jeg mig?

Du skal udfylde online tilmeldingsformularen på vores Hvordan registrerer jeg mig? side.

For detaljerede instruktioner om anvendelse og for eksempel adgangskriterier, se vores side Oversigt over optagelser .

Du kan begynde at studere efter afslutningen af registreringsprocessen og betaling af registreringsgebyret på $ 25 USD.

Hvor meget koster NU?

 1. Registreringsgebyr - Et engangsregistreringsgebyr på $ 25 gælder for alle nye studerende.
 2. Undervisningsgebyr - Undervisningen på $ 450 pr. Kvartal gælder for de studerende, der er identificeret nedenfor i afsnit 3. Den kvartalsvise bedømmelse dækker undervisning for et kursus, eller så mange kurser, som den studerende ønsker at forsøge i overensstemmelse med hans eller hendes akademiske studieplan under hans eller hendes akademiske kvartal.
 3. Diskonterede grupper: Studerende, der bor uden for visse udviklede lande, er berettigede til 100% rabat på undervisning, ikke medregistreringsgebyret. Klik her for at lære, om du er kvalificeret .
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

We are "a school without walls" that provides an affordable, high-quality Christian education for everyone.

We are "a school without walls" that provides an affordable, high-quality Christian education for everyone. Minimer